И как въртят, и как сучат, и как се подкрепят, само и само да зобат от държавната ясла...
Как бе, как не се намериха хора необременени и с непромити мозъци!:crying:
Има, но не ги допускат до властта.БоЕВ написа:

Намират се бе, 20 годишни кухи лейки - необременени, без никва нужда да им се промиват мозъците щото няма от какво.БоЕВ написа: Как бе, как не се намериха хора необременени и с непромити мозъци!:crying:
Много ми хареса това:[unknown] написа:Има, но не ги допускат до властта.БоЕВ написа:
Лилов - "стратега" който твърди че - "Власт с кръв се взема и с кръв се дава!"През 1988-89 г. Първанов загубил интерес към сътрудничеството с Първо главно, казва още Цветков. "Може би, защото започна работа при Александър Лилов, той е знаел какво ще се случи", разсъждава бившият офицер от ДС.
Манекенките около царя ли визираш? Тах за друго ги ползват...ppi написа:Намират се бе, 20 годишни кухи лейки - необременени, без никва нужда да им се промиват мозъците щото няма от какво.БоЕВ написа: Как бе, как не се намериха хора необременени и с непромити мозъци!:crying:
каквито и хора да влязат във властта - развращават се. ако не искат - насила ги развращават.БоЕВ написа:ДС - разбира се!
И как въртят, и как сучат, и как се подкрепят, само и само да зобат от държавната ясла...
БоЕВ написа:ДС - разбира се!
БоЕВ написа:Много ми хареса това:[unknown] написа:Има, но не ги допускат до властта.БоЕВ написа:
Лилов - "стратега" който твърди че - "Власт с кръв се взема и с кръв се дава!"През 1988-89 г. Първанов загубил интерес към сътрудничеството с Първо главно, казва още Цветков. "Може би, защото започна работа при Александър Лилов, той е знаел какво ще се случи", разсъждава бившият офицер от ДС.
съгласна[unknown] написа:Има, но не ги допускат до властта.БоЕВ написа:
аз определено избягвам да гледам такива филми, както и за холокост, и за Виетнам...pocti_bezobidna написа:http://www.imdb.com/title/tt0405094/
От миналата седмица - вече и на DVD
Не си падам по немското кино, но този филм ми хареса.
Гледам даже и субтитри на български има в мрежата... Той май взе Оскар за чуждоезчен?pocti_bezobidna написа:http://www.imdb.com/title/tt0405094/
Амиииии...Semiramis написа:аз определено избягвам да гледам такива филми, както и за холокост, и за Виетнам...pocti_bezobidna написа:http://www.imdb.com/title/tt0405094/
обаче...хм..много висок рейтинг има
кажи ми поне че има щастлив край - да се хвана за нещо
Взе. Случва се конюнктурата да съвпадне с качествата на филма.4avdar4e написа:Гледам даже и субтитри на български има в мрежата... Той май взе Оскар за чуждоезчен?pocti_bezobidna написа:http://www.imdb.com/title/tt0405094/
Слушам и изпълнявам!pocti_bezobidna написа: Взе. Случва се конюнктурата да съвпадне с качествата на филма.
Ох, вземи си го на DVD поне, недей на компютър, моляяя!
И без това малкия екран ще му отнеме доста.
Аз го гледах на София Филм Фест, като замаяна бях след прожекцията.
Казват, че е режисьора е имал консултанти от ЩАЗИ - бивши агенти и много от нещата са достоверни - за начина на работа на службите, изнудванията, принудата...
За първи път харесвам немец режисьор след Вендерс (но пък той ми е страшна слабост!)
Но да предупредя все пак - може гадни мисли да породи филма.
Тва пък така ме отегчиииииии.....4avdar4e написа:
Препоръчвам ти "Сбогом, Ленин", ако не си го гледала...

Мна, "Сбогом, Ленин" и на мен не ми хареса нещо.[unknown] написа:Тва пък така ме отегчиииииии.....4avdar4e написа:
Препоръчвам ти "Сбогом, Ленин", ако не си го гледала...Погледах го половин час и дотам.
Скоро гледахме "Последният крал на Шотландия" Страшна роля прави Форест Уитакър! Заслужава си оскара.
В "Пътят на самурая" също ми хареса.pocti_bezobidna написа: Мна, "Сбогом, Ленин" и на мен не ми хареса нещо.
"Последния крал" и него го гледах на Феста - до момента Уитакър не ми беше харесвал в ни един филм, ама шапка му свалям за тая роля.

Заявявам си най-отговорно кръвната група.4avdar4e написа:Слушам и изпълнявам!pocti_bezobidna написа: Взе. Случва се конюнктурата да съвпадне с качествата на филма.
Ох, вземи си го на DVD поне, недей на компютър, моляяя!
И без това малкия екран ще му отнеме доста.
Аз го гледах на София Филм Фест, като замаяна бях след прожекцията.
Казват, че е режисьора е имал консултанти от ЩАЗИ - бивши агенти и много от нещата са достоверни - за начина на работа на службите, изнудванията, принудата...
За първи път харесвам немец режисьор след Вендерс (но пък той ми е страшна слабост!)
Но да предупредя все пак - може гадни мисли да породи филма.
Препоръчвам ти "Сбогом, Ленин", ако не си го гледала...

По-логично е да е задник - нали кенефни чинии гледат...Кент написа:ДС...дрън, дрън
България я управляват журналистите
и децата го знаят
и не журналистите със стаж в службите
а просто мутиралите списвачи-сеирджии помиофили и мизантропи
с две думи най-елементарните тъпунгери и меки части:twisted:
нещо такова:twisted:
п.п. въпрос - тва на екрана дупе ли е или циците на ... топ-говорителка
Винаги ще се намери оправадине за книгите - няма пари, няма време за четене...Кент написа:естествено, че е гъз
заправих да пиша - "ритор.въпр"
но за повечето от "журналистите"
си оставам на горното мнение
ми вероятно ги заслужаваме такива
хората си купуват /свикнали са/ вестници, а не книги напоследък
...е като изкарат джигерите на някой от тях или полеят с киселина по сурата/рядко, но се случва - нищо не е безнаказано/
воят е по-пронизителен
отколкото след стрелбата по папата
Па аз ако не вервам, да съм се закопала досегаКент написа:Девойко Безобидна, ние нали за това останахме бре.....за да не бъдат децата ни "такива"...и шсе преборим, вервай.
И на теб - от Софийско равно пОле!Кент написа: поздрави от Варна:-)
Един княжевски овчар през 45 година купувал земя. Знаел си тъпчото че тва е ценно, тва купувал. Всичко наоколо панически продавали, а той пръскал злато и конвертируема валута за всяко парче нива, поляна или баир, което му предлагали. Бил стар дядо, неграмотен, инат и прост като гъз. Като говорел нищо не му се разбирало. Жена му, децата и внуците ревяли та се късали, обаче дедока си държал парите сам, сам си се разпореждал с тях и купувал докато най- накрая дошла национализацията и му взели всичко. Внучка му, която ми ги разправявяше тия каза, че купувал и в седмицата когато се решило да се национализира земята. Днес притежават половин Бояна и много от Владая. Знам че имат имоти в Лозенец, на Руски паметник, някъде на морето... Тъп дядо, неграмотен, инат и прост, като гъзbead_ написа:п.п. на първанов работата същата като на онзи, дето си купил фабрика на 8 септември 1944:lol:
Ами интересна история, без поука. Моите княжевски прадеди- важни, имотни, изучени са се смятали за класи над тоя дедок, пък като студент аз работех за правнука му, та да фана някой лев за море. Смешно е.doktorka написа:
и тва кво идва да покаже?
тъпи политици,инати и прости?
всяка прилика е случайнаGreen Light написа: на софийско равно поле един змей изскочи
свети гьорги го подгони со велиспоеедоо, еедоо, еедоо
намушкА, намачкА го, ептем го претрепа
па отгорем го прегази со велисопееддоо, еедоо, еедоо
съдържателно, но неизползваемо за изстискване на поука