Странно нещо е политиката.
Сестрите си идват!
Сестрите си идват!
И кой да ги освободи накрая - мадам Саркози. 
Panta rhei...
Re: Сестрите си идват!
тихо, тихо...нека кацнат..

странно, ами!
от сутринта ми се върти думата освобождение и после някъде митология..
щото за теб съм си мислила сигурно

странно, ами!
от сутринта ми се върти думата освобождение и после някъде митология..
Това е едно показно, как се изпълняват предизборни обещание във Франция - не като тук.Мнемозина написа:И кой да ги освободи накрая - мадам Саркози.
След малко кацат... Аз съм на Нова от два часа.
Ох, не знам, има нещо толкова грозно в цялото това търгашество на международно ниво. От два дни имам лош вкус в устата от цялата тая история, включително и от заявлението на близките им, че ще заведат искове срещу държавата.. Канех се да пиша, ама още не съм го смелила
Абе, да са живи и здрави, много висока цена платиха..
Ох, не знам, има нещо толкова грозно в цялото това търгашество на международно ниво. От два дни имам лош вкус в устата от цялата тая история, включително и от заявлението на близките им, че ще заведат искове срещу държавата.. Канех се да пиша, ама още не съм го смелила
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тук са:-)Мнемозина написа:И кой да ги освободи накрая - мадам Саркози.
Най-накрая......
Бях сигурна още от началото, че няма да ги убият..............
Милите хорица:(:crying: Съсипаха ги

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Сигурно и те все още на могат да го повярват и да го осмислятМнемозина написа:Живи, здрави, тук и свободни!
Направо не е за вярване!
Един преди малко говори за фрустрацията
Така ми е мъчно за тях. Мисля си, че сега, когато вече са си у дома ще се отпуснат и ще грохнат...
Дано бързо се възстановят:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Green Light
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Жив ли си бе, човеко?Green Light написа:Тука и сега го научавам. Хубава новина, много се радвам. Странно нещо е и паметта, сега ще помня и свързвам агенция зочо с новината за освобождаването.
Мислех, че си на море:-)

4avdar4e написа:След малко кацат... Аз съм на Нова от два часа.
да им даде Господ сили и някакъв по-нормален живот да си изградят сега..
много висока, наистина
не мога да се въздържа за друго - толкова злоба из форумите видях
как па днес поне не млъкнаха
думи нямам
- Green Light
Бяхме една седмица в Турция. Голям кеф. Сега пак бач, командировки много, после пак море, ще се вясвам, ще изчезвам, така, летни работиfrisky lioness написа:Жив ли си бе, човеко?Green Light написа:Тука и сега го научавам. Хубава новина, много се радвам. Странно нещо е и паметта, сега ще помня и свързвам агенция зочо с новината за освобождаването.
Мислех, че си на море:-)
- сър Айвънхоу
Сега е необходимо да се направи една равносметка!!!!!!
Например:
Какво направи/ненаправи посланика на Бълария в Либия по време на арестите?
Какво направи/ненаправи кака Надка Михайлова (това, че си пече дупето на плажовете в Египет не се брои)?
Ще се потърси ли отговорност от премиера-мангал (бате Ваньо) за изказването му: "Ами ако са виновни?"?!?!?!?!?!??!
Какво ни донесе "тихата политика" и има ли тя почва в такива ситуации?!
Какво прави българското правителство за българите в чужбина? Защо е кошмар да опреш до българско посолство и защо много хора търст чужди посолства, за да си оправят нещата?!
Кой ще плати обещанията, които са поели мадам Саркози?
И т.н. и т.н.
.............
П.П. Като знам какво остана от Сергей Антонов, след като се върна от затворите в Италия, не ми се мисли какво ще стане с милите хорица, които се терзаха в Либия...
Например:
Какво направи/ненаправи посланика на Бълария в Либия по време на арестите?
Какво направи/ненаправи кака Надка Михайлова (това, че си пече дупето на плажовете в Египет не се брои)?
Ще се потърси ли отговорност от премиера-мангал (бате Ваньо) за изказването му: "Ами ако са виновни?"?!?!?!?!?!??!
Какво ни донесе "тихата политика" и има ли тя почва в такива ситуации?!
Какво прави българското правителство за българите в чужбина? Защо е кошмар да опреш до българско посолство и защо много хора търст чужди посолства, за да си оправят нещата?!
Кой ще плати обещанията, които са поели мадам Саркози?
И т.н. и т.н.
.............
П.П. Като знам какво остана от Сергей Антонов, след като се върна от затворите в Италия, не ми се мисли какво ще стане с милите хорица, които се терзаха в Либия...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
А какъв е лайтмотива на тия злобните? Ще преразкажеш ли за мене? Аз, лично отсега им прощавам всички бъдещи съдебни дела, изказвания против правителството, против българите изобщо, алчноста им тяхната и на семействата им, ако я проявят. Много ми е мъчно за тях. Предполагам, че няма да намерят сили или пък съветниците им няма да им позволят да поемат вина за спина на децата. Ще бъде прекалено да очакваме това от тях. Това ли са злобните коментари за които говориш?Semiramis написа:4avdar4e написа:След малко кацат... Аз съм на Нова от два часа.
Абе, да са живи и здрави, много висока цена платиха..:-):-)
много висока, наистина
думи нямам
добре дошли!Мнемозина написа:И кой да ги освободи накрая - мадам Саркози.
изтъргуваха ги доста изгодно.
just perfect
- Green Light
да, да. изказване на министър председател, представи си. Аз не съм го чул и още ми е трудно да повярвам, честносър Айвънхоу написа: Ще се потърси ли отговорност от премиера-мангал (бате Ваньо) за изказването му: "Ами ако са виновни?"?!?!?!?!?!??!
.
- сър Айвънхоу
Аз пък го чух! По централните новини го каза човека (пардон, мангала)...Green Light написа:
да, да. изказване на министър председател, представи си. Аз не съм го чул и още ми е трудно да повярвам, честно
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Страхотно:-)Green Light написа:Бяхме една седмица в Турция. Голям кеф. Сега пак бач, командировки много, после пак море, ще се вясвам, ще изчезвам, така, летни работи
А когато останеш по-свободен пиши, разкажи по онзи начин, както само ти го можеш:-)
Може и фотки да споделиш:-)

не...за това, че са си го заслужилиGreen Light написа:А какъв е лайтмотива на тия злобните? Ще преразкажеш ли за мене? Аз, лично отсега им прощавам всички бъдещи съдебни дела, изказвания против правителството, против българите изобщо, алчноста им тяхната и на семействата им, ако я проявят. Много ми е мъчно за тях. Предполагам, че няма да намерят сили или пък съветниците им няма да им позволят да поемат вина за спина на децата. Ще бъде прекалено да очакваме това от тях. Това ли са злобните коментари за които говориш?Semiramis написа:4avdar4e написа:След малко кацат... Аз съм на Нова от два часа.
Абе, да са живи и здрави, много висока цена платиха..:-):-)
много висока, наистина
думи нямам
че НИЕ не искаме да плащаме, за да ги откупим
че това са нашите пари и данъци, че щом са отишли сами за пари и не са спазвали законите на Либия така им се пада
основно за пари всъщност
о, пропуснах: каква е тая държава, в която президентът ни посреща лично престъпници!!!
адски грозно и мръсно..
Ънноун ги беше събрал в една тема скоро, не мога да ги открия в момента..
ПП
Добре дошъл
Мдаа, из дира даже разни анонимни кретени ги наричат курви, пияници и т.н. Не знам от къде извира тая злобаSemiramis написа: не...за това, че са си го заслужили
че това са нашите пари и данъци, че щом са отишли сами за пари и не са спазвали законите на Либия така им се пада
основно за пари всъщност
о, пропуснах: каква е тая държава, в която президентът ни посреща лично престъпници!!!
адски грозно и мръсно..
ПП
Добре дошъл
Знаеш ли мен какво много ме впечатли: като че ли всички - журналисти, политици, роднини бяха стократно по-развълнувани от самите тях. Сякаш бяха в мъгла - нямаше грам емоция по лицата им. Та това ме наведе на мисълта: какво ли наистина трябва да изживее човек, за да не може да изрази емоции???bibilyana написа:Честито на всички,
мисля,че това беше много силен момент - гледахме тук всички по телевизията как ги посрещат на летището......
доживяха го тези хора...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз пък изобщо не желая да ги четаSemiramis написа:
не...за това, че са си го заслужили
основно за пари всъщност
адски грозно и мръсно..
ПП
Добре дошъл

Да забелязах го и аз това, и не само, но този факт ме наведе на размисли от сорта, тези хора дефакто са осакатени психически вече - имат една огромнаа травмаа - някои и физическа, за други само психическа....та мислих си значи...добре, а от тук натам - какво.... тези хора могат ли пак да се върнат в света и в обществото и да бъдат напълно пълноценни- силно се съмнявам, неминуемо ще има проблеми от тука нататък... не знам дано да не съм права4avdar4e написа:Знаеш ли мен какво много ме впечатли: като че ли всички - журналисти, политици, роднини бяха стократно по-развълнувани от самите тях. Сякаш бяха в мъгла - нямаше грам емоция по лицата им. Та това ме наведе на мисълта: какво ли наистина трябва да изживее човек, за да не може да изрази емоции???bibilyana написа:Честито на всички,
мисля,че това беше много силен момент - гледахме тук всички по телевизията как ги посрещат на летището......
доживяха го тези хора...
и аз съм доволен
първо щото се прибраха Живи и Здрави /поне видимо здрави, де/
второ щото именно държавата се осра, най-демонстративно...
доста лампички ще светнат сигурно
дано тва да е началото на края на мазната класа
сутринта малко слушах по едно радио .... някаква клечка...Феим Чаушев....е@бах ти екземпляра:evil: от дека се пръкна я:shocked:
първо щото се прибраха Живи и Здрави /поне видимо здрави, де/
второ щото именно държавата се осра, най-демонстративно...
доста лампички ще светнат сигурно
дано тва да е началото на края на мазната класа
сутринта малко слушах по едно радио .... някаква клечка...Феим Чаушев....е@бах ти екземпляра:evil: от дека се пръкна я:shocked:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Нямам коментар в момента!
Изобщо не ме интересува точно сега кой е виновен, кой какво е търгувал и какво е спечелил!
Просто... облекчение ме е сполетяло, а не подозирах изобщо в каква степен всичко това всъщност ме е вълнувало.
Изобщо не ме интересува точно сега кой е виновен, кой какво е търгувал и какво е спечелил!
Просто... облекчение ме е сполетяло, а не подозирах изобщо в каква степен всичко това всъщност ме е вълнувало.
Последно промяна от Мнемозина на 24.07.07, 12:22, променено общо 1 път.
Panta rhei...
За мен си мислила... от митологична или от освобожденска гледна точка?Semiramis написа: от сутринта ми се върти думата освобождение и после някъде митология..
Panta rhei...
Възможно е да са в шок.4avdar4e написа:Знаеш ли мен какво много ме впечатли: като че ли всички - журналисти, политици, роднини бяха стократно по-развълнувани от самите тях. Сякаш бяха в мъгла - нямаше грам емоция по лицата им. Та това ме наведе на мисълта: какво ли наистина трябва да изживее човек, за да не може да изрази емоции???bibilyana написа:Честито на всички,
доживяха го тези хора...
Доколкото знам, вчера следобед нещата изглеждаха все по-задръстващи се. Или поне на нас така ни ги представиха.
А тази сутрин изведнъж...
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Свиркай ако имаш нужда от помощ. Помагаме и за оправяне на нещата и за объркването им, ако не си в състояние сама да си ги забъркаш в достатъчна степен:lol::lol:Мнемозина написа:frisky lioness написа:Мнемо, за тебе няма ли отпуска:-):winkw:?
Вече изобщо не знам. Дали, кога... И все по-неясно става.
Надеждата ми е, че за да започнат да се оправят нещата, трябва да са се объркали напълно.

ми адии ела де....ше те потопим в собствен сос4avdar4e написа:Кент написа:Мнемо...ела във Варна на почивка
тук е хубаво
прохладно
приятни хора щъкат
и на тъмно превземат 3о4о
има тук едни тайни места за специални гости
п.п. ай стига бачкане ве...![]()
![]()
![]()
Виде ли колко те мразя баш у тоя момент?!?:blum:
Сварен мозък с масълце, тва съм сега
аз съм недосегаем
скоро ще четеш по медиите
очилат доктор от варна ... отвлече нефтена платформа
покрай Анголския бряг
или...
Иванов намери бирени залежи
под дъното на Индийския океан
като в оная песен на В.В....
"а, у нас в дворе траншею рыли
да откопали три коньячные струИ..."
скоро ще четеш по медиите
очилат доктор от варна ... отвлече нефтена платформа
покрай Анголския бряг
или...
Иванов намери бирени залежи
под дъното на Индийския океан
като в оная песен на В.В....
"а, у нас в дворе траншею рыли
да откопали три коньячные струИ..."
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Пред нас са блеснали житатаКент написа:Мнемо...ела във Варна на почивка
тук е хубаво
прохладно
приятни хора щъкат
и на тъмно превземат 3о4о
има тук едни тайни места за специални гости
п.п. ай стига бачкане ве...
оплискани от топъл дъжд.
И ний вървим, вървим, вървим, вървим нататък
и няма край, и няма край на шир и длъж.
Благодаря!
Все по някое време ще дойда. Проблемът не е "къде", а "кога". Но дано е за добро...
Panta rhei...
bibilyana написа:Да забелязах го и аз това, и не само, но този факт ме наведе на размисли от сорта, тези хора дефакто са осакатени психически вече - имат една огромнаа травмаа - някои и физическа, за други само психическа....та мислих си значи...добре, а от тук натам - какво.... тези хора могат ли пак да се върнат в света и в обществото и да бъдат напълно пълноценни- силно се съмнявам, неминуемо ще има проблеми от тука нататък... не знам дано да не съм права4avdar4e написа:Знаеш ли мен какво много ме впечатли: като че ли всички - журналисти, политици, роднини бяха стократно по-развълнувани от самите тях. Сякаш бяха в мъгла - нямаше грам емоция по лицата им. Та това ме наведе на мисълта: какво ли наистина трябва да изживее човек, за да не може да изрази емоции???bibilyana написа:Честито на всички,
доживяха го тези хора...
тук да се хвана:
някак не ми се вярваше, че тези хора са си съхранили психиката... то и сигурно не е така, но все пак страхотно впечатление ми направи, че ..как да го кажа...че не са като С. Антонов, за щастие...
и ми стана мъчно сутринта като слушах по някоя от телевизиите някаква известна психоложка. Обясняваше как такива травми се лекуват с години /ок, не за това/, обаче много наблягаше на това как в еди-кой-си американски център лекували такива хора по 10-20 години и че те са едва ли не неспособни да живеят пълноценно отново. Разбирам, не, не разбирам всъщност, но трябва да е адски удар за психиката... Сега ще има много труден период на адаптация и връщане към хора, които са им били близки и т.н... а много вода е изтекла и всички са се променили... Обаче просто ме заболя, че сега някой предвалително ще ги обяви за негодни за нищо. ..
Да не пускам нова тема...
На мен лично ей това ми идва малко в повече:
http://www.dnes.bg/article.php?id=39201
Сякаш някой се опитва да изтрие мръсната си съвест, пък и малко реклама никога не е излишна.

Сякаш някой се опитва да изтрие мръсната си съвест, пък и малко реклама никога не е излишна.
мтел-ци прекалиха, ама батков направо ми скри шапката. ще помагал максимално?!?! той един читав договор с пелето не е могъл да измисли....4avdar4e написа:Да не пускам нова тема...
just perfect