ЦРУ, КГБ, МИ6 и Емил Боев докладваха...и питам
хм....
кой от вас си е купел ELLE-юлския брой?
една статия за нашата гордост:
между фактурите, семейството и моторите
остана ми линкчето вкъщи, довечера ще ви го пусна
освен ако някой го няма още сега
сър Айвънхоу написа:Теб ли те изтипосват в таз статия???
Ще я прочета с най-голям интерес!
Малък ли???Semiramis написа:
малък си още...ех...иначе...
Ама тя ако искаше да е тук линкчето все си мисля, че сама щеше да го сложи.Semiramis написа:от това по-ясно заглавие - накъде?
хм....
аз съм поискала разрешение, споко.esti написа:Ама тя ако искаше да е тук линкчето все си мисля, че сама щеше да го сложи.Semiramis написа:от това по-ясно заглавие - накъде?
хм....
Освен ако не си я питала де...
Много и се зарадвах, макар още да не съм и го казала.
И ми липсва тук...
стопляш леко?сър Айвънхоу написа:Малък ли???Semiramis написа:
малък си още...ех...иначе...
В такъв случай, да помогна аз с линкчето?Semiramis написа: аз съм поискала разрешение, споко.
Една. Ама пак не ми става много ясно.esti написа:Колко зо4овки мотористки познаваш?:lol:frisky lioness написа:За кой говорите ве, хора...?:shy:4avdar4e написа:Тя затова ли изчезна? Щото е медийна звезда
Няма ли пак някой да ми обЯсни и на мен:(

Я, не ми говори с недомлъвки!!! Казвай каквото имаш да казваш, а не да ме обиждаш на "малък" и подобни нещица!Semiramis написа:
стопляш леко?
като пораснеш ще разбереш, че до морето на мотор точно аз...
esti написа:В такъв случай, да помогна аз с линкчето?Semiramis написа: аз съм поискала разрешение, споко.
Нямам съмнения, че си я питала, просто за всеки случай....Semiramis написа:
остана на компа вкъщи
наистина питах, споко.
въпреки че тя си е малко безразсъдна..
А сега, ако ме осветлите коя е точна таз мадама?!?!?!?! Щото нещо... не съм пак наясно!!!!esti написа: Нямам съмнения, че си я питала, просто за всеки случай....![]()
Ма моля ви се ... ето го линкОТSemiramis написа:от това по-ясно заглавие - накъде?
хм....

сър Айвънхоу написа:Я, не ми говори с недомлъвки!!! Казвай каквото имаш да казваш, а не да ме обиждаш на "малък" и подобни нещица!Semiramis написа:
стопляш леко?
като пораснеш ще разбереш, че до морето на мотор точно аз...
Хм! Разговорът отива съвсем на зле...Semiramis написа:
кое си избираш?
това или да те пренебрегвам
сър Айвънхоу написа:А сега, ако ме осветлите коя е точна таз мадама?!?!?!?! Щото нещо... не съм пак наясно!!!!esti написа: Нямам съмнения, че си я питала, просто за всеки случай....![]()
Видях де, видях!Semiramis написа:
ето я!
скачай!
ти си!
Мани ги, те и за мен мислят, че ходя без гащи!:mad:сър Айвънхоу написа:
Видях де, видях!
Ама пък какво мнение имаш за мен...
Ама ти с гащи ли ходиш???:eek: Аз тъкмо заради това те харесвах!esti написа: Мани ги, те и за мен мислят, че ходя без гащи!:mad:
Релакс бе!:lol:
Аааа, моля не си го изкарвай на мен!сър Айвънхоу написа:Ама ти с гащи ли ходиш???:eek: Аз тъкмо заради това те харесвах!esti написа: Мани ги, те и за мен мислят, че ходя без гащи!:mad:
Релакс бе!:lol::crying:
woman eur написа:Ма моля ви се ... ето го линкОТSemiramis написа:от това по-ясно заглавие - накъде?
хм....
http://picasaweb.google.com/milenadoche ... 3803538786
Абе, аз умрех от срам ...
Ми никва звезда не съм ...
Беше забавно просто една девойка да те обикаля в продължение на 2 часа и да те гримира - професионално, после една друга, дето работи в незнам си кой салон в центъра и взима за подстригване 50 кинта - да ти издуха косата без пари...
А после да се погъзурчиш по мотора ...и да се чудиш какво правиш там
....
Разпратих линка по кю-то - абе, гъделичкащо е ... хм, да се метнеш на няква страница на това снобарско списание ...
Мира ми се обади - "може ли да го тура във форума!?"
"Може, бе, защо да не боже, просто не се бях сетила ... "
![]()
![]()
![]()
Та тъй! С мойте медийни изяви ...
Обичам ви, всичките зочовци ... ма вие това си го знаете, де
сър Айвънхоу написа:Ама ти с гащи ли ходиш???:eek: Аз тъкмо заради това те харесвах!esti написа: Мани ги, те и за мен мислят, че ходя без гащи!:mad:
esti написа:Аааа, моля не си го изкарвай на мен!сър Айвънхоу написа:Ама ти с гащи ли ходиш???:eek: Аз тъкмо заради това те харесвах!esti написа: Мани ги, те и за мен мислят, че ходя без гащи!:mad:
Семирамис те ядоса - аз съм невинна.

esti написа:Защото знам, че няма да се сърдиш...сър Айвънхоу написа: Аааа, моля не си го изкарвай на мен!
Семирамис те ядоса - аз съм невинна.
Че Семирамиската знам ли я?
Щом ни обичаш защо не минаваш по-често за да ни го казваш:blum::winkw:woman eur написа:Обичам ви, всичките зочовци ... ма вие това си го знаете, де

Требе на накоя софииска спивка да я поканите и като доди, да и начукате канчето4avdar4e написа:Не, беее, просто сме стари пушки от Дирника, от време оно (скоро смятах - повече от 6 години), ама Юро уомънката се позагуби напоследъкbibilyana написа: вие не сте древни
инъче щях да ви викам ФОСИЛИ:blum: