39,4 градуса във Варна

Все същите
Аватар
bibilyana

39,4 градуса във Варна

Мнение от bibilyana »

:shocked::shocked:
В момента толкова е на сянка, според метрологичните станции, колко е дефакто, не мога да кажа - ама и не ща да се плаша.....
ще умрем хора
да ми разправяте после,че климатиците били вредни и ние за туй нямаме тука в офиса, щото сме ЗА здравословния начин на живот, да му......
аа какво ли е в Пловдив или Търново - не ми се мисли просто:eek::eek:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

У нас термометъра показва 30 и това е в стаята с отворен прозорец и пуснати пердета. В хола сигурно е поне с 2-3 отгоре :wand: И това при монтиран климатик, за който все още не можем да намерим майстор да го свърже :guns:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

4avdar4e написа:И това при монтиран климатик, за който все още не можем да намерим майстор да го свърже :guns:
Спокойно, след месец-два ще се включи един друг климатик... Така че потърпи, ще захладнее... има няма по димитров ден ще е хладно! Ако не, на коледа със сигурност! :blum:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

сър Айвънхоу написа: Спокойно, след месец-два ще се включи един друг климатик... Така че потърпи, ще захладнее... има няма по димитров ден ще е хладно! Ако не, на коледа със сигурност! :blum:
Ми така де, аз вчера му разправях на Зв., че сигурно сега трябва да се купуват печки, щото зимата няма да има. Пък тогава ще има свободни майстори по климатици... Споко съм.

Ама на бебчо му е жежко:crying:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

4avdar4e написа: Ама на бебчо му е жежко:crying:
Виж, бебчо трябва да го съжалим. Горкото все още не може само да се "бори" с каквото и да е. Ама пък бебетата имат най-силните съпротивителни и приспособителни сили...

Съжалявам, че не мога да помогна в търсенето на майстор по климатиците...
Bella Ciao
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

4avdar4e написа:У нас термометъра показва 30 и това е в стаята с отворен прозорец и пуснати пердета. В хола сигурно е поне с 2-3 отгоре :wand: И това при монтиран климатик, за който все още не можем да намерим майстор да го свърже :guns:
голяма гадост е с техниците, да ..
аз просто ги питах колко пари отгоре искат за да дойдат до 2 дни ... казаха двойно, обаче после ми взеха 1/4 отгоре
колкото и да си струва
:blink: такова нещо като това лято не съм виждала

при нас днес е добре... 39 е в момента, на фона на вчерашните 43 :crying:
предния ден мерихме с колегата-инж - 41 на сянка и 60 на слънце

:grin:
по тоя повод довечера съм поканила бившата свекърва да спи у нас - просто не е човешко...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Semiramis написа: предния ден мерихме с колегата-инж - 41 на сянка и 60 на слънце
Егати :shocked:

Semiramis написа: по тоя повод довечера съм поканила бившата свекърва да спи у нас - просто не е човешко...
:rotfl24:

А ако е като на Зв. тъщата, дето спи на затворен прозорец.... Не човек, а желязо!! :grin:
annonymus

Мнение от annonymus »

4avdar4e написа: А ако е като на Зв. тъщата, дето спи на затворен прозорец.... Не човек, а желязо!! :grin:
леле! Верно желязо!:shocked:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

4avdar4e написа:
Semiramis написа: предния ден мерихме с колегата-инж - 41 на сянка и 60 на слънце
Егати :shocked:
вчера 43 - писах
в понеделник 41 и мерихме, щото мина един купиер на колело с черна шапка пред офиса :blink:
4avdar4e написа:
Semiramis написа: по тоя повод довечера съм поканила бившата свекърва да спи у нас - просто не е човешко...
:rotfl24:

А ако е като на Зв. тъщата, дето спи на затворен прозорец.... Не човек, а желязо!! :grin:

щом не я кара Звеневия да му вее с палмови листа докато спи ...

моята си е супер - детенце стоеше при нея до сега, от вчера тя стои у нас - да е жива и здрава!
още снощи и предлагах да остане у нас, но не прие ... за тази нощ е размислила обаче
..
голям кеф - прибрах се вчера и гледам: тя пуснала прахосмукачка, избърсала праха, сготвила ... :shy:

лошо, че така останах без терен да отскачам до нас в работно време ..
шегувам се .... не ми стига обедната почивка за такива изпълнения ..
Аватар
snigmi

Мнение от snigmi »

Да се увеличи обедната почивка тогава..:-)
За да бъде казана истината,

са нужни двама —

единият да я изрече,

а другият да я чуе.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

snigmi написа:Да се увеличи обедната почивка тогава..:-)

...и да се осигурят служебен автомобил и шофьор ..за да не се губи и в път...

пак се шегувам :lol:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Semiramis написа: шегувам се .... не ми стига обедната почивка за такива изпълнения ..
Е ти пък, толкова ли не можеш да отделиш едни 3 минути?? :rotfl24:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

4avdar4e написа:У нас термометъра показва 30 и това е в стаята с отворен прозорец и пуснати пердета. В хола сигурно е поне с 2-3 отгоре :wand: И това при монтиран климатик, за който все още не можем да намерим майстор да го свърже :guns:

Чаве, дай да дръпнем от нета инструкции..
за какво ти е гаранция?
Зв. ще го и ремонтира ако нещо...
ще помагаме ... за настроението
:lol:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Semiramis написа: Чаве, дай да дръпнем от нета инструкции..
Проблемацията е в едни тръби, дето трябва да се сложат между вътрешното и външното тяло. И ги няма в склада, пък и старшината не дава.:grin: Живот и здраве обещали са другата седмица ..........
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

4avdar4e написа:
Semiramis написа: шегувам се .... не ми стига обедната почивка за такива изпълнения ..
Е ти пък, толкова ли не можеш да отделиш едни 3 минути?? :rotfl24:
аз 3 мога, ма после имам нужда 1 час да говоря ..то не е една беля..

ПП
:-) всичко написано нагоре се дължи единствено и само на жегата
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Ами при отворен прозорец какво очакваш. У дома всички врати и прозорци се затварят най-късно 9.30-10ч. и се отварят отново след 21:grin:

Не че е някакво решение на проблема, ама.....
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: 39,4 градуса във Варна

bibilyana написа::shocked::shocked:
В момента толкова е на сянка, според метрологичните станции, колко е дефакто, не мога да кажа - ама и не ща да се плаша.....
ще умрем хора
да ми разправяте после,че климатиците били вредни и ние за туй нямаме тука в офиса, щото сме ЗА здравословния начин на живот, да му......
аа какво ли е в Пловдив или Търново - не ми се мисли просто:eek::eek:
Не знам за Пловдив и Търново, но добре, че Вяра замина. В Русе последните дни измерват едни от най-високите стойности
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Semiramis написа:
аз 3 мога, ма после имам нужда 1 час да говоря ..то не е една беля..

ПП
:-) всичко написано нагоре се дължи единствено и само на жегата
Да бе..Ти говори така, говори, пък доказвай после, че нямаш сестра....Ще видиш какво ще се случи И с твоята репутация:lol::lol::winkw:

Гаси, клуба се напълни с пропаднали типки:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Изображение

Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

frisky lioness написа:
Да бе..Ти говори така, говори, пък доказвай после, че нямаш сестра....Ще видиш какво ще се случи И с твоята репутация:lol::lol::winkw:

Гаси, клуба се напълни с пропаднали типки:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Айде... камък в моята градинаааа... Ей, че злопаметен народ, бре! :blum:
Bella Ciao
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

сър Айвънхоу написа:
Айде... камък в моята градинаааа... Ей, че злопаметен народ, бре! :blum:
Ти го каза:-)

Лаф да става и без друго сме останали по-малко от шепа хора
Изображение

Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

frisky lioness написа:

Тъй де и аз това казвам - лаф да става! Инак ще умрЕм от скука! :blum:
Bella Ciao
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

сър Айвънхоу написа:
frisky lioness написа:

Тъй де и аз това казвам - лаф да става! Инак ще умрЕм от скука! :blum:
Или от жега

П.П. Добре че компютрите в офиса отказаха да работят на тая жега, та се смилиха над нас и ни пуснаха да си ходим по-рано днеска, та сега сме си на климатичко вкъщи
Чавее - давай да им подпалим чергата на тея майстори как тъй няма да ви сложат климатикаа,аааа:evil:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

bibilyana написа:Или от жега

П.П. Добре че компютрите в офиса отказаха да работят на тая жега, та се смилиха над нас и ни пуснаха да си ходим по-рано днеска, та сега сме си на климатичко вкъщи
Чавее - давай да им подпалим чергата на тея майстори как тъй няма да ви сложат климатикаа,аааа:evil:
Сутринта сървъра беше вдигнал стачка, ама бързо го оправиха и бачкахме цял ден...
Bella Ciao
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Климатика, братцы,

Мнение от Пенчо Заека »

...си е жива болест. На човек му е добре, докато в жегите го духа, обаче след тва и през зимата го духа навън, а ако го ползвате за отопление - и вътре, и накрая се оказваш одухан отвсякъде и завинаги. Аз така се сдобих с моя ишиас, дето вече 5 години ме мъчи периодически и упорито:crying:. А пък моят мъж - дето се пише голям железар, излиза от офиса си, в който с климатици поддържат температура от 20 градуса, когато навън е 40, по няколко пъти на ден - да се постоплел. Сега и него го боли ишиас. Така че - опичайте си акъла овреме... с тия климатици.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Климатика, братцы,

Днес е направо СТУ-ДЕ-НО :bdance: :cold:
Изображение

Аватар
snigmi

Мнение от snigmi »

Дори на плаж не ми се ходи от ХЛАДНИЯ вятър, така че :coffee: или бира , кой както пожелае...
За да бъде казана истината,

са нужни двама —

единият да я изрече,

а другият да я чуе.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

snigmi написа::grin:
Дори на плаж не ми се ходи от ХЛАДНИЯ вятър, така че :coffee: или бира , кой както пожелае...
Аз съм на кафе. Чак сега:(
Изображение

Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

frisky lioness написа:Днес е направо СТУ-ДЕ-НО :bdance: :cold:
Мдаааа... още малко и сняг ще завали!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

maggot написа:
frisky lioness написа:Днес е направо СТУ-ДЕ-НО :bdance: :cold:
Мдаааа... още малко и сняг ще завали!
"И това ще стане
и това ще стане
Някога, но сегааааа":-)
Изображение

Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

...си е жива болест. На човек му е добре, докато в жегите го духа, обаче след тва и през зимата го духа навън, а ако го ползвате за отопление - и вътре, и накрая се оказваш одухан отвсякъде и завинаги. Аз така се сдобих с моя ишиас, дето вече 5 години ме мъчи периодически и упорито:crying:. А пък моят мъж - дето се пише голям железар, излиза от офиса си, в който с климатици поддържат температура от 20 градуса, когато навън е 40, по няколко пъти на ден - да се постоплел. Сега и него го боли ишиас. Така че - опичайте си акъла овреме... с тия климатици.[/quote]

съжалявам ,че трябва на твоя постинг да се закача,ама може такава безросветност?

може ли?
може ли някой да напише сериозно нещо такова?
климатикът бил вреден защото духал!!!!!!
и във вестника го пишеше...имало един вирус ,който от климатика идвал...затуй 2000 софиянци болни -от смяната на температурата с и без климатик!!!!
и ишиаса (който е един дебел нерв колкото пръста ми ) бил "надухан и изстинал" !
:wand:

то целият американски народ да бе измрял досега!
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

doktorka написа:...си е жива болест. На човек му е добре, докато в жегите го духа, обаче след тва и през зимата го духа навън, а ако го ползвате за отопление - и вътре, и накрая се оказваш одухан отвсякъде и завинаги. Аз така се сдобих с моя ишиас, дето вече 5 години ме мъчи периодически и упорито:crying:. А пък моят мъж - дето се пише голям железар, излиза от офиса си, в който с климатици поддържат температура от 20 градуса, когато навън е 40, по няколко пъти на ден - да се постоплел. Сега и него го боли ишиас. Така че - опичайте си акъла овреме... с тия климатици.

съжалявам ,че трябва на твоя постинг да се закача,ама може такава безросветност?

може ли?
може ли някой да напише сериозно нещо такова?
климатикът бил вреден защото духал!!!!!!
и във вестника го пишеше...имало един вирус ,който от климатика идвал...затуй 2000 софиянци болни -от смяната на температурата с и без климатик!!!!
и ишиаса (който е един дебел нерв колкото пръста ми ) бил "надухан и изстинал" !
:wand:

то целият американски народ да бе измрял досега!
не само американски амии май цялото човечествоо

и аз не мога да се сборя с таз версияяя за вредността на климатикаа
тука умираме от жега и ние и компютрите и всичкооо живо и неживо, вчера писах обаче, че началството не ще да ни купи климатик, не за друго ми щото бил вреден, а "ние" сме привържаници на здравословния живот.......ала балаа и казвам аз...
-абе как бе жена вреден, ти чуваш ли се ко говориш вънка е над 40 градуса......цял свят живее и работи на климатици, ама не са измрели още.....
-неее то е вреден, то и цял свят лекарства взема, ама те да не би да са полезни, те хората не са просветени и за това....

тъй чее слушай и пълней дето има една приказка....:eek:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

doktorka написа: то целият американски народ да бе измрял досега!
Той американският народ е от друго тесто, ти него не го мисли :rotfl24::rotfl24:

Хората са си казАли в инструкцията за употреба: разликата между вътрешна (климатизирана) температура и външна не трябва да е повече от 15 градуса, да се чисти филтъра (щото задържа микроби) и други подобни. Ама и ПШУ-тата требе да се четат :winkw:

П.П. Мога ли да съблека от бебето един от трите ката дрехи :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Какви са пък сега тия приказки, че духането било вредно? Сега някой ще му щукне, че и чукането е вредно. Такива да ги нямаме :blum:
Наздраве :cool:
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

Piqndurnik написа:Какви са пък сега тия приказки, че духането било вредно? Сега някой ще му щукне, че и чукането е вредно. Такива да ги нямаме :blum:
ама да бе даа то само туй остана :blum:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

bibilyana написа: ама да бе даа то само туй остана :blum:
Глюпости! Нали дишаш? :grin:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Arena

Мнение от Arena »

Ще го свърже, чакай малко да минат жегите, че то, в тази горещина как се бачка!:-)
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

П.П. Мога ли да съблека от бебето един от трите ката дрехи :rotfl24::rotfl24::rotfl24:[/quote]

Аз искам с огромно задоволство да отбележа,че има в тоз клуб едни индивиди и индивидки,които ме разсмиват до степен ,че се налага да ми правят забележка да се смея по -тихо!...( като че ли мога!!!:shy:)
Пак огласих района...:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

как ма Чаве...!,ти идват на акъла!:rotfl24::rotfl24:
jazz

Мнение от jazz »

doktorka написа:.
и във вестника го пишеше...имало един вирус ,който от климатика идвал...
нали има една такава гад, само че тя ходи ако е централизиран май -legionnaire's disease. българските медици да се изкажат :lol:
абе редовното пиене му е майката
аз където живях до скоро, ако нямаше климатик, да съм се гътнал 48 пъти
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

doktorka написа: как ма Чаве...!,ти идват на акъла!:rotfl24::rotfl24:
Не й идват! Нейното си е вътрешна нагласа!:grin: Затова й разправят, че е под долната граница на клуба... :rotfl24:
Bella Ciao
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Zmeu написа:
doktorka написа:.
и във вестника го пишеше...имало един вирус ,който от климатика идвал...
нали има една такава гад, само че тя ходи ако е централизиран май -legionnaire's disease. българските медици да се изкажат :lol:
абе редовното пиене му е майката
аз където живях до скоро, ако нямаше климатик, да съм се гътнал 48 пъти
не,бактерия е, и не е съвсем в климатиците.а в някои части на големи климатици,които имат влага-щото расте по влажни места.
и топли.
например в сауни и пр..( сиреч където е топлооо..;)...)
Публикувай отговор