-измиване
-разтриване
-дезинфектиране
-напиване
и поливане?
Вода! - 100%Звеневия написа:става за:
-измиване
-разтриване
-дезинфектиране
-напиване
и поливане?![]()
![]()
аааа не - за първи път чувам някой да се разтрива с водаGreen Light написа:Вода! - 100%Звеневия написа:става за:
-измиване
-разтриване
-дезинфектиране
-напиване
и поливане?![]()
![]()
Задаваш отговори сега.Звеневия написа:става за:
-измиване
-разтриване
-дезинфектиране
-напиване
и поливане?![]()
![]()
Чи как! Аз така си оправям болното гърло зимъска?!?!bibilyana написа: ммне не става за дезинфектант
прекалено добра хранителна среда е
турска баня, масаж, е такива работиlilly написа:аааа не - за първи път чувам някой да се разтрива с водаGreen Light написа:Вода! - 100%Звеневия написа:става за:
-измиване
-разтриване
-дезинфектиране
-напиване
и поливане?![]()
![]()
да не би да изтърва К-то
Наистина ВОДКАТА става за всичко гореизброено...цветята, поливани с водка /вярно че в умерени к-ва/ се развиват прекрасно,акУ я прежалиш...lilly написа:аааа не - за първи път чувам някой да се разтрива с водаGreen Light написа:Вода! - 100%Звеневия написа:става за:
-измиване
-разтриване
-дезинфектиране
-напиване
и поливане?![]()
![]()
да не би да изтърва К-то
топъл дъждЗвеневия написа:става за:
-измиване
-разтриване
-дезинфектиране
-напиване
и поливане?![]()
![]()
Как пък все на мен ми се падна фикус бенджамин пълен трезвеник! Сипах му 50 грама, после гомих,мих, пресадих и той пак се гътна!witny написа: Наистина ВОДКАТА става за всичко гореизброено...цветята, поливани с водка /вярно че в умерени к-ва/ се развиват прекрасно,акУ я прежалиш...:-):-):-)
тъкмо щях да попитам това дали е доказано, че да не експериментирам...anhela написа:Как пък все на мен ми се падна фикус бенджамин пълен трезвеник! Сипах му 50 грама, после гомих,мих, пресадих и той пак се гътна!witny написа: Наистина ВОДКАТА става за всичко гореизброено...цветята, поливани с водка /вярно че в умерени к-ва/ се развиват прекрасно,акУ я прежалиш...:-):-):-)