Надникнах при комшиите...
Надникнах при комшиите...
да видя, дали и там го карат на автопилот.
Не!
Там не е така, там кипи мощен клубен живот.
Вълнуват се хората от какво ли не - споделят, нищят, дълбаят...
На да видите:
http://forum.all.bg/showthreaded.php/Ca ... w/1#UNREAD
Не!
Там не е така, там кипи мощен клубен живот.
Вълнуват се хората от какво ли не - споделят, нищят, дълбаят...
На да видите:
http://forum.all.bg/showthreaded.php/Ca ... w/1#UNREAD
Да бе.esti написа:Това, че говорят е доказателство, че са живи.....макар и да обсъждат умрели.Мнемозина написа:То пък един живот... За и против евтаназията, стига некролози, уикенд без алкохол...
пп. просто ме е яд на отпускарите
И мен ме е яд, ти да не мислиш?
Обаче пък като се върнат, набрали нови сили? М? Ще настане такъв живот...
Panta rhei...
Ееее, не си права.esti написа:Тогава аз ще изляза в отпуска.Мнемозина написа: Да бе.
И мен ме е яд, ти да не мислиш?
Обаче пък като се върнат, набрали нови сили? М? Ще настане такъв живот...
Виж сега какви сме самоотвержени: в момента осигуряваме неангажиращо - макар и леко засрамващо - четиво за утрешното кафе на непочиващите.
Дали ще се изчервят и засрамят?
Panta rhei...
Нещъ живот по чужди форуми - искам си тукашния живот!4avdar4e написа:Ести, душо мила, Иди в бг-мама (боже, първо баба написах, как ли ми се сбъркаха пръстите
), да видиш там къв живот кипи..
Аз не ходя вече, че ми е много.. шумно
Някои ни сме в отпуска, ни нищо..
П.П. Във вашто село имало много комари и никкви чужденци:shocked: Цитирам само...
ПП Комари има, дори за износ.
А ако съдя по кацащите самолети, значи и чужденци има.......освен ако със самолетите не идват комарите, егати!:shocked:
Ай стига ривахти, начи... отпускари, та отпускари.. аз отпуската я минах като лек ангажимент измежду другите тежки... и вече не помня кога ходих и къде... и ходих ли въупште, ако става на въпрос.esti написа: На отпускарите!
Въздържат се от писане, а това е първата стъпка - следва въздържание от сех и пиене.
Миналата седмица пренесох цял един офис на крехките си рамене, мдам. Кво знайти вий?
А добрутро
Видя ли бе, станал си извратен, зарад отпуската.Gaspode написа:Ай стига ривахти, начи... отпускари, та отпускари.. аз отпуската я минах като лек ангажимент измежду другите тежки... и вече не помня кога ходих и къде... и ходих ли въупште, ако става на въпрос.esti написа: На отпускарите!
Въздържат се от писане, а това е първата стъпка - следва въздържание от сех и пиене.
Миналата седмица пренесох цял един офис на крехките си рамене, мдам. Кво знайти вий?
А добрутро
Хората мацки качват на раменете си - ти офис.
Добрутро!
Ам кък дан са притеснявам!Gaspode написа:Мчи като я кача на раменети се кво ша я прая? Аз имам къде да я кача мацката, недей са притисняваesti написа: Видя ли бе, станал си извратен, зарад отпуската.
Хората мацки качват на раменете си - ти офис.
Добрутро!
Ти хубу имаш къде да я качиш, ама като не знаеш кво да я правиш и ше тръгнеш да я пренасяш насам-натам кат офис.