Все по-сериозно се замислям да напусна страната:(:?
Няма да ставам селянка
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Няма да ставам селянка

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Re: Няма да ставам селянка
Що така, бе, Миме, кво станА???frisky lioness написа::crying:
Аз предлагам заедно да ходим някъде къмту Папуа - Нова Гвинея
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А така се надявах и мечтаех за деня, в който щях да влеза в клуба и да кажа:"Боев, аз вече съм селянкаvyara написа:Ами то кой иска да плаща цената на безбройните преходи и натъкмявания. И аз не искам, но пуста инерция...
Ама няма, нямаааа
В някой друг живот
На някое друго място
Някой друг

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Оооо, не си решила - не си станала. Но селяните живеят тежък живот.frisky lioness написа:А така се надявах и мечтаех за деня, в който щях да влеза в клуба и да кажа:"Боев, аз вече съм селянкаvyara написа:Ами то кой иска да плаща цената на безбройните преходи и натъкмявания. И аз не искам, но пуста инерция...Започвай да ме консултираш, щот съм много боса..Тва градинки, овошки, зеленчуци, ремонт на оградата, изолация на къщата и т.н и т.н....."
Ама няма, нямаааа
В някой друг живот
На някое друго място
Някой друг
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нищо конкретно. Нищо по-различно от това, което става4avdar4e написа:
Що така, бе, Миме, кво станА???
Аз предлагам заедно да ходим някъде къмту Папуа - Нова Гвинея
Просто нещата се натрупват, а когато се натруват достатъчно....нали знаеш....за изменинето
Мисля, че там би ми харесало
Аз не съм расист
Ама чекай още малко да ни поотраснат дяцата (тебе бая ще тябва да те чакам с това бебе:blum::winkw:)

- Глас в пустиня
И къде ще отидеш?frisky lioness написа::crying:
И с какаво там, ще е по-различно от тук?
И защо си мислим, че там някой размита за нас?
И защо си мислим, че ще кривнем капата на някого като заминем, единствените които страдат истински при това положение са родителите...
Само да вметна
Сега старческия дом на Канарските острови ли ще го правим? Да знам дали ще ми понесе климата на климактериума...
- Глас в пустиня
А-а-а-а-а-а, ранко е още за есенните депресии...я бегом пред огледалото и да си шибнеш два шамара, кво си се отпуснала, да се стягаш веднага!:mad:frisky lioness написа:А така се надявах и мечтаех за деня, в който щях да влеза в клуба и да кажа:"Боев, аз вече съм селянкаvyara написа:Ами то кой иска да плаща цената на безбройните преходи и натъкмявания. И аз не искам, но пуста инерция...Започвай да ме консултираш, щот съм много боса..Тва градинки, овошки, зеленчуци, ремонт на оградата, изолация на къщата и т.н и т.н....."
Ама няма, нямаааа
В някой друг живот
На някое друго място
Някой друг
Боев,БоЕВ написа:И къде ще отидеш?frisky lioness написа::crying:
И защо си мислим, че ще кривнем капата на някого като заминем, единствените които страдат истински при това положение са родителите...
на всеки въпрос имам отговор.
но не това е важно.
важно е ,че като отидеш, имаш после къде да се върнеш,другарю...
те тва е цялата работа...
- Глас в пустиня
Тука става въпрос за селянин от градски тип. Тва тревичка, беседка, едно-друго...vyara написа:Оооо, не си решила - не си станала. Но селяните живеят тежък живот.frisky lioness написа:А така се надявах и мечтаех за деня, в който щях да влеза в клуба и да кажа:"Боев, аз вече съм селянкаvyara написа:Ами то кой иска да плаща цената на безбройните преходи и натъкмявания. И аз не искам, но пуста инерция...Започвай да ме консултираш, щот съм много боса..Тва градинки, овошки, зеленчуци, ремонт на оградата, изолация на къщата и т.н и т.н....."
Ама няма, нямаааа
В някой друг живот
На някое друго място
Някой друг
Е да, ама колко са тези, които се връщат, освен на гости?doktorka написа:
Боев,
но не това е важно.
Уф, болна тема...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не е толкова лесно, но за това не ми се говори....vyara написа:Оооо, не си решила - не си станала. Но селяните живеят тежък живот.
А иначе, ако тук има някой, който да води лек живот, да вдигне ръка, та всички дружно да му завидим......
благородно

- Глас в пустиня
То, отговори и аз имам, ама си питам ей така профилактично.doktorka написа:Боев,БоЕВ написа:И къде ще отидеш?frisky lioness написа::crying:
но не това е важно.
По въпроса с връщането - номадския живот никога не съм го харесвал, нищо, че сега му викат "гражданин на света".
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не знам.БоЕВ написа:
И къде ще отидеш?
Не знам.
Не си мисля, но пък е много по-тежко това, че ТУК никой не "размита" за нас:(
Всички тези, които са заминали, не са го направили за да кривнат капата на някой, а за да живеят по-добре, за да оцелеят
Аз имам само един родител и точно за моя родител съм съвсем сигурна, че ще е много по-щастлив, ако знае, че аз съм добре, пък макар и далеч, отколкото да ме гледа всеки ден как страдам

хич даже не съм на гости...vyara написа:Е да, ама колко са тези, които се връщат, освен на гости?doktorka написа:
Боев,
но не това е важно.
Уф, болна тема...
"като "у дома съм си...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Само да вметна
Ха-ха-ха:rotfl24::rotfl24:Remmivs написа:Сега старческия дом на Канарските острови ли ще го правим? Да знам дали ще ми понесе климата на климактериума...
Обичам те, ако не съм го казвла преди:-)

Ами и ти можеш да си завидиш, ако смениш базата за сравнение. Пгледни как живее половината свят, как мрат хората бе храна, вода, покрив и болни и ще видиш, че има защо да се зарадваш. Погледни и темата на Лени и ще видиш, че има за какво да сме благодарни на съдбата. Банално е, но все пак...frisky lioness написа:Не е толкова лесно, но за това не ми се говори....vyara написа:Оооо, не си решила - не си станала. Но селяните живеят тежък живот.
А иначе, ако тук има някой, който да води лек живот, да вдигне ръка, та всички дружно да му завидим......
благородно
- frisky lioness
- Обратна връзка:
За кво мислиш съм тук, а?БоЕВ написа:
А-а-а-а-а-а, ранко е още за есенните депресии...я бегом пред огледалото и да си шибнеш два шамара, кво си се отпуснала, да се стягаш веднага!:mad:
За да ми шибвате шамари, за да ме погалвате по главичката, да ме целувате и прегръщата и да ми подавате салфетки за сополивия нос
Ще мине...Предполагам.
Просто и аз понякога се уморявам да съм единствено и само ПОЛОЖИТЕЛНА и радостна, доволна от живота:-)
Простете, че ви натоварвам с отрицателните си емоции:(:shy:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мииии, знаеш ли колко малко наистина е достатъчно понякога?? Ей тая сутрин осъзнах, че съм се наспала, щото Дзвера се буди само в 4 часа. Кеф ти казвам, пълно щастиеfrisky lioness написа: Ще мине...Предполагам.
Просто и аз понякога се уморявам да съм единствено и само ПОЛОЖИТЕЛНА и радостна, доволна от живота:-)
Простете, че ви натоварвам с отрицателните си емоции:(:shy:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ку беше само товаvyara написа:Ахам! Ми Фриски, ходИ си удряй шамарите, щото и аз нямам беседка и тревичка, ана ни ривъ.БоЕВ написа: Тука става въпрос за селянин от градски тип. Тва тревичка, беседка, едно-друго...
с мед да го намажеш...
Беседката и тревичката са за тези, дето са вече много напрад с материала
Аз съм друг филм:-)
П.П. И не ривъ, ами съм само омърлушена:(

А ако вдигна сега ръка ще ме намразиш ли, моме Сладуно? Животът ни е толкова хубав, колкото го възприемаме! И вярвай ми има хора много, много по-зле от нас, които не се считат за нещастни. Да ти припомня ли онзи стар, но златен памфлет за това колко процента от хората имат покрив над главата си, медицинско (каквото и да е, но е и пълна липса на) обслужване, компютър и прочее?frisky lioness написа:Ха-ха-ха:rotfl24::rotfl24:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ще ми понесе и още как .....Remmivs написа:Сега старческия дом на Канарските острови ли ще го правим? Да знам дали ще ми понесе климата на климактериума...
ТВа да ми е проблема, ама все пак искам и аз къщичка на селоооооо, пък ще отскачам до Канарите за уикенда!
п.с. и на Канарите на мен не ми харесва много - вулканичен каманак, ама с име.
Виж на Бора -Борааааааааа ехххххххххххх мечтииииииииии
коктейлчета потни под палмовите сенки
и кой знае какво още по плажовете лунни
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Знам.vyara написа: Ами и ти можеш да си завидиш, ако смениш базата за сравнение. Пгледни как живее половината свят, как мрат хората бе храна, вода, покрив и болни и ще видиш, че има защо да се зарадваш. Погледни и темата на Лени и ще видиш, че има за какво да сме благодарни на съдбата. Банално е, но все пак...
Чисто и просто ми е криво:(
Всеки ден се събуждам с благодарност към всевишния за това, което имам, но ми става все по-трудно
Като се замисля, всъщност, колкото повече време минава, толкова по-малко ми е нужно... Сигурно е от възрастта

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Няма да те намразя:-) Как бих моглаRemmivs написа:А ако вдигна сега ръка ще ме намразиш ли, моме Сладуно? Животът ни е толкова хубав, колкото го възприемаме! И вярвай ми има хора много, много по-зле от нас, които не се считат за нещастни. Да ти припомня ли онзи стар, но златен памфлет за това колко процента от хората имат покрив над главата си, медицинско (каквото и да е, но е и пълна липса на) обслужване, компютър и прочее?frisky lioness написа:Ха-ха-ха:rotfl24::rotfl24:
Не съм нещастна, ами.........
не мога да определя каква съм точно в момента
Не ми обръщайте внимание
Лафим си тук
Каквои толкова?
Какво са малко сълзи и сополи между приятели

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тва го нЭма в сценария!frisky lioness написа:Какво са малко сълзи и сополи между приятели
- frisky lioness
- Обратна връзка:
На теб кога ти беше РД? Да не си в сатурновата яма? Я се усмихниfrisky lioness написа:Няма да те намразя:-) Как бих могла
Не съм нещастна, ами.........
не мога да определя каква съм точно в момента
Не ми обръщайте внимание
Лафим си тук
Каквои толкова?
Какво са малко сълзи и сополи между приятели
А разбира се, приятелите сме за това. Всеки може да се смее с нас, но само приятелите могат и да поплачат. Но ми се струва, че сега наистина си за бой (boy) повече отколкото за друго.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Наистина попадам в някакви такива дупки/ями ....За жалост почти всяка година през последните няколко години в почти едно и също време.....Remmivs написа:
А разбира се, приятелите сме за това. Всеки може да се смее с нас, но само приятелите могат и да поплачат. Но ми се струва, че сега наистина си за бой (boy) повече отколкото за друго.
Има нещо гнило в Дания:blink::shocked:

Лъвица е, начи си на прав пътRemmivs написа: На теб кога ти беше РД? Да не си в сатурновата яма? Я се усмихни![]()