Простооооооооооо си ми фаворит!
Тъ!
За остаряването?
Кво ви кара, да си мислите, че губите нещо?
Който ще остава вечно млад - ДА НЕ ПИШЕ!
Звеневия написа:![]()
![]()
ПЪрво цАлувки за дамата! Не си виновна!
Простооооооооооо си ми фаворит!
Тъ!
За остаряването?
Кво ви кара, да си мислите, че губите нещо?
Който ще остава вечно млад - ДА НЕ ПИШЕ!
Е, при така поставен въпрос,...по-добре е да не пиша.Звеневия написа: Който ще остава вечно млад - ДА НЕ ПИШЕ!
По-скоро вчера бях добра, а когато съм добра гледам много леко и философски на всичко около и в мен.vyara написа: Темата я свързах по-скоро със суетата, отколкото с остаряването.
И като ти мине, ще станеш млада и ще мислиш за любов, а не за... тъй де, да не се доизказвам. М?esti написа:По-скоро вчера бях добра, а когато съм добра гледам много леко и философски на всичко около и в мен.vyara написа: Темата я свързах по-скоро със суетата, отколкото с остаряването.
Не се притеснявайте - временно е.
Не.Мнемозина написа:
И като ти мине, ще станеш млада и ще мислиш за любов, а не за... тъй де, да не се доизказвам. М?
Крайно време Е да се яви някой модератор и да ти забрани да оставяш недовършени изречения!Мнемозина написа: а не за... тъй де, да не се доизказвам. М?
Звеневия написа:Крайно време Е да се яви някой модератор и да ти забрани да оставяш недовършени изречения!Мнемозина написа: а не за... тъй де, да не се доизказвам. М?
Не отговаря на зададената тема!Мнемозина написа:... въпросЪТ за задника на Фреди...
Обясни на малките деца предимствата на недоизказването тогава.Звеневия написа:Не отговаря на зададената тема!Мнемозина написа:... въпросЪТ за задника на Фреди...![]()
Следя...
А ти си довършвай изреченията, че тук и малки деца влаат и се кискат, щото сме били свенливи!
Именно - само печелим, вече!Мнемозина написа: Така че не знам какво бих загубила с остаряването.
БоЕВ написа:Е, при така поставен въпрос,...по-добре е да не пиша.Звеневия написа: Който ще остава вечно млад - ДА НЕ ПИШЕ!