Веднага!
Айде всички на затварянето...
- сър Айвънхоу
Айде всички на затварянето...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Айде всички на затварянето...
Айде всички навън да си общувамеСпоред певеца заради Интернет хората вече не излизат навън и не си общуват, което влияе отрицателно на творческите сили. Вместо това хората си седят в къщи и всеки работи за себе си, което понякога води до добри резултати, но те са краткосрочни.
Кой си WiFi, може и навън да го прави!4avdar4e написа:Айде всички навън да си общуваме:rotfl24:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ами нали знаеш онази реклама4avdar4e написа:Айде всички навън да си общувамеСпоред певеца заради Интернет хората вече не излизат навън и не си общуват, което влияе отрицателно на творческите сили. Вместо това хората си седят в къщи и всеки работи за себе си, което понякога води до добри резултати, но те са краткосрочни.:rotfl24:
"Къде си, бе?"
"В мрежата, къде"
"Ква мрежа? Мрежата е навън":lol::lol:
Отидох да си пообщувам с мОмчетата от магазЕна, ама те не рАботиха баш на момента:(

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
пък наште работят:blum: тъй че заповядай, имат потенциал:-)frisky lioness написа:Отидох да си пообщувам с мОмчетата от магазЕна, ама те не рАботиха баш на момента:(
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да додъ, ама додет.... ще вземе и на вашите да им свърши работното време:-)ppi написа:пък наште работят:blum: тъй че заповядай, имат потенциал:-)frisky lioness написа:Отидох да си пообщувам с мОмчетата от магазЕна, ама те не рАботиха баш на момента:(
Ку слушам чавето и звеневия могат да ме вземат септември за гувернантка и да ме доведат:-):winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Да тъ вземем, ама ти си много срамлива, пък ний се развяваме по... бойни знаменаfrisky lioness написа: Ку слушам чавето и звеневия могат да ме вземат септември за гувернантка и да ме доведат:-):winkw:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Чак толкова срамлива, че да не устоя на вашите бойни знамена не съм:blum:4avdar4e написа:Да тъ вземем, ама ти си много срамлива, пък ний се развяваме по... бойни знаменаfrisky lioness написа: Ку слушам чавето и звеневия могат да ме вземат септември за гувернантка и да ме доведат:-):winkw:
Ще си сложа черните очила

- сър Айвънхоу
Re: Дрън-дрън та пляс
водно колелоооо...Remmivs написа:пляс педалите
Bella Ciao
Bella Ciao
- Piqndurnik
- frisky lioness
- Обратна връзка:
При това положение спокойно мога да заменя тезиЗвеневия написа:И ся ако мЪ светнете, кво има общо между гувернантки, бойни знамена, педали, водни колела и ИНТЕРНЕТ, шси налея една ВОДКА!Piqndurnik написа:на крив педал нета му пречи
ФрискитУ,не си представяй, че от гувернанство шти остане време да зяпаш знамена!
За мене ще има ли коктейлчета
поне във вечерните часове:-):winkw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тва стаята за гувернантката с децата ли е или е стаята за възрастните:blum::winkw:Звеневия написа:frisky lioness написа:поне във вечерните часове:-):winkw:
Имаш 20 дена да определиш, дали ще си с розови или черни очила!
Стаята е с три (3) легла!
Ще си донеса палатка. Спокойно

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Сигурно съм го разказвала, ама пак да кажаЗвеневия написа:Ще ни познаете!Remmivs написа: по знамената
Преди години, далеч назад във времето, още га бях млада имах приятели нудисти. Гаджето на най-добрата ми приятелка беше нудист и тя покрай него. Отидох една година с тях на море. Компанията беше доста голяма. Доста, доста...приятелката ми, гаджето и и още 4-5 момчета, всички изброени до тук нудисти
и..........
аз
Гледка неповторима. Бяхме в Созопол. Естествено на плажа за нудисти:-). Компанията голи. Играят карти, пекат се, къпят се и аз сред тях- с цял бански:-):winkw:
На втория ден си сложих половинки, за да не бия така на очи

frisky lioness написа: Гледка неповторима. Бяхме в Созопол. Естествено на плажа за нудисти:-). Компанията голи. Играят карти, пекат се, къпят се и аз сред тях- с цял бански:-):winkw:
На втория ден си сложих половинки, за да не бия така на очи
Е, да де, палатките не са това, което са!Звеневия написа:Фъзможни са!
Ама не изглеждат като палатки!
PS
А знамена. Или поне пилони.
Последно промяна от Remmivs на 02.08.07, 15:45, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
А като пилонои без знамена ли???Звеневия написа:Фъзможни са!
Ама не изглеждат като палатки!
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Знам. Едва ли има нудист, който да се съблича гол защото иска да го гледат. Просто на хората така им харесва4avdar4e написа:
:rotfl24: Неповторима!!! Ама, как може, бе, жена, с твоята фигура, пу. На мен не ми пука, не го правя, за да ме гледа някой:winkw:
Пък аз съм си срамежлива:shy: кво сега. Ако всикчи бяха като вас, производителите на бански костюми отдавна да са започнали да шият
палатки
Но пък ако бях гола..........Никой нямаше да ме забележи

Да ти кажа според мен се събличат щото са еротомани и искат не някой тях да ги гледа, а те да гледат другите. И това да се съблечеш е нещо като такса за членство в клуба...frisky lioness написа:Знам. Едва ли има нудист, който да се съблича гол защото иска да го гледат. Просто на хората така им харесва
Пък аз съм си срамежлива:shy: кво сега. Ако всикчи бяха като вас, производителите на бански костюми отдавна да са започнали да шият
палатки:winkw:
Но пък ако бях гола..........Никой нямаше да ме забележи
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да ти кажа, никой не дойде да ме таксува:winkw:. Само малко странно ме гледаха останалите:blink::shocked:, а моите ме юркаха, ама нито на тях, нито на мен ни пукаше кой знае колкоRemmivs написа: И това да се съблечеш е нещо като такса за членство в клуба...

Да, бе, да, умряла съм да гледам някой като менRemmivs написа: Да ти кажа според мен се събличат щото са еротомани и искат не някой тях да ги гледа, а те да гледат другите. И това да се съблечеш е нещо като такса за членство в клуба...
Въпрос на навици е това, откакто се помня от дете само по такива плажове ходя. В редките случаи, когато се е налагало да съм с бански, ми е било ... подтискащо. Явно и това опира до възпитанието
Вие сте изключение бе, нали присъстващите/списващите винаги са.Звеневия написа:Там където ние ходим - Н Я М А други!
Или поне не на 100 метра от нас...![]()
Още не съм виждал някой със фотоснайпер!
А за снайперите... сам знаеш колко е напреднала техниката. Не ми казвай, че нудистите ходят и без очила. Всъщност това е интересен казус. Ако трябва да сме както ни е майка родила трябва да сме и без очила. И тогава наистина ще повярвам, че не са екстровертни ексхибио-воайори...
Звеневия написа:Ето така се започва, а после...vyara написа: Пък ако искаш да знаеш това лято си съблякох банския за цял час
Ти излиза име!
Еротоманка такава!![]()
(Ама беше по-гот през този въздълъг е д и н час, нали)
За на не мъ е срам се овъргалях в пясък - така се чувствах по-малко гола
Много е гот да излезеш настръхнал от водата и да се овъргаляш в топлия пясък, мммм (простете лиричното ми отклонение