Искам!
Искам!
искам да нямам никакви ангажименти.
искам да си кача краката на бюрото и да се тъпча с шоколад, а главата ми да е празна.
искам ако ме блъсне кола с 200км/ч. да мога да стана, да се отупам от праха и да си продължа.
искам да мога да отскачам до космоса винаги когато ми стане тясно на земята.
искам никога да не се чувствам натясно.
искам да имам всичко, което си поискам без някой да ми казва "да, да, много искаш". Или аз самата да си казвам "не може така, я се осъзнай"
Искам да не ми пука от нищо.
И от умрял, писмо искам!
Много ли искам бе, мамка му!
искам да си кача краката на бюрото и да се тъпча с шоколад, а главата ми да е празна.
искам ако ме блъсне кола с 200км/ч. да мога да стана, да се отупам от праха и да си продължа.
искам да имам всичко, което си поискам без някой да ми казва "да, да, много искаш". Или аз самата да си казвам "не може така, я се осъзнай"
И от умрял, писмо искам!
Re: Може бе
Щом е нищо - дай ми го?Remmivs написа:Ти направо нищо не искаш. 8)
Ма колко му е, ма Ести. Пращаш касета с танец на Славито и хоп! шанса ти нараства с един милион.esti написа:От господМнемозина написа:Зависи от кого го искаш.![]()
Ама той понеже ме недолюбва, най-много едно ферари с цвят червен да ми даде.
Пък за другите работи, там около половината са си напълно възможни, тъй че искай и ще ти се даде
Вземи! Твое е. Всичко е вътре в теб.esti написа:Щом е нищо - дай ми го?Remmivs написа:Ти направо нищо не искаш. 8)
Re: Искам!
А пък аз винаги искам да имам още 10 минути в авансesti написа:искам
-
Гост
почти безобидна
Е, това е лесно. Всички часовници около мен са с 20 минути напред.4avdar4e написа:А пък аз винаги искам да имам още 10 минути в авансesti написа:искам
Пробвай.
Re: почти безобидна
Аз го казах по-скоро в преносен смисълAnonymous написа: Е, това е лесно. Всички часовници около мен са с 20 минути напред.
Пробвай.
Аз пък искам МилЬон, и ако може наведнъж, не на части
Поздрав от Северния Изток 

Тва насън по Фройд ли?esti написа:Хахаха! Не. Един чичко с бели дрехи и спринцовка в ръка ме преследва, ама аз му бягам!Мнемозина написа:А бялмерцедес преследва ли те в живота?esti написа:От господМнемозина написа:Зависи от кого го искаш.![]()
В монети от по 1 лев??Kent написа:Аз пък искам МилЬон, и ако може наведнъж, не на частиПоздрав от Северния Изток
Ма за ко ми е туй ферари...vyara написа:Ма колко му е, ма Ести. Пращаш касета с танец на Славито и хоп! шанса ти нараства с един милион.esti написа:От господМнемозина написа:Зависи от кого го искаш.![]()
Ама той понеже ме недолюбва, най-много едно ферари с цвят червен да ми даде.![]()
Пък за другите работи, там около половината са си напълно възможни, тъй че искай и ще ти се даде
А за другите работи - ми на искам!
Дайте ми!
Бе що ти трябва примерно да фърчиш из космоса - въздух няма там, още по-тясно ще ти станеesti написа:Ма за ко ми е туй ферари...vyara написа:Ма колко му е, ма Ести. Пращаш касета с танец на Славито и хоп! шанса ти нараства с един милион.esti написа:От господМнемозина написа:Зависи от кого го искаш.![]()
Ама той понеже ме недолюбва, най-много едно ферари с цвят червен да ми даде.![]()
А за другите работи - ми на искам!
Дайте ми!
Е, все е нещо. Ти първо виж какви са му намеренията, пък после бягай.esti написа:Хахаха! Не. Един чичко с бели дрехи и спринцовка в ръка ме преследва, ама аз му бягам!Мнемозина написа:А бялмерцедес преследва ли те в живота?esti написа:От господМнемозина написа:Зависи от кого го искаш.![]()
Panta rhei...
Дикторе, тъкмо мислех да те помоля за рецепта и ти ма закла бе - толкоз ли ше ми струват хапчетата?Kent написа:Аз пък искам МилЬон, и ако може наведнъж, не на частиПоздрав от Северния Изток
- Dark Angel
Мильон кво - милион и едно желания ли?Kent написа:Аз пък искам МилЬон, и ако може наведнъж, не на частиПоздрав от Северния Изток
esti написа:Дикторе, тъкмо мислех да те помоля за рецепта и ти ма закла бе - толкоз ли ше ми струват хапчетата?Kent написа:Аз пък искам МилЬон, и ако може наведнъж, не на частиПоздрав от Северния Изток
![]()
Ма не милЬон в пари, бре....Искам милЬон почивни дни. Есенни. Сини и Жълти.....много ли е тва, а? ...само към три хиляди Земни години 8)
П.П. Помоли ме, кво....аз с пари не бачкам, за кво ми са пари... само тежат в джоба
И кой го е вкарал там?Remmivs написа:Вземи! Твое е. Всичко е вътре в теб.esti написа:Щом е нищо - дай ми го?Remmivs написа:Ти направо нищо не искаш. 8)
Начи трябва да го изкарам навън..
Ама после пак ще вземе нещо да влезе вътре....и аз пак навън и така......абе да си дойдем на думата.
- Dark Angel
ахам. големия син явно е мистър4avdar4e написа:Миска си ти, знаех си азDark написа:аз искам само щастие на ЗемятаТочно от такава реч е тая реплика...
начи като поискам принца с черен лотус ще бъда здравомислеща
докато садя дръвчета и помагам съм барби....интересна трактовка
- Dark Angel
Хехехе. Така е то.esti написа:И кой го е вкарал там?
Начи трябва да го изкарам навън..
Ама после пак ще вземе нещо да влезе вътре....и аз пак навън и така......абе да си дойдем на думата.![]()
Обаче ме замисли. Какво най-много искам аз... Може би кръглата маса. Не знам....
Уффф аман!
Няма спокойствие уединение.
Оттече..
Оттече..
Кое оттече?esti написа:Уффф аман!
Оттече..
Не разбрах.
Panta rhei...
- Green Light
Джани Родари
Ако можех да имам едно
магазинче със две полички,
бих продавал ... познайте какво?
- Надежда! Надежда за всички.
“Купете! С отстъпка за Вас!
Всеки трябва надежда да има!”
И на всеки бих давал аз,
колкото трябва за трима.
А на тоз, който няма пари
и отвънка само поглежда,
бих му дал, без да плаща дори,
всичката своя надежда.
Е, детско са, кво.
Тва се сетих,
тва пейстих
магазинче със две полички,
бих продавал ... познайте какво?
- Надежда! Надежда за всички.
“Купете! С отстъпка за Вас!
Всеки трябва надежда да има!”
И на всеки бих давал аз,
колкото трябва за трима.
А на тоз, който няма пари
и отвънка само поглежда,
бих му дал, без да плаща дори,
всичката своя надежда.
Е, детско са, кво.
Тва се сетих,
тва пейстих
хе, хе, хе, не съм го мислил, де, ама излезе "Надай се, ести!"ести написа:искам да нямам никакви ангажименти.
И от умрял, писмо искам!
Аз искам само да върна времето назад. Нищо повече...esti написа:искам да нямам никакви ангажименти.
И от умрял, писмо искам!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

....негър...
Негър в Алабама..."
;)
Негър в Алабама..."
;)
Нали казА, да не го искам, ма?doktorka написа:....негър...
Негър в Алабама..."
;)
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
......
ми да!
"Искай,за да НЕ ти се даде"....
ми да!
"Искай,за да НЕ ти се даде"....