С различна т.5 и аз познавам, но не си го давам!4avdar4e написа:Бе то и аз познавам един такъв, ама в точка 5 пише друго: много женен с три децасър Айвънхоу написа: Аз познавам един мъж, който:
1. Може да пере с пералня, може да пере и на ръка, може и да ремонтира пералнята.
2. Може да готви превъзохдно, да поправя ел.уредите и да ... мие чиниите...
3. Може да пазарува, без да получава забележки за покупките след това.
4. Може и много други работи...
5. Свободен е!
:blum::blum:
За флаш паметите или така наречените USB Sticks
- Stranniche
- Обратна връзка:
Re: За флаш паметите или така наречените USB Sticks
Да, обаче Pelsil изпира напълно, дори и запаметенотоinj написа: Изводът е: Перете само Ariel - A-Data препоръчва само Ariel за по-добро изпиране на вашия флаш. Тестовите резултати показаха, че Ariel не уврежда флаш паметите, а ги запазва за по-дълго време.
![]()
![]()
- Green Light
са ако го направят и избирателно - на чернобели и цветни спомени примерно...anhela написа:Да, обаче Pelsil изпира напълно, дори и запаметенотоinj написа: Изводът е: Перете само Ariel - A-Data препоръчва само Ariel за по-добро изпиране на вашия флаш. Тестовите резултати показаха, че Ariel не уврежда флаш паметите, а ги запазва за по-дълго време.
![]()
![]()
Green Light написа:са ако го направят и избирателно - на чернобели и цветни спомени примерно...anhela написа:Да, обаче Pelsil изпира напълно, дори и запаметенотоinj написа: Изводът е: Перете само Ariel - A-Data препоръчва само Ariel за по-добро изпиране на вашия флаш. Тестовите резултати показаха, че Ariel не уврежда флаш паметите, а ги запазва за по-дълго време.
![]()
![]()
..и оставя мокри ...
Жената така ми изпра по-миналата година ключовете от маздата... 
Точно преди коледата...и 6 дни арестуван в къщи, щото не мога да ида никъде. Преди първия работен ден на "резервните ключове".
А правех сметки едни...Пловдив, Русе, Ботевград..
Следващия път и котката в пералнята..
"Земля в илюминаторе, земля в..." 
Точно преди коледата...и 6 дни арестуван в къщи, щото не мога да ида никъде. Преди първия работен ден на "резервните ключове".
А правех сметки едни...Пловдив, Русе, Ботевград..
Следващия път и котката в пералнята..