сега очаквам освен нея и до нея да застанат желаещите да направят щедри дарения милиардери, Катрин Зита Джоунс и К. Шифър (както и клубарките) и Майк Тайсън (като безплатен бодигард - искал да си изкупи греховете като бачка със спестяванията си за някого...)Green Light написа:Статистиката е на страната на ЕЛБИ. Слушах ...
............
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Когато караш Ламборджинито си не е ли друго такова? Или Ферарито?bead_ написа:хахахахахаPiqndurnik написа: Особено в хамак
това е едно изключение, което не ми мина през ума
Да не говорим за ... там където и царят ходи сам...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
е...стига де...има убит млад човек и още един в кома.4avdar4e написа:Размислих се... И констатирах, че най ми е жал за Албена. Щото тя е без вина виновна:( Доколкото знам не близва алкохол, а този инцидент ще съсипе и нейния живот и кариера... Даааа, колко често не се замисляме за хората до нас и какво им причиняваме
Да, бе, тва е ясно. Мислата ми е друга: те все пак са двойка, тя сама не може да се състезава, пък тепърва да търси друг... Та всъщност и тя е потърпевша и то много, без да има грам вина.ELBI написа: е...стига де...има убит млад човек и още един в кома.
П.П. Не че не ми е жал за семействата на загиналото момче и момичето, дето е някъде между Тук и Там... Идеята беше, че всъщност жертвите са повече...
Не съвсем. Те се чудеха от известно време дали да спрат или не. В края на кариерата са ... А май вече приключиха. Има наистина потърпевш момент и за нея, но ... не я мисли.4avdar4e написа:Да, бе, тва е ясно. Мислата ми е друга: те все пак са двойка, тя сама не може да се състезава, пък тепърва да търси друг... Та всъщност и тя е потърпевша и то много, без да има грам вина. Капиши?ELBI написа: е...стига де...има убит млад човек и още един в кома.
Сега битиви и другите са наистина смешни с това рекламно лице ... по-точно съдбата изигра един от нейните парадоксални номера... което ни подсеща да сме внимателни и към нея и към живота
Така де, ти казваш мойта мисла с други думиELBI написа: съдбата изигра един от нейните парадоксални номера... което ни подсеща да сме внимателни и към нея и към живота
Даже и да не бе така - никфи проблеми... Цунк за теб и бебо. Потупване за останалите4avdar4e написа:Така де, ти казваш мойта мисла с други думиELBI написа: съдбата изигра един от нейните парадоксални номера... което ни подсеща да сме внимателни и към нея и към животаТия дни е некква лудница от бач, деца вкъщи, недоспиване.... нямам време да си изразя ясно това, което искам да напиша. И се получават двусмислици и недомислици
Точно за това си мислех, че човек предполага, но Господ разполага, и че когато хвърлим камък в езерото, той предизвиква вълни...
- Глас в пустиня
Те приключиха, ако не се лъжа. Даже преди последното състезание много се чудеха дали да участват. Е, не са го обявили официално, но широко афишираха плановете си за бъдещето - да създадат семейство, да откриват и стопанисват ледени пързалки, да създадат школа за кънкьори...все хубави неща.ELBI написа:Не съвсем. Те се чудеха от известно време дали да спрат или не. В края на кариерата са ... А май вече приключиха. Има наистина потърпевш момент и за нея, но ... не я мисли.4avdar4e написа:Да, бе, тва е ясно. Мислата ми е друга: те все пак са двойка, тя сама не може да се състезава, пък тепърва да търси друг... Та всъщност и тя е потърпевша и то много, без да има грам вина. Капиши?ELBI написа: е...стига де...има убит млад човек и още един в кома.
Сега битиви и другите са наистина смешни с това рекламно лице ... по-точно съдбата изигра един от нейните парадоксални номера... което ни подсеща да сме внимателни и към нея и към живота
От затвор човек се връща, но от гроб не! Та не виждам с какво Албенчето е потърпевша.
Мисля си за другите, за онова момиче което никога няма да облече булчинската рокля, за другото дете което е в кома, и ако Господ бъде милостив към него и родителите му, дали някога(след тия черепномозъчни травми) отново ще бъде пълноценен човек...
Такивамити работи, и Албена ми е последна грижа. Всичко е ПиАр със смекчеващи вината обстоятелства. Това оказване на първа помощ, това загриженост за състоянието на пострадалите, това съжаление и разкаяние...всички тия нещица накланят везната към условна присъда, само дето прокурора им врътна номер и обяви промилите от кръвната проба, без да изчака една седмица както го бяха обявили, защото през това време пробата може да се "изгуби" или пък да бъде подменена...
Първичното ми раздразнение премина и в момента тоя случай ми е съвършено безразличен...изходът ми е ясен - добре дошли в България.
Странна тема- авторът и не пише по нея...
Как по- кратко да обясня какво чувствам...
Максим е убиец- това е ясно.
Въпросителната ми беше за това какъв убиец е той?
Неволен, като Калоянчев? Не, не- не мисля...
Като Маричков- също не- онзи не беше пил и е карал по- кротко...
Две, три водки- за някой хора си е алкохолно натравяне. За болшинството- пиянство! За спортист от световна класа, при когото се предполага, че не пие редовно- абсолютно е така- пиян е бил. Дори и да не му е личало, дори и той да не се е чувствал така- реакциите му са забавени, самочуствието му е повишено, "мачовското" в него е по- силно.
Знам как е- никога не съм карал пил, но ми се е случвало след подобна вечер аз да паркирам колата. Жена ми и е карала естествено, не аз, но пред блока иска аз да я паркирам. Качвайки се в колата усещам как кракът ми иска да натисне педала до дупка, да завъртя гуми и така да паркирам. Защо ли? Пред кой ли да се направя на интересен?
Глупаво е естествено, но алкохола замъглява съзнанието. Доказан факт.
Затова съм казвал и преди- един разумен човек(не някой дебил или идиот), ако пие и след това се качи и кара кола и убие човек- Това трябва да се разглежда като предумишлено убийство! И да се наказва от закона като такова!
Не смекчаващи обстоятелства- утежняващи има в случая- алкохол и бясна скорост.
Казвам го това с болка, защото много ги харесвах! И като танцова двойка и като двойка в живота и като спортни лица на България!
Жалко и тъжно. Ужасно най- точно!
Но достатъчно е да си представя, че е убил моето семейство, за да кажа- виновен е! Предумишлено убийство! Така виждам аз нещата.
И един апел от друг клуб
П.П.
Завчера, във Велинградското дефиле стана жестока катастрофа- на мокър път (два дена валеше безспирно), камикадзе тръгва да изпреварва в завоите без видимост. Опитва се да избегне насрещната кола, занася и се хвърля в дърветата. Резултатът- едно дърво е на мястото на шофъора, той е незнайно къде- някъде по колата на части, доктора от бърза помощ само констатира тъжният факт, пожарникарите режат колата, за да го вадят...
И това става пред нас...
Карам внимателно, а зад мен колите фучат, за да ме задминават. Карат ги шофьори, които са видели какво става при такова задминаване... С бясна скорост, без видимост, на мокър път...
Просто нямам думи...
Лека нощ на всички.
Как по- кратко да обясня какво чувствам...
Максим е убиец- това е ясно.
Въпросителната ми беше за това какъв убиец е той?
Неволен, като Калоянчев? Не, не- не мисля...
Като Маричков- също не- онзи не беше пил и е карал по- кротко...
Две, три водки- за някой хора си е алкохолно натравяне. За болшинството- пиянство! За спортист от световна класа, при когото се предполага, че не пие редовно- абсолютно е така- пиян е бил. Дори и да не му е личало, дори и той да не се е чувствал така- реакциите му са забавени, самочуствието му е повишено, "мачовското" в него е по- силно.
Знам как е- никога не съм карал пил, но ми се е случвало след подобна вечер аз да паркирам колата. Жена ми и е карала естествено, не аз, но пред блока иска аз да я паркирам. Качвайки се в колата усещам как кракът ми иска да натисне педала до дупка, да завъртя гуми и така да паркирам. Защо ли? Пред кой ли да се направя на интересен?
Глупаво е естествено, но алкохола замъглява съзнанието. Доказан факт.
Затова съм казвал и преди- един разумен човек(не някой дебил или идиот), ако пие и след това се качи и кара кола и убие човек- Това трябва да се разглежда като предумишлено убийство! И да се наказва от закона като такова!
Не смекчаващи обстоятелства- утежняващи има в случая- алкохол и бясна скорост.
Казвам го това с болка, защото много ги харесвах! И като танцова двойка и като двойка в живота и като спортни лица на България!
Жалко и тъжно. Ужасно най- точно!
Но достатъчно е да си представя, че е убил моето семейство, за да кажа- виновен е! Предумишлено убийство! Така виждам аз нещата.
И един апел от друг клуб
П.П.
Завчера, във Велинградското дефиле стана жестока катастрофа- на мокър път (два дена валеше безспирно), камикадзе тръгва да изпреварва в завоите без видимост. Опитва се да избегне насрещната кола, занася и се хвърля в дърветата. Резултатът- едно дърво е на мястото на шофъора, той е незнайно къде- някъде по колата на части, доктора от бърза помощ само констатира тъжният факт, пожарникарите режат колата, за да го вадят...
И това става пред нас...
Карам внимателно, а зад мен колите фучат, за да ме задминават. Карат ги шофьори, които са видели какво става при такова задминаване... С бясна скорост, без видимост, на мокър път...
Просто нямам думи...
Лека нощ на всички.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

понякога си мисля, че е самоубийствен акт, вероятно несъзнаван.[unknown] написа: С бясна скорост, без видимост, на мокър път...
Просто нямам думи...
като дрогата.
като безкрайната суета.
смисълът се губи. на съществуването.
ако се надявам на нещо в тоя толкова шарен и непредвидим живот е благословията децата ми да се чувстват щастливи от това, което правят и от това, което са.
just perfect
По-скоро много хора не осъзнават, че са смъртни. И въобще хората живеят като безсмъртни, все едно имат сто живота още, за да се поправят и да се научат. Но това не е репетиция, за съжаление и всичко се случва само по веднъж и винаги сега.bead_ написа:
понякога си мисля, че е самоубийствен акт, вероятно несъзнаван.
- Глас в пустиня
[unknown] написа:
И един апел от друг клуб
/quote]
Тъй като дир-ника не ме "обича", пък и имам особено мнение за автора на "призива" ще отговоря тук.
Напълно безмислена инициатива! Какво постигаш? Мислиш ли че като го спрат тоя бродяга и ще му съставят акт, от който акт да постъпят средства там където трябва? Не! Така само ще се увеличи "шаренето" на ръка, корупцията в КАТ, рушветите... Далеч по ефективно ще е, ако видиш някой засилен да му светниш с фарове, дори и да няма полиция, така поне ще сигурен, че ще измине поне няколко километра с нормална скорост и повишено внимание.
Ха добърден!:lol:
-
По-голямата мечка
Re: Максим Ставийски- убиец?!
Абе хора, не ви ли дразни неграмотността.
Що не вземе да му научете името първо, пък тогава да давате оценки

- сър Айвънхоу
ти кът си грАмотен оти съ бутъш тукинка среди назе негрАмотните? кат та дразним оти си абиш пръстетата и малкуту мозъг да дращиш тук????По-голямата мечка написа:Абе хора, не ви ли дразни неграмотността.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
ти кът си грАмотен оти съ бутъш тукинка среди назе негрАмотните? кат та дразним оти си абиш пръстетата и малкуту мозъг да дращиш тук????[/quote]
Мечката е виртуалния супер вайзер тук
лоявява се рядко
но винаги навреме:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
п.п. доколкото си спомням беше мъжка мечка....т.е. меч-ок
не е лош, ако не го е ухапал злия дух наскоро
лоявява се рядко
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Ще му научЕм, ще му научЕм. Ние бързо схващаме, ама много трябва да ни се обяснява.По-голямата мечка написа:Абе хора, не ви ли дразни неграмотността.
-
По-голямата мечка
Като гледам, по-грамотен съм от 96-97% от пишещите тук. Просто сте малко смешни и жалки. Но това си е лично ваш проблем. На мен лично ми е кеф да гледам, че повечето хора са прости и неграмотни. Това гали егото ми:blum:
Много се радвам за теб. Радваме се да бъдем полезни и да услужим на закъсалите с непогалено его.По-голямата мечка написа:Като гледам, по-грамотен съм от 96-97% от пишещите тук. Просто сте малко смешни и жалки. Но това си е лично ваш проблем. На мен лично ми е кеф да гледам, че повечето хора са прости и неграмотни. Това гали егото ми:blum:
- сър Айвънхоу
Ааа, ясноооо... Значи си имаме транссексуална мечка... демек си менка пола от време на време???Кент написа:
лоявява се рядко
Последно промяна от сър Айвънхоу на 08.08.07, 12:55, променено общо 1 път.
Bella Ciao
Bella Ciao
аз тамън щях туй да кажа ейй...ама:blum:vyara написа:Много се радвам за теб. Радваме се да бъдем полезни и да услужим на закъсалите с непогалено его.По-голямата мечка написа:Като гледам, по-грамотен съм от 96-97% от пишещите тук. Просто сте малко смешни и жалки. Но това си е лично ваш проблем. На мен лично ми е кеф да гледам, че повечето хора са прости и неграмотни. Това гали егото ми:blum::lol:
Уважаеми З., измисли нещо друго за егото си...По-голямата мечка написа:Като гледам, по-грамотен съм от 96-97% от пишещите тук. Просто сте малко смешни и жалки. Но това си е лично ваш проблем. На мен лично ми е кеф да гледам, че повечето хора са прости и неграмотни. Това гали егото ми:blum:
нещо различно от "гали егото ми"
светът е шарен, разнообразието е голямо
постарай се
ще се справиш
п.п. за две годинки "егото ти" не се ли поизтри от галене, мммм?:winkw:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- сър Айвънхоу
Доколкото знам нужда от "погалване на егото" имат хора с комплес за малоценност... Благодаря ти, че показа какъв точно ти е проблема, за да не вземем снещо да ти влошим състоянието. Ще се старая (аз лично) да поддържам просташките си изпълнения на колкото се може по-неграмотно равнище... Дано това ти помогне...По-голямата мечка написа:Като гледам, по-грамотен съм от 96-97% от пишещите тук. Просто сте малко смешни и жалки. Но това си е лично ваш проблем. На мен лично ми е кеф да гледам, че повечето хора са прости и неграмотни. Това гали егото ми:blum:
Bella Ciao
Bella Ciao
vyara написа:Много се радвам за теб. Радваме се да бъдем полезни и да услужим на закъсалите с непогалено его.По-голямата мечка написа:Като гледам, по-грамотен съм от 96-97% от пишещите тук. Просто сте малко смешни и жалки. Но това си е лично ваш проблем. На мен лично ми е кеф да гледам, че повечето хора са прости и неграмотни. Това гали егото ми:blum::lol:
толкова добри и великодАшни погалвачи нийде из нета няма да намери:winkw:
Ама щото ний сме хитри. Помагането за погалване на чуждо его, носи повече точки за погалване на нашето. То не за друго...ppi написа:vyara написа:Много се радвам за теб. Радваме се да бъдем полезни и да услужим на закъсалите с непогалено его.По-голямата мечка написа:Като гледам, по-грамотен съм от 96-97% от пишещите тук. Просто сте малко смешни и жалки. Но това си е лично ваш проблем. На мен лично ми е кеф да гледам, че повечето хора са прости и неграмотни. Това гали егото ми:blum::lol:
толкова добри и великодАшни погалвачи нийде из нета няма да намери:winkw:
- сър Айвънхоу
Копнато от коментари
"Страхотна идея за привличане на богати туристи:
Тъй като тоя Стависки е кръгъл бедняк в сравнение с Парис Хилтън , Мел Гибсън и т.н., предлагам да се върти реклама по свободните ни медии ,и национални и дори сателитни, за предложение за сафари с големи джипове из България с алкохол над 2.0 промила.. Като се гарантира висок адреналин за участниците. И всичко това придружено с ценоразпис за справяне с евентуално възникналите неудобства , примерно:
1.Цена при спиране от катаджия
2. Цени на лекарските услуги при ремонт на жертвите.
3.Цени на добри , и най вече адвокати с връзки.
4.Цени и прокурорската защита(ха-ха , не е ли готино това изразче?)
5. Цени кръвнина- на парче.
6. и цена на орден Стара Планина , за победителите от сафарито , поднесени лично от държавния глава.
Ето как ще привлечем богати туристи, а не само бедняци, дето да се пречкат само на мутрите по морето.
Адреналин сафари на ниски цени по нашите пътища , е бизнес идея трепач, както предложих.
Освен това и милицията ще е на далавера, адвокатите ще си вземат според тарифата, прокурорите също. А и Пазителя на Ордените ще се облажи! Роднините на жертвите ще получат ТВЪРДА ЦЕНА за кръвнина , та няма да имат главоболия по съдилищта.Къде къде по-добре от сега. Направо рай. А и мутрите по морето няма да плчат че туристите им били бедни. И могат да имат късмета да рипат по главата на Мел Гибсон.
Ето и линка . Това е от коментарите под статията!!!
Тъй като тоя Стависки е кръгъл бедняк в сравнение с Парис Хилтън , Мел Гибсън и т.н., предлагам да се върти реклама по свободните ни медии ,и национални и дори сателитни, за предложение за сафари с големи джипове из България с алкохол над 2.0 промила.. Като се гарантира висок адреналин за участниците. И всичко това придружено с ценоразпис за справяне с евентуално възникналите неудобства , примерно:
1.Цена при спиране от катаджия
2. Цени на лекарските услуги при ремонт на жертвите.
3.Цени на добри , и най вече адвокати с връзки.
4.Цени и прокурорската защита(ха-ха , не е ли готино това изразче?)
5. Цени кръвнина- на парче.
6. и цена на орден Стара Планина , за победителите от сафарито , поднесени лично от държавния глава.
Ето как ще привлечем богати туристи, а не само бедняци, дето да се пречкат само на мутрите по морето.
Адреналин сафари на ниски цени по нашите пътища , е бизнес идея трепач, както предложих.
Освен това и милицията ще е на далавера, адвокатите ще си вземат според тарифата, прокурорите също. А и Пазителя на Ордените ще се облажи! Роднините на жертвите ще получат ТВЪРДА ЦЕНА за кръвнина , та няма да имат главоболия по съдилищта.Къде къде по-добре от сега. Направо рай. А и мутрите по морето няма да плчат че туристите им били бедни. И могат да имат късмета да рипат по главата на Мел Гибсон.
Ето и линка . Това е от коментарите под статията!!!
Bella Ciao
Bella Ciao
Пак ли ти трябва помощ? Щото няма да ти откажем по един ритник в това, което е цялото ти его по същността си?По-голямата мечка написа:Като гледам, по-грамотен съм от 96-97% от пишещите тук. Просто сте малко смешни и жалки. Но това си е лично ваш проблем. На мен лично ми е кеф да гледам, че повечето хора са прости и неграмотни. Това гали егото ми:blum:
Я, да не завършихте "къщата"?По-голямата мечка написа:....
Брааво, брааво! Толкова бързи майстори от Австралия ли ги внесе?
По-голямата мечка написа: Пуснато на: Нед Юли 15, 2007 1:18 am Заглавие: Само да ви се похваля.
....Повече нямам намерение да пиша и чета. Чак като се преместим ще ви се обадя))))
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Глас в пустиня
ppi написа:То, и моето мнение е ей така, колкото да кажа нещо.БоЕВ написа:........ефективно ще е, ако видиш някой засилен да му светниш с фарове,
а може би ще трябва да си сложа и някакъв прекъсвач, та да си мигам през 10 секунди, щото иначе ще ми се схванат пръстите
добър да е денят ти!
Който има брада си търси и гребен!
Повечето возила освен с аербези са оборудвани и с антирадари, един вид ще си направят транслокация на репродуктивните органи ако не им премигнеш.
Лично аз съм против противопоставянето, делението и омразата на пътя. Спазвам "старата" шофьорска етика, намалявам, дори понякога отбивам, когато ме изпреварват, присветвам, изчаквам, давам предимство, случва се понякога и да спирам, за да махна камъни, кашон или пък друг обемист предмет от пътя...
Колкото по- голяма мечка ставаш, толкова повече се размирисваш. Няма проблем- ще си запуша носа.По-голямата мечка написа:

-
По-голямата мечка
Ако запушването на носа ти ще повиши общата ти култура, добре. Аз лично обаче съм скептично настроен. Преди да пишеш за някой, първо му научи името, така няма да изпадаш в тъпи ситуации, като тази. А като гледам, на никой не му е направило впечатление май:blum::blum::blum:
Напротив, на всички им е направило впечатление. А ти си плувай, плувай... Помниш вица, нали?!По-голямата мечка написа:Ако запушването на носа ти ще повиши общата ти култура, добре. Аз лично обаче съм скептично настроен. Преди да пишеш за някой, първо му научи името, така няма да изпадаш в тъпи ситуации, като тази. А като гледам, на никой не му е направило впечатление май:blum::blum::blum:

Плъзгаш се по повърхността и затова си настроен скептично. Ние тук гледаме нещата в дълбочина.По-голямата мечка написа:Ако запушването на носа ти ще повиши общата ти култура, добре. Аз лично обаче съм скептично настроен. Преди да пишеш за някой, първо му научи името, така няма да изпадаш в тъпи ситуации, като тази. А като гледам, на никой не му е направило впечатление май:blum::blum::blum:
Ако ще се заяждаме на тема "грамотност" и "правилно писане"... само в това ти мнение видях две грешки.
Но няма да им обърна внимание.
Panta rhei...