До Сър-а и цялото 3о4о!
- Глас в пустиня
До Сър-а и цялото 3о4о!
Гледам че подхващате спор, който няма да доведе до нищо друго освен напълване клуба и темите със спам.
Затова се чувствам длъжен да ви предупредя овреме и да ви припомня някой факти от близкото минало.
Мечката и спътник:
Досиета!>>>
По принцип неговите "изцепки" имат един и същи сценарии
Случка>>>
Нормално състояние и
Резултати>>>
Затова се чувствам длъжен да ви предупредя овреме и да ви припомня някой факти от близкото минало.
Мечката и спътник:
Досиета!>>>
Случка>>>
Нормално състояние и
Резултати>>>
Re: До Сър-а и цялото 3о4о!
ААА мерсии Боев за разясненията, аз пак на теб да се надявам да ме светнеш...БоЕВ написа:Гледам че подхващате спор, който няма да доведе до нищо друго освен напълване клуба и темите със спам.
Мечката и спътник:
Досиета!>>>
Случка>>>
Нормално състояние и
Резултати>>>
- сър Айвънхоу
Благодаря за предупреждението, но аз вече казах (пардон, написах), каквото имах да му думам... Не ми се занимава повече с него... и подобни нему дзверове...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Това беше добре казано Боев
адмирации за Теб:-)
аз съм вън...
Зеления не е лош ник /поне според мен/
нито тъп...
но му липсват обноски
дано някой ден се включи пълноценно
аз съм вън...
нито тъп...
но му липсват обноски
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Съгласна съм с теб.Кент написа:Това беше добре казано Боев
аз съм вън...
нито тъп...
но му липсват обноски
Не е лош, не е тъп, а обноски едва ли му липсват.
Просто "пълноценно включване" за него и за нас са две различни неща.
Оттам и конфликт.
Съгласна съм с теб.
Оттам и конфликт.[/quote]
акънъ
дето казват братовчедите
Оттам и конфликт.[/quote]
акънъ
дето казват братовчедите
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Няма включване. Моите наблюдения са следните: пише само в една тема (най-често сам си я пуска). Не пише по чужди теми, където да даде адекватно мнение по даден въпрос извън собствената му личност. А там, където пише (където демек си е препикал и смята, че има право да го прави на воля), пише само доколкото да се себеизтъкне и да привлече внимание върху недолюбеното си его.esti написа:Съгласна съм с теб.Кент написа:Това беше добре казано Боев
аз съм вън...
нито тъп...
но му липсват обноски
Оттам и конфликт.
Ама ко да го прайш. На мен тъкмо ми беше малко доскучало. Лошото е, че всичко омръзва.
- сър Айвънхоу
Абе, тоя да не е File099 от дирника??? Много ми наподобява на този имбецил...vyara написа: Няма включване. Моите наблюдения са следните: пише само в една тема (най-често сам си я пуска). Не пише по чужди теми, където да даде адекватно мнение по даден въпрос извън собствената му личност. А там, където пише (където демек си е препикал и смята, че има право да го прави на воля), пише само доколкото да се себеизтъкне и да привлече внимание върху недолюбеното си его.
Ама ко да го прайш. На мен тъкмо ми беше малко доскучало. Лошото е, че всичко омръзва.
Bella Ciao
Bella Ciao
Именно.vyara написа: Няма включване. Моите наблюдения са следните: пише само в една тема (най-често сам си я пуска). Не пише по чужди теми, където да даде адекватно мнение по даден въпрос извън собствената му личност. А там, където пише (където демек си е препикал и смята, че има право да го прави на воля), пише само доколкото да се себеизтъкне и да привлече внимание върху недолюбеното си его.
Конфликтите идват точно от това.
Аз например може да съм, дори много по-лоша или тъпа от него, но под пълноценно включване разбирам това, което и вие. Затова нямаме такива проблеми.
Зеления, Диване и .... само на "Искър" знаят под още колко ника се подвизавасър Айвънхоу написа: Абе, тоя да не е File099 от дирника??? Много ми наподобява на този имбецил...
- Глас в пустиня
Сори! Оитах да пренеса "спора" на друго място, за да не спамим темата.сър Айвънхоу написа:Благодаря за предупреждението, но аз вече казах (пардон, написах), каквото имах да му думам... Не ми се занимава повече с него... и подобни нему дзверове...
- сър Айвънхоу
Хей, приятелю, разбрах те напълно! Ама, едва ли тоя плъх ще влезе в тая тема...БоЕВ написа:
Сори! Оитах да пренеса "спора" на друго място, за да не спамим темата.
Наздраве!
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
акънъКент написа:Съгласна съм с теб.
Оттам и конфликт.
дето казват братовчедите
Съвършени люде няма, още повече пък безгрешни.
По дрехите посрещат, а по акъла изпращат! - или казано на 3о4овски - по ник-а посрещаме, по писаниците изпращаме!
На мен не ми пречи, когато започне да обогатява съфорумците с постинги, а не да ги нагрубява,...тогава може и да ми стане симпатичен.
- Глас в пустиня
Наздраве!сър Айвънхоу написа:Хей, приятелю, разбрах те напълно! Ама, едва ли тоя плъх ще влезе в тая тема...БоЕВ написа:
Сори! Оитах да пренеса "спора" на друго място, за да не спамим темата.
Наздраве!