в момента активно се търсят мините

п.п. не косят трева, щото няма
п.п.1. ...и пиян спи на люлката

Не ми изглежда пиян... Може би е някой сапьор, който му е гръмнала дефектна мина и само го е зашеметила?Кент написа: п.п.1. ...и пиян спи на люлката
ми даБоЕВ написа:Льольох - льольох - льольох!
Тритофари като слънце, а колко много лисичи пътечки, ей, никога тия хора няма да влезнат в "правия" път!
Сериозно ли? Винаги съм си мислела, че така трябва да се прави, даже мислех да го напиша, но ме домързя.Remmivs написа:Ами в някои страни чакат първо хората да си проправят пътеки и после ги асфалтират/тротоарират както си требе.БоЕВ написа:Льольох - льольох - льольох!
Тритофари като слънце, а колко много лисичи пътечки, ей, никога тия хора няма да влезнат в "правия" път!
Така съм чувал или чел, не помня вече (ех, старост-нерадост). Чакат хората да си намерят най-удобните пътечки и после ги правят и чисти. Едно не се хабят да асфалтират излишно (време, пари, труд) където никой не минава и без това, второ гражданьете са доволни.vyara написа:Сериозно ли? Винаги съм си мислела, че така трябва да се прави, даже мислех да го напиша, но ме домързя.
Хората като водата си намират и те най-прекия път
Както направиха в градинката на Кристал - сложиха плочки на пътеката, по която от години минава народа напряко.. Разумен подход!Remmivs написа: Така съм чувал или чел, не помня вече (ех, старост-нерадост). Чакат хората да си намерят най-удобните пътечки и после ги правят и чисти. Едно не се хабят да асфалтират излишно (време, пари, труд) където никой не минава и без това, второ гражданьете са доволни.
Така си е. Хората трябва да служат на реда, а не обратното.Кент написа: да, но тако няма да има орднунг
на мен ми е най-удобно да слизам на рапел от балкона
/не завися от асансьора/
нооооооо...... ако го правя често
ще спя по арестите постоянно
....до доказване на противното
Semiramis написа:какви сватби стават тука...
:lol::lol:
и тук, и тук
вече дори почти без жертви
Ти си представи кво`ш стани като дойдат след сапьорите, вътрешните звена на ДОТИ /НЕК, ВиК, ТЕЦ.../Кент написа:....