............

Все същите
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Re: Максим Ставийски- убиец?!

Мнение от Ън »

Мнемозина написа:
Плъзгаш се по повърхността и затова си настроен скептично.
Не, той просто така си мирише. :grin:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: Ако ще се заяждаме на тема "грамотност" и "правилно писане"... само в това ти мнение видях две грешки.
Аз даже три :grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Мнемозина написа: Ако ще се заяждаме на тема "грамотност" и "правилно писане"... само в това ти мнение видях две грешки.
Аз даже три :grin:
Добре де, от мен да мине. :blum:
Печелиш. :grin:
Panta rhei...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

[quote="[unknown]....Неволен, като Калоянчев? Не, не- не мисля... [/quote]

Хич не мислех да се намесвам повече, но щото София си е малка, а понякога истината е добре да се чуе... Гадното е, че понякога истината за т.нар. големи личности е грозна. Не е достатъчно да си голям артист (човек - не знам - за Максим не знам що за човек е... наистина не знам) за да си голям човек. И е гнусно да се криеш зад голямата си популярност и блюдолижещи журналисти, за да потулваш кофтия си характер и лошите неща сторени в живота си

Нека да не смесваме случаите - ясно е, че Максим сгафи ужасно и е виновен. Може би ще си понесе справедливото наказание. Не знам. Обаче знам, че много други известни не си понесоха наказанието, използваха си общественото положение (освен горецитирания има и други) и замазаха гадно нещата.

Гнусно е така. За жалост е факт в България. Имаме да изминем още доста път като общество да се отървем от гнусотията и хората да станат почтенни и честни. Както като цяло (винаги е имало мърша) са били дедите ни. На България преди 100 години.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Публикувай отговор