Парадокс!

Все същите
Аватар
Глас в пустиня

Парадокс!

Мнение от Глас в пустиня »

Когато не гори, България се дави!

Виновно е единствено времето и човешкият фактор няма абсалютно никакво отношение към ставащото.
І

Мнение от І »

Щирлиц! Този път наистина прекали!
:lol: :rotfl24:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Topper Harley написа:Щирлиц! Този път наистина прекали!
:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Смей се ти, ама на мен вече не ми е ясно, какво става...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

БоЕВ написа:
Изображение
Една интересна снимка и коментарът под нея:
От 5 места едновременно, запалиха гората над Карлово !!!

От тук
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Странно, и ние това си говорихме... А оня ден един стаааар дядо рече "Много сме съгрешили нещо, Господ ни наказва". Дали????
І

Мнение от І »

БоЕВ написа:
Защо според теб палежите започнаха веднага на другия ден, след като горския фонд излезе от едно много прословуто министерство?
Или па да обяснявам... :lol: Щото странно, жеги имаше и преди това...
:rotfl24:
Или само четете вестниците, не и между редовете им.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Topper Harley написа: Защо според теб палежите започнаха веднага на другия ден, след като горския фонд излезе от едно много прословуто министерство?
:good:

Мдааам, а и някой трябваше да купи някое и друго вертолетче на една кака за играчка....
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Глас в пустиня

[unknown] написа:
БоЕВ написа:
Изображение
Една интересна снимка и коментарът под нея:
От 5 места едновременно, запалиха гората над Карлово !!!

От тук
Благодаря! Интересно четиво, изглежда подпалвачите не са така мистериозни, подобна информация хвърля макар и малка, но все пак някаква светлинка върху "голите" ни съмнения и предположения. А къде са разследващите? - питам аз - журналисти, горски, пожарникари, полиция...
Аватар
Глас в пустиня

4avdar4e написа:Странно, и ние това си говорихме... А оня ден един стаааар дядо рече "Много сме съгрешили нещо, Господ ни наказва". Дали????
Едвали!
Ако за пожарите причината ни е що годе ясна, то за наводненията какво да кажем...Божа работа!? Не, за мен това си е престъпно безхаберие и безотговорност. Може и да греша, но почти всички наводнения с големи щети идват от висока преливна вълна, вследствие на скъсана дига. А, кой трябва да наглежда, ремонтира и стопанисва тия диги...не са ли същите тия арендатори-мутрафони дето праат далаверки с рибка и туй-онуй...Някой някъде да е проверил нещо, да е дал предписание, да има поне един обвинен, ако не наказан?!?
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

А какво да кажем за отводнителните канали и въобще цялата инфраструктура на ВиК? Не знам как е по-другите места, но в София е ад. Освен, че вдигат цените друго не правят "новите" "собственици"!:mad:
Аватар
Глас в пустиня

Topper Harley написа:
БоЕВ написа:
Защо според теб палежите започнаха веднага на другия ден, след като горския фонд излезе от едно много прословуто министерство?
Жеги е имало и ще има!
Валежи също е имало и пак ще вали!
Но такова чудо не е бивало. Смешни и дразнещи са оправданията с метеорологичната обстановка...
Аватар
Глас в пустиня

Remmivs написа:А какво да кажем за отводнителните канали и въобще цялата инфраструктура на ВиК? Не знам как е по-другите места, но в София е ад. Освен, че вдигат цените друго не правят "новите" "собственици"!:mad:
Те и старите така. И при нас е същата картинка, изобщо в цялата страна е така, достатъчно е да повали повече от два часа и улиците стават като каналите във Венеция.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Remmivs написа:А какво да кажем за отводнителните канали и въобще цялата инфраструктура на ВиК? Не знам как е по-другите места, но в София е ад. Освен, че вдигат цените друго не правят "новите" "собственици"!:mad:
Както и коритата на реките.. Съвсем пресен пример е Владайска река, която наводни сума ти къща само преди няколко месеца. Сега пак, щото никой не си е мръднал пръста да я почисти. :(
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

4avdar4e написа:
Както и коритата на реките.. Съвсем пресен пример е Владайска река, която наводни сума ти къща само преди няколко месеца. Сега пак, щото никой не си е мръднал пръста да я почисти. :(
чаве, то река в голям град почистване няма! децата на моя приятелка учат в училище с еко профил и са много запалени по идеята за чистите речни корита.
та те и съучениците им чистят рекичката, която минава през квартала, досами школото. упорито я чистят, садят растения. ня-ма! като баснята за вълкът и агнето - все се намира кой да размъти водата.
just perfect
Аватар
Глас в пустиня

bead_ написа:
4avdar4e написа:
чаве, то река в голям град почистване няма! децата на моя приятелка учат в училище с еко профил и са много запалени по идеята за чистите речни корита.
та те и съучениците им чистят рекичката, която минава през квартала, досами школото. упорито я чистят, садят растения. ня-ма! като баснята за вълкът и агнето - все се намира кой да размъти водата.
Вярно, права си!:winkw:
Вина имат и хората живущи в близост до реките, защото голяма част от тях си изхвърлят нечистотиите точно там, в дерето. Мисля си, че тук става въпрос не само за "почистване" в буквалния смисъл, почистване на клоните, големите дървета които пречат, задържат боклуците, течението и правят нещо като бент, който след събирането на достатъчно вода се отпушва и приливната вълна тръгва помитайки всичко по пътя си. А не са само дървета, има пилони, колони, безумно отляти подпорни стени, ниски мостове и завой, извивки като виражи за формула 1.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Ха, я каква картинка :-)
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Ха, я каква картинка :-)[/quote]

Здр Дарки:-)
Хау
ар
ю?:winkw:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
І

Мнение от І »

Dark написа: Ха, я каква картинка :-)
Оооо, Лове! :-)
Публикувай отговор