Куул, но и истински опасна играчка.

Все същите
І

Мнение от І »

Кажи му на този като разглобява СД-то, да ми измъкне безколекторното моторче, което върти дисковете. Пренамотваме ги в клуба с дечурлигата да си карат самолетите. :winkw:
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

тоз бая машинария изхвърли на боклука за да си направи таз играчка...:shocked:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

bibilyana написа:тоз бая машинария изхвърли на боклука за да си направи таз играчка...:shocked:
Ъ-хъ. 90 лева хвърли на боклука. Мойта записвачка е такава, та знам колко струва. Иначе играката наистина е супер. Като ми се сдуха записвачката ще си направя и аз играчка. А моторчето ще подаря на Мъжжж (прощавай, ама новото ти име мноу сложну) :-)
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Момчета и момичета, това е старо 16х сд. Колко струва според вас. :cool:
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

[unknown] написа:
bibilyana написа:тоз бая машинария изхвърли на боклука за да си направи таз играчка...:shocked:
Ъ-хъ. 90 лева хвърли на боклука. Мойта записвачка е такава, та знам колко струва. Иначе играката наистина е супер. Като ми се сдуха записвачката ще си направя и аз играчка. А моторчето ще подаря на Мъжжж (прощавай, ама новото ти име мноу сложну) :-)
да бе

ама 90лв са си 90лв нали така
това едно на ръка, ама мен ми се стори,че още някаква джаджа разглоби и сложи там части от нея....и после най накрая и фенерчето,ама то бял кахър
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Това ме подсети, че някъде в къщи може би още е скътана една стара записвачка за CD. Обаче не помня да я видях, като се местихме преди два месеца...
Наздраве :cool:
Публикувай отговор