Шантав народ.
тея не им е чиста работат сигурно
може да е някво хоби
Ми ако са като мене... предложих на жената преди време да се разведем и да се оженим ама този път с предбрачен договор.Кент написа: може да е някво хоби
Е как кво?!Кент написа: и тя кво:shocked:
тея не им е чиста работат сигурноКент написа:Ние имаме едни познати, дето втори път се развеждат - тъй то, като са се държали за ръце.
Шантав народ.
Кент написа:Абе, Кенте, от вчера се чудя защо си се закахърил толкоз за разведените. Направо зех да се притеснявам.
На всеки, който усеща "камъчета" в брака си, мога да препоръчам един филм "Разделени заедно" (The Story of Us).Topper Harley написа:"камъчетата са различни по вид и размер за всеки"
Тъй е.А момента, превратният...е когато започнеш да не виждаш отсреща онзи възхитен поглед.
И не защото ти си се променил. Просто на хормоните са изтекли онези прословути 4 години ..
Е тогава почват ...дъската на тоалетната чиния, обърнатия ключ на душа, захвърлените ДО коша за пране чорапи, ролките сутрин /:winkw:/, биропиенето с приятели, шопингът, диснатционното, "слугинажа" и тям подобни.
Истината е, че вълшебството си е отишло и на негово място се е появило и второто око барабар с другата страна на рибата.
Тя просто е пораснала..
www.youtube.com/watch?v=KabI4pETyEk
Topper Harley написа:"камъчетата са различни по вид и размер за всеки"
Тъй е.А момента, превратният...е когато започнеш да не виждаш отсреща онзи възхитен поглед.
И не защото ти си се променил. Просто на хормоните са изтекли онези прословути 4 години ..
Е тогава почват ...дъската на тоалетната чиния, обърнатия ключ на душа, захвърлените ДО коша за пране чорапи, ролките сутрин /:winkw:/, биропиенето с приятели, шопингът, диснатционното, "слугинажа" и тям подобни.
Истината е, че вълшебството си е отишло и на негово място се е появило и второто око барабар с другата страна на рибата.
Тя просто е пораснала..
Верче, какво става накрая, бе? Хепи ли е ендаvyara написа:На всеки, който усеща "камъчета" в брака си, мога да препоръчам един филм "Разделени заедно" (The Story of Us).Topper Harley написа:"камъчетата са различни по вид и размер за всеки"
Тя просто е пораснала..
хехе...Добро утро!Кент написа:абе филмите са си филмиSemiramis написа:На 5-6-7-8 места в темата се усещам усещането, че само едната страна е достатъчна, та си мисля, че филмът и на това отговаря?
камъчетата - понякога скъпоценни
понякога - павета
в какъв сми ..."едната страна е достатъчна"
не разбрах
или сутрин след работа
канчето ми нещо не бълбука:shy:
Енда е хепиSemiramis написа:Верче, какво става накрая, бе? Хепи ли е ендаvyara написа:На всеки, който усеща "камъчета" в брака си, мога да препоръчам един филм "Разделени заедно" (The Story of Us).Topper Harley написа:"камъчетата са различни по вид и размер за всеки"
Тя просто е пораснала..
www.youtube.com/watch?v=KabI4pETyEkче не ми се гледат драми.
На 5-6-7-8 места в темата се усещам усещането, че само едната страна е достатъчна, та си мисля, че филмът и на това отговаря?
Да, и това също. Нашите приятели, за които казах, че два пъти се женят и развеждат си имат всичко, много повече, отколкото болшинството от хората. И все пак бракът им се срина след множество агонии. Много тъпо наистина, но факт!Semiramis написа: а за "Войната на семейство Роуз" - винаги съм мислели, че това става когато всичко друго ти е наред. Някак..бяха изпълнили всичко, което искат. Краят на пътя.