http://www.noob.us/entertainment/cheate ... s-a-freak/
Аз просто не знам как бих реагирал.
П.П.
Ебаси майката!
е как?Житената Питка написа:...ето какво ми попадна днес. Петъчно.
http://www.noob.us/entertainment/cheate ... s-a-freak/
Аз просто не знам как бих реагирал.![]()
П.П.
Ебаси майката!
Ти внимавай кви фитили пускаш!doktorka написа:е как?
мечтата на всеки мъж!
кво има да го мислиш?
на кой?maggot написа:Ти внимавай кви фитили пускаш!doktorka написа:е как?
мечтата на всеки мъж!
кво има да го мислиш?
Semiramis написа:питайте Мнемо. Тя ми е по-ясния говорител...bibilyana написа:ии какво показва това?vyara написа:Аз внимателно следя кой не пише по темата(Семирамис ме светна за тоя чалъм
)
Мнемозина написа:Semiramis написа:питайте Мнемо. Тя ми е по-ясния говорител...bibilyana написа:ии какво показва това?vyara написа:Аз внимателно следя кой не пише по темата(Семирамис ме светна за тоя чалъм
)
Обаче... искаш от мен да издам тайното знание, като отговоря на този въпрос?
Добре де, ето, отговарям:
Показва това, което можеш да разбереш. Нищо повече.
Бе ква женска работа бе, тфа е рИлИгия.Topper Harley написа:
женска му работа...
ама те не бяха ли облечени като строителни работници - с каски?Житената Питка написа:Бе ква женска работа бе, тфа е рИлИгия.Topper Harley написа:
женска му работа...
@Док: Мен за мечтата не ме брой. Ако ще получавам тва дето си искам само със запален тамян... ааа НЕ! На мен ми става лошо от тая миризма.
Още повече не обичам да ме наблюдават, особено такива дето нещо им свети над главата.
bibilyana написа:ама те не бяха ли облечени като строителни работници - с каски?Житената Питка написа:Бе ква женска работа бе, тфа е рИлИгия.Topper Harley написа:
женска му работа...
@Док: Мен за мечтата не ме брой. Ако ще получавам тва дето си искам само със запален тамян... ааа НЕ! На мен ми става лошо от тая миризма.
Още повече не обичам да ме наблюдават, особено такива дето нещо им свети над главата.
За кое, за изневерите ли? Ми ние не изневеряваме. За нас любовта и секса са напълно различни неща. И второто въобще не е повод за запознанство на всяка цена.4avdar4e написа:Анджък, де, ама глей как млъкнАха мъжовете по темата
Не, бе, за "изневярата" на жена с жена.Remmivs написа: За кое, за изневерите ли? Ми ние не изневеряваме. За нас любовта и секса са напълно различни неща. И второто въобще не е повод за запознанство на всяка цена.
Какво за нея? Това не е изневяра, това си е купон!4avdar4e написа:Не, бе, за "изневярата" на жена с жена.
Апропо, както веднъж вече говорихме, в световен мащаб тенденцията се обръща - все повече жените .. хъм.. се запознават
Така си е, Сър! Ние у дома на тия филми им викаме медицинскиRemmivs написа: Това е медицина бе, чаве! Не е ли научнопопулярно?:shocked::blink: