Щъркели
- Dark Angel
Щъркели
вчера едно голямо ято щъркели отлетя към Кремиковци - толковамного бяха
зачудих се дали не са си тръгнали
Боев, да имаш идея защо така се преселват?
Точно днес четох (от сайта с теста) това:
Щъркелът е божествена птица. Според египетските митове нейният вик е одухотворил всичко, създадено от бога на Слънцето. Затова е популярен символ на раждането на новия живот, ново дело, залог за успех в ново начинание. Емблема на особена страстна любов и на любовта към децата. Символ е на родината, любовта към родната земя и родния дом.
Щъркелът е божествена птица. Според египетските митове нейният вик е одухотворил всичко, създадено от бога на Слънцето. Затова е популярен символ на раждането на новия живот, ново дело, залог за успех в ново начинание. Емблема на особена страстна любов и на любовта към децата. Символ е на родината, любовта към родната земя и родния дом.
- Dark Angel
Re: Щъркели
надали са си тръгнали
щъркелчетата още не са пораснали
здрасти Дарки:-)
надали са си тръгнали
щъркелчетата още не са пораснали
здрасти Дарки:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Отват си, Дарки, след Преображение щъркелите си тръгват.Dark написа:вчера едно голямо ято щъркели отлетя към Кремиковци - толковамного бяха
Как сте бе хора?!
Еха, здрасти бе! Къде зачезна, разказвай...Ireto написа: Как сте бе хора?!
Сори, Дарки, за спама И на теб здрасти
- Dark Angel
така ли?Ireto написа: Отват си, Дарки, след Преображение щъркелите си тръгват.
Как сте бе хора?!
Ире ма, какво стана с теб? Какво стана с 07072007?
- Dark Angel
аз обичам спам4avdar4e написа:Еха, здрасти бе! Къде зачезна, разказвай...Ireto написа: Как сте бе хора?!
Сори, Дарки, за спама И на теб здрасти
Амиииии, на 7.07.07 ожених приятелката сиDark написа:така ли?Ireto написа: Отват си, Дарки, след Преображение щъркелите си тръгват.
Как сте бе хора?!
Ире ма, какво стана с теб? Какво стана с 07072007?
Ми кво да става, сменям работи, бутам я някак си...
Сдобих се с апартамент, ама трябва да го довърпвам и обзавеждам...ей такива работи. Липсвате ми. Няма ли да се събирате пак
Чаве, на нагъделичкаш мъника от мен
Честито за къщурката, много радост и любов да ти донесе!Ireto написа: Сдобих се с апартамент, ама трябва да го довърпвам и обзавеждам...ей такива работи. Липсвате ми. Няма ли да се събирате пак?
Чаве, на нагъделичкаш мъника от мен
Събирането - наесен, щото сега сума ти народ хукна да почива (хак да им е, нека им е лошо, ама ха
Ще, ще, и даже ще го намачкам и нацелувам
да се събираме в новия ти апартамент? докато е необзаведен, че тогава няма да ни канишIreto написа:Сдобих се с апартамент, ама трябва да го довърпвам и обзавеждам...ей такива работи. Липсвате ми. Няма ли да се събирате пак?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
Мчи аз ежедневно го покорявам този горд и труден маршрут...Ireto написа:![]()
Сипвай народеееее:lol:
Благодаря ви хора, наистина ще черпя наесен като се видим.
Ако пък има пътешественици, навити да пътуват чаааааак до Люлин - почерпката ще бъде на място
Елби, групата е кротка, нямам притеснения за преди и след ремонта
Мани, всяка сутрин пътувам 50 км в едната посока... по северната дъга на околомръсното... ма пък е по-бързо и разхода е същия като да мина през центеро... и то когато няма ремонти...
ПП. Честит хапартамент :)
- Глас в пустиня
Здрасти Дарки!Dark написа:вчера едно голямо ято щъркели отлетя към Кремиковци - толковамного бяха
Нямам представа, днес врътнах едно кръгче из централна северна бг и видях доста странности, като например, чайка гони гарван...близо до Полски Тръмбеш...
- Глас в пустиня
Честито Ире!Ireto написа:
Сдобих се с апартамент...
- Dark Angel
- Глас в пустиня
Голямото лапане!:lol:Dark написа:щъркели седяха около магистралата за Пд като имаше пожар и чакаха да изпълзят разни нещица да хапнат
Съвсем скоро ще си отидат. Лястовиците и те, вече летят на огромни ята, чак закриват небето. Пчелоядите също напуснаха местообитанията си и сега летят на групи, дори и в населените места. Пожарите също объркаха много птици, семейство авлиги подгонено от пожар прекара няколко дни в ореха на двора.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Привет, Дарк!Dark написа:
Като че ли е рано щъркелите да отлитат, но може да се събират да организират преселението. Виждала съм как лястовичките правят това доста време преди да отлетят.
Как си? Още ли си толкова заета?
- Stranniche
- Обратна връзка:
Ей, колко хубаво - да си имаш свой дом! Честито!!!Ireto написа: Амиииии, на 7.07.07 ожених приятелката си. Аз ще оставам за 08.08.08
Ми кво да става, сменям работи, бутам я някак си...
Сдобих се с апартамент, ама трябва да го довърпвам и обзавеждам...ей такива работи. Липсвате ми. Няма ли да се събирате пак?
Пожелавам ти скоро да го да го населиш и със свои:inlove: хора !
- Dark Angel
здрасти Странниче, изпуснах те теб ама нямаше времеStranniche написа: Привет, Дарк!
Като че ли е рано щъркелите да отлитат, но може да се събират да организират преселението. Виждала съм как лястовичките правят това доста време преди да отлетят.
Как си? Още ли си толкова заета?
още съм така, сега ще имам малко почивка (смесена с работа) но като цяло е забавно
харесва ми да живея по такъв начин, забавлявам се
- Stranniche
- Обратна връзка:
Още съм в БГ. Задържаха ме непредвидени неща.Dark написа: здрасти Странниче, изпуснах те теб ама нямаше време
още съм така, сега ще имам малко почивка (смесена с работа) но като цяло е забавно
харесва ми да живея по такъв начин, забавлявам се
Приятна неделя!
- Dark Angel
Хе-хе, в нашта къща нещата са като при понитата: постоянно вникват и изникват. Никога не съм могла да си обясня, как едно нещо може да изчезне на толкова малко пространство.. После се появява. Някога, някой денDark написа: хора, да се е случило да загубите банските на фамилията при наличие на един едниствен гардероб????
няма ги, направо откачам.....