Ти кво са? Искаш нещо да ми кажеш ли, а? А?doktorka написа::rotfl24::rotfl24:
абе ей!
тук е 4 саатя...
:rotfl24:
аз се хиля на глас!
4 часа и 50 минути...
Ти кво са? Искаш нещо да ми кажеш ли, а? А?doktorka написа::rotfl24::rotfl24:
абе ей!
тук е 4 саатя...
:rotfl24:
аз се хиля на глас!
азЗвеневия написа:Дотук се очертава харем!ppi написа:Ами да си направим клуб на раковините:-)vyara написа:4avdar4e написа:V. Вие сте раковина. Леко, причудливо, лъкатущещо създание. Вашата хармония е безкрайна. Вие напомняте на хората за най-щастливите моменти в живота и за най-добрите черти на техния характер и затова всички, които ви намерят, се стремят да ви имат. Но внимавайте, нечувствителните и невнимателни хора могат и да ви смачкат ненадейно...
:shocked:
и аз такова изкопаемо излязох
![]()
Други раковини?
Има, има...Звеневия написа: Дотук се очертава харем!![]()
Други раковини?
За евнух може, за другото питай Кента, той е респонсабле за харемите:rotfl24:kapincho написа:Може ли и аз?:shy:ppi написа:Ами да си направим клуб на раковините:-)vyara написа:4avdar4e написа:V. Вие сте раковина. Леко, причудливо, лъкатущещо създание. Вашата хармония е безкрайна. Вие напомняте на хората за най-щастливите моменти в живота и за най-добрите черти на техния характер и затова всички, които ви намерят, се стремят да ви имат. Но внимавайте, нечувствителните и невнимателни хора могат и да ви смачкат ненадейно...
:shocked:
и аз такова изкопаемо излязох
Мдааам... Необходим съм! Крайно време беше да се каже ясно, че съм крайно необходим...vyara написа: IV. Вие сте копче. И едва ли ви прибират и пазят, защото ви се любуват и възхищават, а просто така, за всеки случай - току виж сте потрябвали ... Затова пък вие сте единствената истинска потребна вещ от всички изброени до тук. А от "необходимото" до "любимото" е само една стъпка.