А у нас има крави, дето "снасят" сирене за 4 лева и такива, дото се перчат с 6,98!
Чаша кафе никъде не струва по-малко от 80 евроцента и никъде
Чаша кафе никъде не струва по-малко от 80 евроцента и никъде
... не е повече от 85. Даааааааааааа...
А у нас има крави, дето "снасят" сирене за 4 лева и такива, дото се перчат с 6,98!
- сър Айвънхоу
Re: Чаша кафе никъде не струва по-малко от 80 евроцента и ни
И има минерална вода, която е по-скъпа от млякото...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Аре у Португалияяяяя!Звеневия написа:... не е повече от 85. Даааааааааааа...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Дааа. Сега разбирам защо дъщерята на майкината кума не се връща от там. Мъж и работи в държавната им филхармония (ако има такова нещо, ама беше някаква филхармонияЗвеневия написа:... не е повече от 85. Даааааааааааа...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Мен особено ме фърли в потрес това, че ти приспадат от данъци инвестициите в образованиеfrisky lioness написа: Дааа. Сега разбирам защо дъщерята на майкината кума не се връща от там. Мъж и работи в държавната им филхармония (ако има такова нещо, ама беше някаква филхармония), тя си стои дОма. Голямата им дъщеря завършва там, а второто им дете е родено в тази "объркана" държава. Дъртите
, дето са в 3о4овска възраст може и да се върнат като съвсем одъртеят, но децата ....едва ли:(
В нормалните страни един хладилник да си купиш и ти приспадат от данъците. Какво остава за солидни инвестиции като образованието.4avdar4e написа:Мен особено ме фърли в потрес това, че ти приспадат от данъци инвестициите в образование
- Stranniche
- Обратна връзка:
Затова си търсят служба в зависимост от удоволствието, което им доставя, а не от парите.Topper Harley написа:Аре у Португалияяяяя!Звеневия написа:... не е повече от 85. Даааааааааааа...Имат си и Сиеста.
Звучи чудесно!
Аре!Stranniche написа: Затова си търсят служба в зависимост от удоволствието, което им доставя, а не от парите.
Звучи чудесно!
Аз ш`си харесам работа на някой мокър бар в хотел "Рай". Ш`е го играя застаряващия и внимателно слушащоразбиращ барман /ще кимам с глава...щото нищо няма да им разбирам де..
Ти?
- Stranniche
- Обратна връзка:
Ако роднините ми знаеха нашенски, щяха да кажат: "Халал да ти е!"Topper Harley написа:Аре!Stranniche написа: Затова си търсят служба в зависимост от удоволствието, което им доставя, а не от парите.
Звучи чудесно!Ше ме земеш ли? Отървавам те от мъжа ти и роднините отма.
Плюс, че ще се отърва и от моята тъща..
![]()
Аз ш`си харесам работа на някой мокър бар в хотел "Рай". Ш`е го играя застаряващия и внимателно слушащоразбиращ барман /ще кимам с глава...щото нищо няма да им разбирам де../.
Ти?
Аз пък ще стана градинарка, а вечер ще идвам при теб да бъркам коктейлите /срещу съответната почерпка
Кога тръгваме?