Интересно
Интересно
Или поне за мен бе да науча една гледна точка защо на децата им се струва, че отнема цяла вечност докато пораснат, а после изведнъж дните като че ли се забързват все повече и повече. Та, всичко е в математиката, другарки и другари. За едно 4 годишно дете един ден е огромна част от живота му просто защото все още е живяло само 4х365 пъти по толкова. И колкото повече растем толкова по-малък процент е всеки следващ изминал ден.

Това е отдавна известно, не фърфиш...4avdar4e написа:Аз па друго съм забелезАла: времето има способността да тече с различна скорост, не с константнаМога ли да се класирам към учЕните?
Re: Интересно
Ай да му се не види макар! Виж ти, виж ти...Remmivs написа:Или поне за мен бе да науча една гледна точка защо на децата им се струва, че отнема цяла вечност докато пораснат, а после изведнъж дните като че ли се забързват все повече и повече. Та, всичко е в математиката, другарки и другари. За едно 4 годишно дете един ден е огромна част от живота му просто защото все още е живяло само 4х365 пъти по толкова. И колкото повече растем толкова по-малък процент е всеки следващ изминал ден.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да. Една минута е различно дълга, в зависимост от това, от коя страна на вратата на тоалетната си4avdar4e написа:Аз па друго съм забелезАла: времето има способността да тече с различна скорост, не с константнаМога ли да се класирам към учЕните?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.