Приказка за леда

Все същите
Ржевски

Re: Приказка за леда

Мнение от Ржевски »

doktorka написа:До тогава, изпращайте вашите СМС-и* със следните възможни отговори:

1. Мечката е женска и Ржевски я убива
2. Мечката е женска и Ржевски не я убива
3. Мечката е женска и Ржевски я изнасилва
4. Мечката е женска и изнасилва Ржевски
5. Мечката е мъжка

Един от позналите ще спечели меча кожа

*Само 5 лева без ДДС

:D :wink:
а може ли
6.Мечката е женска и ни носи мед? ( оставям на теб да решиш какво точно се е случило между вас.. 8) :P ...въпросът е и НИЕ да "намажем"..;)..)[/quote]

Всичко може - нали 5 лева без ДДС..... :)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Stranniche написа: 7. Мечката е дегизиран Къпинчо, чиято будна гражданска съвест го е направила контрольор и сега иска да глоби Ржевски, защото не си бил си дупчил билетчето за шейната.
Това ме сети за стар виц - от времето на голямата криза 96 г.

Поради всеобщата закъсвация в зоопарка умира лъвът. Обаче по същото време ще идва чужбинска делегация - вероятен спонсор. А какъв е тоя зоопарк, дето и един лъв няма?
Директорът заповядва на бай Пешо портиера: Утре обличаш неговата кожа и - играеш лъв. Тън-мън няма, иначе си уволнен.
Нахлузва бай Пешо лъвската кожа и се мушва в клетката. Тъкво минава делегацията и изказва одобрение от състоянието на Царя на животните и изведнъж се появява лъвицата.
Бай Пешо настръхва целият: Леле, тя сигурно е разгонена, пък те каквито са нежни в любовния период... Само веднъж ще ме цапне с лапа и заминах.
В тоз момент чува:
"Бай Пешо, спокойно, аз съм - Гинка счетоводителката. Бай Пешо, дай пет цигари, че на слона им се пуши!"
Panta rhei...
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Мнемозина написа:
Stranniche написа: 7. Мечката е дегизиран Къпинчо, чиято будна гражданска съвест го е направила контрольор и сега иска да глоби Ржевски, защото не си бил си дупчил билетчето за шейната.
Това ме сети за стар виц - от времето на голямата криза 96 г.

Поради всеобщата закъсвация в зоопарка умира лъвът. Обаче по същото време ще идва чужбинска делегация - вероятен спонсор. А какъв е тоя зоопарк, дето и един лъв няма?
Директорът заповядва на бай Пешо портиера: Утре обличаш неговата кожа и - играеш лъв. Тън-мън няма, иначе си уволнен.
Нахлузва бай Пешо лъвската кожа и се мушва в клетката. Тъкво минава делегацията и изказва одобрение от състоянието на Царя на животните и изведнъж се появява лъвицата.
Бай Пешо настръхва целият: Леле, тя сигурно е разгонена, пък те каквито са нежни в любовния период... Само веднъж ще ме цапне с лапа и заминах.
В тоз момент чува:
"Бай Пешо, спокойно, аз съм - Гинка счетоводителката. Бай Пешо, дай пет цигари, че на слона им се пуши!"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор