Какво не им стига
Какво не им стига
на семейните, че го дирят във форумите за запознанства , в чата, и т.н.?
Re: Какво не им стига
ми ако чата е международенppi написа:на семейните, че го дирят във форумите за запознанства , в чата, и т.н.?
усъвършенстват езика сигурно
ако е бг...
и на семейните им се прави...такова:twisted:
и ако може безплатно
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- сър Айвънхоу
Каквото не намират в семейството...ppi написа:на семейните, че го дирят във форумите за запознанства , в чата, и т.н.?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
сър Айвънхоу написа:Каквото не намират в семейството...ppi написа:на семейните, че го дирят във форумите за запознанства , в чата, и т.н.?
или при приятелите...
много хора търсят приятелство предимно
разширяване на контактите в този сив студен свят
две добри думи
И го търсят под формата на "неангажираща връзка"?Semiramis написа: две добри думи
Е, аз ги разбирам, макар че вися само в нашия форум на "щастливо женените".
хахахаvyara написа:И го търсят под формата на "неангажираща връзка"?Semiramis написа: две добри думи
Е, аз ги разбирам, макар че вися само в нашия форум на "щастливо женените".Знам, че няма какво да открия в друг човек, който и да е той. Няма нищо по-различно там. Но нека търсят хората.
о, според мен те също знаят, че всичко е еднакво.
ако мислеха че има сми можеше да се ангажират
Ако вярваха, че е еднакво, нямаше ли да стоят там, дето са си женени.Semiramis написа: хахаха
Може и да греша. Май не трябваше да се обаждам в темата. Аз отговорих защо не ходя.
vyara написа:Ако вярваха, че е еднакво, нямаше ли да стоят там, дето са си женени.Semiramis написа: хахаха
Може и да греша. Май не трябваше да се обаждам в темата. Аз отговорих защо не ходя.
ми...според мен те пак си стоят там, където са си женени.
другото не е нищо. няма го. не е важно. дори не е повод за запознанство.
и аз може да греша
Две добри думи можеш да чуеш и тук, и в клуба по готварство и къде ли не по другите форуми. Общуването тук повод за запознанство ли е?Semiramis написа:
и аз може да греша
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 18.11.08, 20:27, променено общо 1 път.
- Dark Angel
въпроса не е правилно формулиран, би трябвало да е "Какво не им стига на някои семейни, че....."
така поставен и почвам да се чудя всичко ли е по форумите за запознанства и само аз като една заблудена овчица блея насам-натам
казват, че който търси намира - нека си търсят хората, отде да знаем какво не им стига, вероятно различни работи не им стигат
така поставен и почвам да се чудя всичко ли е по форумите за запознанства и само аз като една заблудена овчица блея насам-натам
казват, че който търси намира - нека си търсят хората, отде да знаем какво не им стига, вероятно различни работи не им стигат
vyara написа:Две добри думи можеш да чуеш и тук, и в клуба по готварство и къде ли не по другите форуми. Общуването тук повод за запознанство ли е?Semiramis написа:
и аз може да греша
ми.... ако виждаш нещо различно тук значи да
Ами щом съм тук, значи виждам нещо различно, нали?Semiramis написа: ми.... ако виждаш нещо различно тук значи да
Но не държа да познавам хората лично и на всяка цена. Особено е това чувство. Може би ако имах възможност да пия с вас по една бира просто ей така, бих го направила с удоволствие, но сте ми далеч.
Така ли правят?!ppi написа:на семейните, че го дирят във форумите за запознанства , в чата, и т.н.?
Същото, което и на несемейните според мен
И какво значи семеен точно? Хората, които живеят заедно са семейство дори и да не са такова по закон.
Хората са социални същества. Хората обичат да са с други хора. Дори и последните да им правят живота такъв, че често да казват защо не съм си сам. Йок! Сам е още по-зле.
Аз май не разбрах напълно въпроса всъщност. Ти питаш в един по-друг аспект май, а именно защо семейни флиртуват по нета. Срам и позор! Анатема! Или бъркам?
Хората са социални същества. Хората обичат да са с други хора. Дори и последните да им правят живота такъв, че често да казват защо не съм си сам. Йок! Сам е още по-зле.
Аз май не разбрах напълно въпроса всъщност. Ти питаш в един по-друг аспект май, а именно защо семейни флиртуват по нета. Срам и позор! Анатема! Или бъркам?
Re: Същото, което и на несемейните според мен
Гадна конкуренция, а?!Remmivs написа: а именно защо семейни флиртуват по нета. Срам и позор! Анатема! Или бъркам?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Пак тема за семейни и не такиваppi написа:на семейните, че го дирят във форумите за запознанства , в чата, и т.н.?
Каквото не стига на всеки един човек, който посещава тези места. Както някой беше казал преди дни, защо да се делим на семейни и разведени/овдовели/моми и ергени...
Нуждите са си нужди, независимо от семейното положение.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Remmivs написа:И какво значи семеен точно? Хората, които живеят заедно са семейство дори и да не са такова по закон.
Ай, ма що бързаш да анатемосваш:shocked: Мисля, че ме разбраха хората. на мен ми е интересна и другата гледна точка:-)
ПП правилно си разбрал, че хората, живеещи заедно са семейство без значение дали е законово уредено:winkw:
ПП не съм казвала, че става въпрос за флирт, нали
Беше шега. Недоумявам как го сметна другояче...ppi написа:Ай, ма що бързаш да анатемосваш:shocked: Мисля, че ме разбраха хората. на мен ми е интересна и другата гледна точка:-)
ПП правилно си разбрал, че хората, живеещи заедно са семейство без значение дали е законово уредено:winkw:
Не. Не си. Но то нямаше и нужда. Все пак четем гладко между редовете.
Topper Harley написа:Така ли правят?!ppi написа:на семейните, че го дирят във форумите за запознанства , в чата, и т.н.?
Remmivs написа:Беше шега. Недоумявам как го сметна другояче...ppi написа:Ай, ма що бързаш да анатемосваш:shocked: Мисля, че ме разбраха хората. на мен ми е интересна и другата гледна точка:-)
Не. Не си. Но то нямаше и нужда. Все пак четем гладко между редовете.
Ми не знам, понякога от буквите може да не видиш редовете;
радвам се за уменията ви
Случва се.ppi написа:Ми не знам, понякога от буквите може да не видиш редовете;
радвам се за уменията ви
Ни.
Remmivs написа:Случва се.ppi написа:Ми не знам, понякога от буквите може да не видиш редовете;
радвам се за уменията ви
Ни.
- Gorgona_Meduza
- Gorgona_Meduza
- Gorgona_Meduza
- Gorgona_Meduza
Може нещо да им идва в повече. Не винаги проблема е в нестигането.ppi написа:на семейните, че го дирят във форумите за запознанства , в чата, и т.н.?
Запознанства, предполагам. (Не им стигат на семейните...ppi написа:на семейните, че го дирят във форумите за запознанства , в чата, и т.н.?
социални контакти по така звучи някаксиMila написа:Запознанства, предполагам. (Не им стигат на семейните...ppi написа:на семейните, че го дирят във форумите за запознанства , в чата, и т.н.?)