Кое респектира децата
Кое респектира децата
Утре имам малко работа в няколко РУП-та, и си мисля да взема съкровището/7г, м./ да поразгледа едно друго, че да му секна някои мераци 
Re: Кое респектира децата
предлагам да го заведеш в катppi написа:Утре имам малко работа в няколко РУП-та, и си мисля да взема съкровището/7г, м./ да поразгледа едно друго, че да му секна някои мераци
е те там детенце малко ще разбере че живее на планетата на маймуните
Личният пример. Личното отношение към съответната сфера.
Респект обикновено имат и от "лошия" родител. Демек нас. Дето покрай личния пример и словото използваме от време на време и дървото.
Наскоро четох една басня от книжката на голямата щерка. Езоп. Но не я помня от мое време. Както и да е. Една змия винаги била настъпвана от хората и решила да се оплаче на Зевс. Пък той и казал - да беше ухапала първия, който те настъпи, другите нямаше да бъдат толкова невнимателни.
В новата книжка има и каква е поуката (може би и в нашите старите ги е имало, но и това, пусто, не помня). Но не мисля, че е нужно да я пиша и нея.
Успех ти желая при всички случаи. Възпитанието на деца е партизанска, окопна война. Принципно.
Респект обикновено имат и от "лошия" родител. Демек нас. Дето покрай личния пример и словото използваме от време на време и дървото.
Наскоро четох една басня от книжката на голямата щерка. Езоп. Но не я помня от мое време. Както и да е. Една змия винаги била настъпвана от хората и решила да се оплаче на Зевс. Пък той и казал - да беше ухапала първия, който те настъпи, другите нямаше да бъдат толкова невнимателни.
В новата книжка има и каква е поуката (може би и в нашите старите ги е имало, но и това, пусто, не помня). Но не мисля, че е нужно да я пиша и нея.
Успех ти желая при всички случаи. Възпитанието на деца е партизанска, окопна война. Принципно.
Окопната война е морално остаряло понятие. Сега на мода е боят в градски условие (горила ли му викаха на туй?)... стрелба иззад ъгъл, ей такива неща. Разчиташ ли на добрия стар окоп дяцата ще те прегазят като... като... абе като 10 тона много тежко нещо ще те прегазятRemmivs написа:Възпитанието на деца е партизанска, окопна война. Принципно.
ПП. За стрелбата иззад ъгъл хич не се шегувам даже

ППП. Сори, ама снимката не ще да излезе, пак нямам време да търся друга... така че кликайте на линка
Re: Кое респектира децата
може и в данъчното. Или в Министерството на ...caliostro написа:предлагам да го заведеш в катppi написа:Утре имам малко работа в няколко РУП-та, и си мисля да взема съкровището/7г, м./ да поразгледа едно друго, че да му секна някои мераци
е те там детенце малко ще разбере че живее на планетата на маймуните
Примерно. Не ограничавай жената с един КАТ, начи...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Хич не е даже. Според мен де. Тези дни гледах хистори вая сат. Партизанските окопни войни на прибежки и припълзявания са си ..... майката. И с възпитанието е така. А наследниците е редно да ни прегазят по някое време. Иначе как ще напуснат това бойно поле и ще отидат на новото?Gaspode написа:Окопната война е морално остаряло понятие. Сега на мода е боят в градски условие (горила ли му викаха на туй?)... стрелба иззад ъгъл, ей такива неща. Разчиташ ли на добрия стар окоп дяцата ще те прегазят като... като... абе като 10 тона много тежко нещо ще те прегазят
ПП. За стрелбата иззад ъгъл хич не се шегувам даже
ППП. Сори, ама снимката не ще да излезе, пак нямам време да търся друга... така че кликайте на линка
А за граници как ехаете?
Ми за граници не ходим?
Ну, а когда все таки надо?
Когда надо то с танками...

Ние вкъщи открай време си играем на доброто и лошото ченге. Според ситуацията понякога се сменят ролите... Ама не знам що, но мен в лошата роля ме няма като за Оскар, само някоя Палма е да вземаRemmivs написа: Респект обикновено имат и от "лошия" родител. Демек нас. Дето покрай личния пример и словото използваме от време на време и дървото.
за това става въпрос, щото вярно е, че съм добрия лошия и злия взети заедно, ама с децата е по друг начин. за това пробвам алтернативи4avdar4e написа:... си играем на доброто и лошото ченге. Според ситуацията понякога се сменят ролите... Ама не знам що, но мен в лошата роля ме няма като за Оскар, само някоя Палма е да взема
добре, че не чете тука:shy: