............
-
Дядо Капинчо
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Интересно (поне за мен)
Много интересен и плодовит автор. Като цяло мрачен и на места дори зловещ, но много интересен, даааа
Добре, че отворих линка, който си дал:-)
Моите фаворити:-)
Това е доста актуално

Добре, че отворих линка, който си дал:-)
Моите фаворити:-)
Това е доста актуално

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Пак от него- Ангел- хранител
Да, ама в коментарите прочетох, че бил умрял..[unknown] написа:Има ICQ4avdar4e написа:Друго обаче ми направи вчепетление: че Базилио изглежда е сляп. Сега търся инфо, понеже линка, даден в рисунките, не се отваря.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А дали този е онзи:-)[unknown] написа:Има ICQ4avdar4e написа:Друго обаче ми направи вчепетление: че Базилио изглежда е сляп. Сега търся инфо, понеже линка, даден в рисунките, не се отваря.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
В кои коментари4avdar4e написа:Да, ама в коментарите прочетох, че бил умрял..[unknown] написа:Има ICQ4avdar4e написа:Друго обаче ми направи вчепетление: че Базилио изглежда е сляп. Сега търся инфо, понеже линка, даден в рисунките, не се отваря.
Кой в крайна сметка е този Базилио?

frisky lioness написа:В кои коментари4avdar4e написа:Да, ама в коментарите прочетох, че бил умрял..[unknown] написа:Има ICQ4avdar4e написа:Друго обаче ми направи вчепетление: че Базилио изглежда е сляп. Сега търся инфо, понеже линка, даден в рисунките, не се отваря.
Кой в крайна сметка е този Базилио?
Пише по разни форуми. тук напримерfrisky lioness написа:А дали този е онзи:-)[unknown] написа:Има ICQ4avdar4e написа:Друго обаче ми направи вчепетление: че Базилио изглежда е сляп. Сега търся инфо, понеже линка, даден в рисунките, не се отваря.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
[unknown] написа:
:lol::lol: Събери се, Фриски. Изпий си кафето.
Не знам за какво говориш, но в момента разглеждам арт-галерията в линка за ангела-хранител и се кефя максимално. Има страхотни неща:-):winkw:
Това е моето

- сър Айвънхоу
Re: Интересно (поне за мен)
Невероятен!
Сърдечно благодаря!
Сърдечно благодаря!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ЗабелЕзах го този триъгълник:-) Изпих си сутришното кафе/капучино. След малко ще обядвам още едно:-)[unknown] написа:Виж червеният триъгълник с тъмните очила в него, на някой от рисунки.. Изпи ли си кафето?frisky lioness написа:Защо сляп?:blink::?4avdar4e написа:Друго обаче ми направи вчепетление: че Базилио изглежда е сляп. Сега търся инфо, понеже линка, даден в рисунките, не се отваря.![]()

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Таквози не мога да пия4avdar4e написа:Бееее, какво кафе, бе, хора, в тоя мор - ледена бираfrisky lioness написа:Изпих си сутришното кафе/капучино. След малко ще обядвам още едно:-)

Това съм го пропуснал вчера
- Глас в пустиня