............

Все същите
Аватар
Ън
Обратна връзка:

............

Мнение от Ън »

...........
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 11:37, променено общо 1 път.
Аватар
сър Айвънхоу

Re: В моята мила татковина-

Мнение от сър Айвънхоу »

Какво да ти кажа... Напълни се с психясали в България. Никой не взема мерки, защото на политиците им изнася да има напрежение в страната, за да не започнат хората да искат от държавата това, което им е гарантирано...в Конституцията...

П.П. И ако това не е геноцид... здраве му кажи...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

От кога разправям аз - нещата стават като в дивия запад - носиш пищов и ако някой нещо не ти е симпатичен го гръмваш. Както и теб те гръмват ако нещо на някой си му крив. И по-бързия пИчели. Естествен подбор. Щото държава няма. Няма кой да налага ред.

Това е :twisted:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Е, и!?!

Много се впечатляваш друже! Убитите ти лично познаваше ли ги? Можеш ли да гарантираш, че не са мърлячи? Може би единственото по-лошо нещо от мърляч е, мърлячът с диплома. Кофти случка - да, ама струва ми се действаш малко като бакшишите - "щом е от наще..." Дъвкали сме го много, за медиците, за условията, за икономическата обстановка, за липсата на държавност...Истината е една и то много проста, никой няма право да тероризира съседите си - физически, психически, екологично. Народа лудна и никой не знае, кой, кога и как ще изтрещи.

Не оправдавам идиота, но от това което прочитам стигам до извода, че докторята са си били за бой.

Писал съм и преди за една моя съседка, педагог, отскоро и функционер на ГЕРБ, с много странно разбиране за живота и професията. Та, моя милост като съвестен гражданин, се старае да подържа дома си, двора си и зелената ивица от оградата до бордюра в приемливо за гледане състояние. Така го разбирам, така го правя, а и така е записано в ЗУТ(закон за устроиство на територията), всеки е длъжен сам, със собствени средства да подържа чисти от боклуци и сняг тротоарите или зелените площи пред двора, къщата, входа, маганзина си. Наща мърла обаче тия работи не я интересуват, пък има и попораснали вече дечица(да са и живи и здрави), та точно тия площи са окичени с наилонови торбички, опаковки от снакс и вафли...До момента се задоволявам с ехидни подмятания и директни забележки, да, ама един ден ако не устискам и я оплескам...представи си тогава заглавията и коментарите - а.

Вече не се впечатлявам така лесно...не ме впечатли дори и смърта на онова детенце в Самоводене, защото знам, че каквото и да говорят, каквото и да пишат, истината е една, детето го няма, вината е единствено и само на майката...животните, включително и кучетата са устроени така, че когато видят нещо да залита, да пада...да нападат...

Нема сми да си хабиш нервите.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

БоЕВ написа:
Така е, БоЕВ, спокойствието е чуждо за мен. Не го умея.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Затова все повече избягвам да гледам новини. Само се ядосвам и живеч в постоянен страх и безпокойство. Това, че ме заливат с подобна информация не прави живота ми по-лек, напротив. Знам, че нищо не мога да променя и ако си крия главата в пясъка, но пък го предпочитам. Новинарските блокове все повече ми приличат на криминални хроники, мисля си, че за тезси хора няма други новини, освен катастроифи, убийства, изнасилвания, син разчлени баща си и го зартови в тоалетна и т.н. и т.н..., в повечео случаи придружени с крайно излишни подробности....

Предпочитам да се информирам за нещата от света и страната от нета, така поне мога да си подбирам инфото, което да чета или да не чета

Тъжно, много тъжно и

тревожно:(
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
annonymus

Мнение от annonymus »

БоЕВ написа:Е, и!?!
Много се впечатляваш друже!

Ти ме смая, човече! Естествената рекация при подобна новина е да се впечетлиш, поне аз така виждам нвещата.
Мърлячи били? Ми давай тогава - взима всеки по една тояга и почва наред - по мърлячите, по тия, дето говорят високо например, по тия дето те бутат на улицата, по тия, дето хвърлят хартийки на тревата.
За мен е извън всякакви норми да убиеш заради торба боклук. Този, който го е направил, му куза нещо много повече от психическото здраве.
БоЕВ написа:Не оправдавам идиота, но от това което прочитам стигам до извода, че докторята са си били за бой.

По принцип репликите "били са си за бой" не ги разбирам. И не ми и трябва.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

случката е повече от ужасна

само дето според мен няма никакво значение дали убитите са зъболекари, лекари или каквито и да са...

в гета живеем всички, така е за момента и не можем да гледаме как е в другите държави, ние живеем тук

всички се дразним от някой съсед, но е хубаво да се научим да живеем заедно, защото нямаме друг избор

мисля, че съвсем луднахме да търсим вината все някъде другаде, а не в себе си
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Глас в пустиня

pocti_bezobidna написа:
БоЕВ написа:Е, и!?!
Много се впечатляваш друже!

Ти ме смая, човече! Естествената рекация при подобна новина е да се впечетлиш,...
И защо? Отказвам да се впечатлявам от журналистически разтегнилокуми, от изкривена и манипулативно поднесена едностранчива информация.

А за боя, ей сега ще пусна нова темичка.(свързана е с националистите :winkw:):blum:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа:
И защо? Отказвам да се впечатлявам от журналистически разтегнилокуми, от изкривена и манипулативно поднесена едностранчива информация.

:
така е, и аз не искам да ги слушам т.нар. журналисти и тенденциозно поднесената информация, но в случая има факт налице и не мога да се сетя за причина, която да го оправдае
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:
БоЕВ написа:

:
така е, и аз не искам да ги слушам т.нар. журналисти и тенденциозно поднесената информация, но в случая има факт налице и не мога да се сетя за причина, която да го оправдае
"Факти" винаги има, дали ще е торбичка смет или шест лева, или пък мобилен телефон...поводи много и "фактите4 винаги са налице.
Пак казвам, не оправдавам убиеца, но съм против създаването на ореол на святост за убитите само заради професията им, защото никой не казва колко време(час, два, седмица, година-колко?) тая торбичка е стояла пред входна врата на килъра и дали и колко е смърдяла, а в допълнителен коментар съседи споделиха, че е започнал да се заканва от момента в който "някой" му надраскал колата с пирон.
Е, драги съклубници, на вас някой съсед, ако ви стовари смърдящите си нечистотии пред вратата как ще реагирате, ако някой съсед ви надращи колата с пирон ще реагирате ли...или ще им поднасяте цветя и ще им се усмихвате любезно
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

БоЕВ написа: Е, драги съклубници, на вас някой съсед, ако ви стовари смърдящите си нечистотии пред вратата как ще реагирате, ако някой съсед ви надращи колата с пирон ще реагирате ли...или ще им поднасяте цветя и ще им се усмихвате любезно
Няма дим без огън. На теб защо не ти правят такива неща.
Изображение
Публикувай отговор