Ей с такъв пехливан...
- сър Айвънхоу
Ей с такъв пехливан...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Ей с такъв пехливан...
Заносва на детето маслото:)
А и ако не може да реди теракот не ми я фали :)
Е, като е забранено за лица под 18 години, кой тогава ще го гледа, м? Нали тук всички сме под 18...
а мерси предварително...Topper Harley написа:Кво са хилиш зелкино па ти?!bibilyana написа:Topper Harley написа:След тия теми за овулацията днес... въоПще не се и Очудвам![]()
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
А честита ти годишнина ин адванс!
няма да сте на линия в неделя да честитите, тъй че...
ама ми се искаше и да дойда с вас де, наистина...
Никви шансове нямаш в подобна борба.
Ако обаче това ставаше по желание, може да се кандидатира човек или за отговорник по нанасяне на маслото, или за среща след добра баня и отстраняване на всичко мазно... При това количество олио/каквотоетам забрави за каквито и да са други дейности, освен... хлъзгане
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Е как ще я целунеш такава мазна, бе?ELBI написа:Никви шансове нямаш в подобна борба.
Ако обаче това ставаше по желание, може да се кандидатира човек или за отговорник по нанасяне на маслото, или за среща след добра баня и отстраняване на всичко мазно... При това количество олио/каквотоетам забрави за каквито и да са други дейности, освен... хлъзгане
Чети ме внимателно. Няма да повтарямStrunz написа:Е как ще я целунеш такава мазна, бе?ELBI написа:Никви шансове нямаш в подобна борба.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ELBI написа:Чети ме внимателно. Няма да повтарямStrunz написа:Е как ще я целунеш такава мазна, бе?ELBI написа:Никви шансове нямаш в подобна борба.
Ако обаче това ставаше по желание, може да се кандидатира човек или за отговорник по нанасяне на маслото, или за среща след добра баня и отстраняване на всичко мазно... При това количество олио/каквотоетам забрави за каквито и да са други дейности, освен... хлъзганеКаквото и да е друго - само след добра баня. Иначе - само добро нанасяне на хлъзгавинката...
Да, явно и аз съм се разгонил и чета през ред
Сър Айвънхоу е виновен. Само говори за ватманки, показва употреба на масла и нищо, което ръка да пипне...Strunz написа:ELBI написа:Чети ме внимателно. Няма да повтарямStrunz написа:Е как ще я целунеш такава мазна, бе?ELBI написа:Никви шансове нямаш в подобна борба.
Ако обаче това ставаше по желание, може да се кандидатира човек или за отговорник по нанасяне на маслото, или за среща след добра баня и отстраняване на всичко мазно... При това количество олио/каквотоетам забрави за каквито и да са други дейности, освен... хлъзганеКаквото и да е друго - само след добра баня. Иначе - само добро нанасяне на хлъзгавинката...
Да, явно и аз съм се разгонил и чета през ред
- Глас в пустиня
ELBI написа:... и нищо, което ръка да пипне...
Хахаха:))БоЕВ написа:ELBI написа:... и нищо, което ръка да пипне...Имате мишки, пипаите ги на воля...па ако са и със скрол бутон...
Готина асоциация:)
трябва да ти е много силен ангела за да го догледаш в реал това
за 5 мин колко неща можеше да направи
искам да кажа че на мен ми доскуча
Те тия работи не се гледат, правят се.Semiramis написа:
трябва да ти е много силен ангела за да го догледаш в реал това
за 5 мин колко неща можеше да направи
искам да кажа че на мен ми доскуча
Само като зяпаш, наистина е скучно...
не щеме ние мишки,БоЕВ написа:ELBI написа:... и нищо, което ръка да пипне...Имате мишки, пипаите ги на воля...па ако са и със скрол бутон...
не щем и мазила,
не гледаме от вишки,
не мажеме тела...
ELBI написа:не щеме ние мишки,БоЕВ написа:ELBI написа:... и нищо, което ръка да пипне...Имате мишки, пипаите ги на воля...па ако са и със скрол бутон...
не щем и мазила,
не гледаме от вишки,
не мажеме тела...
Браилски акцент долавям:)ELBI написа:не щеме ние мишки,БоЕВ написа:ELBI написа:... и нищо, което ръка да пипне...Имате мишки, пипаите ги на воля...па ако са и със скрол бутон...
не щем и мазила,
не гледаме от вишки,
не мажеме тела...
А щеме само коткиELBI написа:
не щеме ние мишки,
не щем и мазила,
не гледаме от вишки,
не мажеме тела...
гальовно да рънрьорят.
Обичаме ги кротки
или като ни борят.
Няма да я целува, ще се лъзгат волно по найлона.Strunz написа:Е как ще я целунеш такава мазна, бе?ELBI написа:Никви шансове нямаш в подобна борба.
ppi написа:
Няма да я целува, ще се лъзгат волно по найлона.
Мен от цялата работа само пустия найлон ме разконцентрираше.
Гледай, викам си, за всичко помислили хората. Да не нацапат.
Бе няма импулсилвност и първичност начи, много се дразня
Пък и от време на време й се залепяше пустия найлон и пак се отплесвах.
добър слух имашStrunz написа:Браилски акцент долавям:)ELBI написа:не щеме ние мишки,БоЕВ написа:ELBI написа:... и нищо, което ръка да пипне...Имате мишки, пипаите ги на воля...па ако са и със скрол бутон...
не щем и мазила,
не гледаме от вишки,
не мажеме тела...
Ама сте го изгледали от до всичките:)vyara написа:ppi написа:
Приста Ойл за износELBI написа:
добър слух имашако доловиш сега и какво е мазилото...
Е, до половината само, признавам.Strunz написа: Ама сте го изгледали от до всичките:)
щото свърши теракота дето го редихмеStrunz написа: Ама сте го изгледали от до всичките:)
аз първата минута, средата малко, понеже не вярвах, че само това ще прави, и края - за потвърждениеvyara написа:Е, до половината само, признавам.Strunz написа: Ама сте го изгледали от до всичките:)
с научна цел
цялото не мога - признавам
Голям дерт ми е...ppi написа:щото свърши теракота дето го редихмеStrunz написа: Ама сте го изгледали от до всичките:)
Нали си от Варна, я препоръчай някой майстор да направи изравняваща замаска (мазилка) на една тоалетна
Найлона и на мен ми направи лошо впечетление.Strunz написа:Ама сте го изгледали от до всичките:)vyara написа:ppi написа:
И аз така - ква страст, като ти мислят за чистотата на килима
Не познавам, ма от друга страна що да ти е дерт, я си я остави така, ще си имаш тоалетна Уникат, може с билетчета да пускаш:winkw:Strunz написа:Голям дерт ми е...ppi написа:щото свърши теракота дето го редихмеStrunz написа: Ама сте го изгледали от до всичките:)
Нали си от Варна, я препоръчай някой майстор да направи изравняваща замаска (мазилка) на една тоалетна
бтв- оказа се, че мога да слагам маджун, ама с тия нови джамове останах без работа
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И на менSemiramis написа: искам да кажа че на мен ми доскуча
Не разбрах само защо се гърчеше така връз тоз найлон:blink::shocked: Липсваше и само зеленчуковата гарнитура:lol:
Леле, пък така намазана ако се перне на слънцето при тези температури....направо чувам как цвърчи
Мисля, че целия този замисъл щеше да е в много по-добро изпълнение на друго място. В банята например

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.