Егати и ужаса!
- сър Айвънхоу
Егати и ужаса!
...а само китайските ресторанти били опасни...
Да се чуди човек вече откъде и от какво да се пази...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Добре, ... Пенке!4avdar4e написа:Като си пееш Пенке, ле, кой ли те слуша.... Аз нали постоянно тва разправям, че ако знаем какво се случва в кухните и складовете на заведенията, както и в магазините, лягаме и умираме от глад
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Егати и ужаса!
сър Айвънхоу написа:...а само китайските ресторанти били опасни...
заради предната история не пия нищо с лед вече, а и в Пловдив почти не го сервират сега без да поискаш. Не ми се мисли...
нито какво да ядеш, нито къде да ходиш..
сигурно по-добре в Метропол да ядеш сега, че поне са изчистили
в басейните по-добре ли е?
а в хотел, ако някой го е мързяло да ти изчисти банята?
Каква е логиката за леда?Semiramis написа:сър Айвънхоу написа:...а само китайските ресторанти били опасни...
заради предната история не пия нищо с лед вече, а и в Пловдив почти не го сервират сега без да поискаш. Не ми се мисли...
съседната статия в същия линкStrunz написа:Каква е логиката за леда?Semiramis написа:сър Айвънхоу написа:...а само китайските ресторанти били опасни...
ми ..не си миели разни работи след ..други едни работи..масово ..
Много обичам китайско:-) Навремето за две седмици/толкоз издържах/ бачках в кухнята на елитен за времето си ресторант и главния готвач май имаше някакво кожно заболяване в областта на слабините, щото постоянно си дръгнеше оная работа. После 1 месец не стъпвах в ресторанти. Сега вече не се тревожа от такива подробности:-)сър Айвънхоу написа:...а само китайските ресторанти били опасни...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Ми това
Пак ни се оцапа морето:mad: Моля ви се не идвайте във Варна щото пречиствтелната станция е стара и немощна
http://dnes.dir.bg/2007/08/23/news2028045.html
Re: Ми това
Да земете да я оправите до другия петък. Щото идвам... а съм четирима...ppi написа:Пак ни се оцапа морето:mad: Моля ви се не идвайте във Варна щото пречиствтелната станция е стара и немощна
Да знайш, теб лично ще те държа отговорна... таман ще имам повод да се запознаем
- Nejimaki-dori
Пренасели се морето, то не са строежи, не е чудо, инфраструктурата изобщо не е подготвена за това.. И все по-лошо ще става, докато не почнат масово да фалират и да се бутат хотели.ppi написа:Пак ни се оцапа морето:mad: Моля ви се не идвайте във Варна щото пречиствтелната станция е стара и немощна
Пък на вас нещо не ви върви напоследък - виналата седмица разлив на Галата, ся това..
Gaspode написа: Да земете да я оправите до другия петък. Щото идвам... а съм четирима...
Да знайш, теб лично ще те държа отговорна... таман ще имам повод да се запознаем
а снощи на Албена видях как се "разтоварват" конете, в момента в който кончето започна да изхфърля товара файтонджията му подложи едно кепче под опашката.
Нас ни нъ мисли4avdar4e написа:Пренасели се морето, то не са строежи, не е чудо, инфраструктурата изобщо не е подготвена за това.. И все по-лошо ще става, докато не почнат масово да фалират и да се бутат хотели.ppi написа:Пак ни се оцапа морето:mad: Моля ви се не идвайте във Варна щото пречиствтелната станция е стара и немощна
Пък на вас нещо не ви върви напоследък - виналата седмица разлив на Галата, ся това..
Пък някои разправят, че ... оцапването... не било повод за запознанствоGaspode написа:... таман ще имам повод да се запознаем
Ей, изроди се народа, начи... Веднага гледа тротила да грабне... Къде остана романтиката да се подпреш на правата лопата, да избършеш морно чело и да теглиш една на тия, дето не работят а само акъл дават, а?ppi написа:5 кила тротил ще стигнат ли?
а снощи на Албена видях как се "разтоварват" конете, в момента в който кончето започна да изхфърля товара файтонджията му подложи едно кепче под опашката.
Нищо не разбираш ти, че то ще е по- яко от деветосептемврийска заря. Иначе си прав за лопатата нея само за подпиране я ползвамGaspode написа: Ей, изроди се народа, начи... Веднага гледа тротила да грабне... Къде остана романтиката да се подпреш на правата лопата, да избършеш морно чело и да теглиш една на тия, дето не работят а само акъл дават, а?
Те тва е приказка. Фрути ди кочина - моето любимоinj написа:Не си мислете, че ще ви се размине и на вас в София. Като си купувате риба, внимавайте на какво мирише вече. Като я чистите да не се окаже че има съкровище вътреТо не че рибата е нещо вкусно. Виж двойна мешана скара с гарнитура 2 пържли е друга работа
- Piqndurnik
Тъкмо чух по радиото, че държавата вземала ботаническата градина от СУ-то. шефа и се отказвал от гражданството си...
Мдааа
Мдааа
сър Айвънхоу написа:...а само китайските ресторанти били опасни...
Мдааа, животът е неизлечима болест, която завършва със смърт в 100% от случаите.