глезенето
глезенето
замислих се какво значи да ме глезят?
а де!
мислих ,мислих ,мислих...
Б@си!..то изморително....
да ми купуват подарци-не е
да ме водят нагоре,надолу-не е
да не работя?!-ще полудея
да ме обсипват с внимание от нематрИален вид( но определено от физически и духовен -идва от душа/духм, а не от духане..само да уточня)?...виж това по-може
даааа.
тъкмо седях на кея и четях книжка,която си е чисто "глезене" по произход.
след дълбок размисъл...
глезенето за мен го има само очи в очи пряк физически контакт( насаме..;)..) и/или когато ме накарат да се почувствам топла и усмихната...
както например една вечер в една градина на ресторант дето ми се караха, че много високо съм се смеела, МОЛЯ ви се!
а за вас?
кво е да ви глезят?
а де!
мислих ,мислих ,мислих...
Б@си!..то изморително....
да ми купуват подарци-не е
да ме водят нагоре,надолу-не е
да не работя?!-ще полудея
да ме обсипват с внимание от нематрИален вид( но определено от физически и духовен -идва от душа/духм, а не от духане..само да уточня)?...виж това по-може
даааа.
тъкмо седях на кея и четях книжка,която си е чисто "глезене" по произход.
след дълбок размисъл...
глезенето за мен го има само очи в очи пряк физически контакт( насаме..;)..) и/или когато ме накарат да се почувствам топла и усмихната...
както например една вечер в една градина на ресторант дето ми се караха, че много високо съм се смеела, МОЛЯ ви се!
а за вас?
кво е да ви глезят?
Re: глезенето
doktorka написа: както например една вечер в една градина на ресторант дето ми се караха, че много високо съм се смеела, МОЛЯ ви се!
а за вас?
Хъммм, най-общо казано: да бъда оставена на мира, да поема глътка въздух... С чаша ледено вино, леко мезе и хубава книга.. Да ме оставят да поспя в събота до... следобед и всички да ходят на пръсти:shy:doktorka написа:кво е да ви глезят?
Глейш ли, все едни такива нематериални неща
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не знам какво е да те глезят. Мисля, че човек или е глезльо или не. По-скоро се глезя понякога, отколкото да ме глезят или обичам да глезя, най-вече детето си.doktorka написа:кво е да ви глезят?
Аз всъщност съм си глезла

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Да ме глезят за мен е да ме оставят на спокойствие и в същото време да ми осигурят разнообразие ако искам, и внимание колкото искам
...
знаеш ли как си го представям?
на онзи кораб с половинката - тихи дни, да си четем книжка, както ти, отделно но заедно ..вечерта ..нещо свеждо и ..подобаваща нощ... на следващия ден - на някой бряг ..разходка, хубав обяд, да си говорим /
емоционално и духовно удовлетворяване, спокойствие, красота...
не нещо на парче, не подарък и дрънкулка, нищо по- .
Semiramis написа:
Да ме глезят за мен е да ме оставят на спокойствие и в същото време да ми осигурят разнообразие ако искам, и внимание колкото искам
...
на онзи кораб с половинката - тихи дни, да си четем книжка, както ти, отделно но заедно ..вечерта ..нещо свеждо и ..подобаваща нощ... на следващия ден - на някой бряг ..разходка, хубав обяд, да си говорим /мечтата на всеки мъж/, да си мълчим - моя мечта, да кажем
, разглеждане на това-онова..малка изненадка някаква...спокойна вечер..и пак така..
Само ми е странно що жените ставате хора като одъртеете, а преди това ни изкарвате душата да търсите перспективност в нас...
Цял живот се лекуваме от вродената ни болезнена романтика и безхаберие и после що не сме романтични...
И що за глезене е да те оставят на мира....до там ли допряхме?
Щото е нормално едно младо разплодно животно да търси перспективността и сигурността. Търсенето на романтиката е залбожено според мен от книгите и филмите (аз примерно ич не съм романтична:eek:, може би щото съм чела други книги в юношеството си). Пък като одъртеем, като станем мъдри, умни и интелЕгентни (щот сал това ни е останало) искаме малко тишина и спокойствие.Strunz написа: Само ми е странно що жените ставате хора като одъртеете, а преди това ни изкарвате душата да търсите перспективност в нас...
Цял живот се лекуваме от вродената ни болезнена романтика и безхаберие и после що не сме романтични...
П.П. Освен това тук въпросът ИЗОБЩО не включваше секс, не ли?
Това с хубавата книжка, разходките по брега и лежерното изтягане на сянка мога (дори искам) сама да си го правя т.е. това е да се глезя сама.
А ако трябва друг да ме глези, примерно мъж, то за целта се иска да в по-силен от мен, по-умен, да ме кара да усещам превъзходството му и да се чувствам жена - нежна, крехка, закриляна, слаба....Да мога да си позволя да бъда на моменти незряла без това да предизвиква разочарование в него.
Да ми се радва и да ми прощава дребните и досадни женски капризчета.
Да бъде Мъж, който да ме респектира.
Само такъв човек може да ме накара да се чувствам глезена.
А ако трябва друг да ме глези, примерно мъж, то за целта се иска да в по-силен от мен, по-умен, да ме кара да усещам превъзходството му и да се чувствам жена - нежна, крехка, закриляна, слаба....Да мога да си позволя да бъда на моменти незряла без това да предизвиква разочарование в него.
4avdar4e написа:Щото е нормално едно младо разплодно животно да търси перспективността и сигурността. Търсенето на романтиката е залбожено според мен от книгите и филмите (аз примерно ич не съм романтична:eek:, може би щото съм чела други книги в юношеството си). Пък като одъртеем, като станем мъдри, умни и интелЕгентни (щот сал това ни е останало) искаме малко тишина и спокойствие.Strunz написа: Само ми е странно що жените ставате хора като одъртеете, а преди това ни изкарвате душата да търсите перспективност в нас...
П.П. Освен това тук въпросът ИЗОБЩО не включваше секс, не ли?
Е, добре, но я си представи, че на 13 години осъзнаваш, че освен ерекция и полюция вече си добил и вселенската мъдрост. Незнайно как от там нататък само затъпяваш и трупаш излишни знания ( като например къде има огромна дупка във вселената?!)
И за да си уредиш секса ставаш материалист.
Сбогом на хипарията. Няма да си купиш скъпа китара и усилвател, а ще събираш за жигули за да возиш гаджето.
После докато отивате с това жигули на концерт тя въздиша по някой на сцената дето не си е купил жигули, а китара.
Иръпшън?!
Вземаш крика и ...
Един изпечен донжуан може да накара всяка жена да се чувства пикла:)esti написа:Това с хубавата книжка, разходките по брега и лежерното изтягане на сянка мога (дори искам) сама да си го правя т.е. това е да се глезя сама.
Достатъчно е да я наречеш "незряла в съжденията си" и цяла вечер ще се мъчи да те убеди в противоположното:)
Пруснах да кажа, че този, който ще ме глези никога не трябва да ме нарича незряла, грозна или дебела.Strunz написа:
Достатъчно е да я наречеш "незряла в съжденията си" и цяла вечер ще се мъчи да те убеди в противоположното:)
esti написа:Пруснах да кажа, че този, който ще ме глези никога не трябва да ме нарича незряла, грозна или дебела.Strunz написа:
и стара също
Стига па ти, бе, нема такива случаи на 13 години, не и сред мъжкия полStrunz написа: Е, добре, но я си представи, че на 13 години осъзнаваш, че освен ерекция и полюция вече си добил и вселенската мъдрост. Незнайно как от там нататък само затъпяваш и трупаш излишни знания ( като например къде има огромна дупка във вселената?!)
И за да си уредиш секса ставаш материалист.
Сбогом на хипарията. Няма да си купиш скъпа китара и усилвател, а ще събираш за жигули за да возиш гаджето.
После докато отивате с това жигули на концерт тя въздиша по някой на сцената дето не си е купил жигули, а китара.
Иръпшън?!
Вземаш крика и ...
Добре, де, ако не си хипар/пънкар/рокер в гимназията (примерно), то кога? Като оплешивееш ли?? Не става, не можеш да си пуснеш подходящата прическа
П.П. Аре, пак оспамихме темичката
Чакай да поясня. Наричаш я с противоположното на нейния коз.esti написа:Пруснах да кажа, че този, който ще ме глези никога не трябва да ме нарича незряла, грозна или дебела.Strunz написа:
Всички жени си знаят недостатъците и е тъпо да си играеш с тях.
По-добре да я удариш по нейния коз.
Например ако има хубави гърди, но криви крака - цяла вечер й гледай краката и отправи комплимент за тях и добави между другото "и слава богу, че не си падам по гърди..."
:)
Брей, пък аз съм явно точно обратния случайesti написа:Това с хубавата книжка, разходките по брега и лежерното изтягане на сянка мога (дори искам) сама да си го правя т.е. това е да се глезя сама.
Ако няма кой да ме пусне в (градска) отпуска, никога няма сама да се поглезя... Като хамстер във въртяща се клетка..
И не обичам т.нар. представа за мъжко превъзходство. Га рОди, тогава ще ме превъзхожда
Strunz написа: Например ако има хубави гърди, но криви крака - цяла вечер й гледай краката и отправи комплимент за тях и добави между другото "и слава богу, че не си падам по гърди..."
Щрунце, изобщо не разбираш женската логика..
П.П. Мнемо, как беше лафа за логиката??
глей си работата:)4avdar4e написа:Strunz написа: Например ако има хубави гърди, но криви крака - цяла вечер й гледай краката и отправи комплимент за тях и добави между другото "и слава богу, че не си падам по гърди..."
:):rotfl24: И директно получаваш един прав десен в носа..
Щрунце, изобщо не разбираш женската логика..
П.П. Мнемо, как беше лафа за логиката??
А аз не искам да съм майка и на мъжете.4avdar4e написа: Брей, пък аз съм явно точно обратния случай
Ако няма кой да ме пусне в (градска) отпуска, никога няма сама да се поглезя... Като хамстер във въртяща се клетка..
И не обичам т.нар. представа за мъжко превъзходство. Га рОди, тогава ще ме превъзхожда
С удоволствие бих признала превъзходството на някой мъж ако е силен, като жена.
Мислиш ли, че няма да ти схванат игричката и да те наритат?:lol:Strunz написа: Чакай да поясня. Наричаш я с противоположното на нейния коз.
Например ако има хубави гърди, но криви крака - цяла вечер й гледай краката и отправи комплимент за тях и добави между другото "и слава богу, че не си падам по гърди..."
А вие как стигате до секс? Без игра? Обърсвате с ръкав остатъка от шкембе чорбата от устата и се мятате?esti написа:Мислиш ли, че няма да ти схванат игричката и да те наритат?:lol:Strunz написа: Чакай да поясня. Наричаш я с противоположното на нейния коз.
Strunz написа:Един изпечен донжуан може да накара всяка жена да се чувства пикла:)esti написа:Това с хубавата книжка, разходките по брега и лежерното изтягане на сянка мога (дори искам) сама да си го правя т.е. това е да се глезя сама.
на това се връзвах като по-млада, сега съм уморена и говоря по-малко, но лошото е, че и все по-малко изтърпявам да чувам умности
преди ..де да знам..6-7 месеца се срещам с едно старо гадже. по работа, че още имаме полза един от друг. той си беше голям експерт и много зрял по принцип, и странно защо не го търпях точно това. та разговорът е следния - аз, казва, съм открил, че в живота на всеки човек идва един момент, моментът на безстрашието! изправяш се срещу себе си, разбираш кой си и какъв си, даваш си сметка, че ще оцелеш и сам, щото човек сам се ражда и сам умира ..и една тирада после.. идеше ми да изпростея и да кажа Абе знаеш ли аз че чета за дупки в материята и за сексуалния живот на хилядолетни червеи, щото съм толкова напред с материала, ти си открил топлата вода...
. иначе тактиката действа, признавам, но по принцип
Последно промяна от Semiramis на 24.08.07, 13:21, променено общо 1 път.
Strunz написа:Semiramis написа:
...
на онзи кораб с половинката - тихи дни, да си четем книжка, както ти, отделно но заедно ..вечерта ..нещо свеждо и ..подобаваща нощ... на следващия ден - на някой бряг ..разходка, хубав обяд, да си говорим /мечтата на всеки мъж/, да си мълчим - моя мечта, да кажем
, разглеждане на това-онова..малка изненадка някаква...спокойна вечер..и пак така..
Само ми е странно що жените ставате хора като одъртеете, а преди това ни изкарвате душата да търсите перспективност в нас...
но пък усещам, че си разголих душата да си споделя мечтите и кво?
Много си права.Semiramis написа:Strunz написа:Един изпечен донжуан може да накара всяка жена да се чувства пикла:)esti написа:Това с хубавата книжка, разходките по брега и лежерното изтягане на сянка мога (дори искам) сама да си го правя т.е. това е да се глезя сама.
на това се връзвах като по-млада, сега съм уморена и говоря по-малко, но лошото е, че и все по-малко изтърпявам да чувам умности
това специално за да се защитя, че съм зряла.
преди ..де да знам..6-7 месеца се срещам с едно старо гадже. по работа, че още имаме полза един от друг. той си беше голям експерт и много зрял по принцип, и странно защо не го търпях точно това. та разговорът е следния - аз, казва, съм открил, че в живота на всеки човек идва един момент, моментът на безстрашието! изправяш се срещу себе си, разбираш кой си и какъв си, даваш си сметка, че ще оцелеш и сам, щото човек сам се ражда и сам умира ..и една тирада после.. идеше ми да изпростея и да кажа Абе знаеш ли аз че чета за дупки в материята и за сексуалния живот на хилядолетни червеи, щото съм толкова напред с материала, ти си открил топлата вода.....ма като се сетих какъв наплив за ограмотяване и съзряване ще настане тука..
Трудно се води разговор ако се дебнете кой къде ще изтъпее и ще прекали.
Виж, най-хубави са онези разговори, в които постоянно се прекъсват и се усмихват един на друг. Говорим за флиртаджийското надприказване. Дето няма да усетят кога се е съмнало.
А на одъртели нихилисти като нас ...абе угода няма.
Тя ти говори за халтура, а ти я оглеждаш за стрии...пфф :)
Има игри и игри.Strunz написа:
А вие как стигате до секс? Без игра? Обърсвате с ръкав остатъка от шкембе чорбата от устата и се мятате?
Да говорим за масовите, колективните...били те и от двама човека само...а не за фарсовете и самовлюбено театрално позиране на бар плот:)esti написа:Има игри и игри.Strunz написа:
А вие как стигате до секс? Без игра? Обърсвате с ръкав остатъка от шкембе чорбата от устата и се мятате?
Първо, с тва "одъртеете" ша си изпросиш боя нейде.Strunz написа: Само ми е странно що жените ставате хора като одъртеете, а преди това ни изкарвате душата да търсите перспективност в нас...
И второ, говорехме за глезене. Какво прече переспективността на глезенето от време на време?
Тц. Не ща де ме респектира и да ме кара да се чуствам крехка и слаба.esti написа:Това с хубавата книжка, разходките по брега и лежерното изтягане на сянка мога (дори искам) сама да си го правя т.е. това е да се глезя сама.
Никоя няма да ти повярва, безценни...Strunz написа:Чакай да поясня. Наричаш я с противоположното на нейния коз.esti написа:Пруснах да кажа, че този, който ще ме глези никога не трябва да ме нарича незряла, грозна или дебела.Strunz написа:
Ама ти играта така ли я разбираш? В изтъркани лафове "падам си/ не си падам по гърди/задник/крака etc"?Strunz написа:А вие как стигате до секс? Без игра? Обърсвате с ръкав остатъка от шкембе чорбата от устата и се мятате?esti написа:Мислиш ли, че няма да ти схванат игричката и да те наритат?:lol:Strunz написа: Чакай да поясня. Наричаш я с противоположното на нейния коз.
Semiramis написа: ... аз, казва, съм открил, че в живота на всеки човек идва един момент, моментът на безстрашието! изправяш се срещу себе си, разбираш кой си и какъв си, даваш си сметка, че ще оцелеш и сам, щото човек сам се ражда и сам умира ..и една тирада после..
Леле! Как ги обичам такива помпозности!
По- скоро вие кат си седните на задниците разбирате, че сме хора. А в това да търсиш перспективност няма нищо лошо:-)Strunz написа: Само ми е странно що жените ставате хора като одъртеете, а преди това ни изкарвате душата да търсите перспективност в нас...
Няма да ти отговарям на всеки пост, ама ... точно за себе си не съм чувал, че използвам изтъркани лафове.. обичам да си измислям сам лафовете.pocti_bezobidna написа:
Ама ти играта така ли я разбираш? В изтъркани лафове "падам си/ не си падам по гърди/задник/крака etc"?
Всяка една ситуация е уникална..
А и стига толкова сериозно. Ясно е, че угодия нямате и на живо, а камо ли тук:)
Един от любимите мои отговори е :
Тя : Мисля, че има какво да научим един от друг в секса..
Аз : Ми...ок. Питай ме.
Ма не е така, честна дума!Strunz написа:Ясно е, че угодия нямате и на живо, а камо ли тук:)
Не съм сигурна, дали не смесихме малко темите за свалки и глезене.Strunz написа: Да говорим за масовите, колективните...били те и от двама човека само...а не за фарсовете и самовлюбено театрално позиране на бар плот:)
А игрите са според случая.
С индивидуален подход.
И много зависи с каква цел са.
Е как е? Един куп претенции...да няма заучени лафове, да няма откриване на топла вода:)pocti_bezobidna написа:Ма не е така, честна дума!Strunz написа:Ясно е, че угодия нямате и на живо, а камо ли тук:)
Вие подир някой друг критерий накрая ще накарате човек и дългото нокътче на кутрето да си отреже
ppi написа:По- скоро вие кат си седните на задниците разбирате, че сме хора. А в това да търсиш перспективност няма нищо лошо:-)Strunz написа: Само ми е странно що жените ставате хора като одъртеете, а преди това ни изкарвате душата да търсите перспективност в нас...
Е, нормално...кога не са смесвани теми тук, че сега ли...всеки си опява от неговата джамия квото се сети:)esti написа:Не съм сигурна, дали не смесихме малко темите за свалки и глезене.Strunz написа: Да говорим за масовите, колективните...били те и от двама човека само...а не за фарсовете и самовлюбено театрално позиране на бар плот:)
А игрите са според случая.
С индивидуален подход.
И много зависи с каква цел са.
Това задължително!!!!:-)Strunz написа:Е как е? Един куп претенции...да няма заучени лафове, да няма откриване на топла вода:)pocti_bezobidna написа:Ма не е така, честна дума!Strunz написа:Ясно е, че угодия нямате и на живо, а камо ли тук:)
Вие подир някой друг критерий накрая ще накарате човек и дългото нокътче на кутрето да си отреже
Не думай, градско? :)bibilyana написа:Това задължително!!!!:-)Strunz написа:Е как е? Един куп претенции...да няма заучени лафове, да няма откриване на топла вода:)pocti_bezobidna написа:Ма не е така, честна дума!Strunz написа:Ясно е, че угодия нямате и на живо, а камо ли тук:)