Готино за татуировка, наистина!frisky lioness написа:Нещо такова:-)pocti_bezobidna написа:
Абе кво значи тая заврантулка на аватара ти?
http://om.exoticindiaart.com/
http://www.forum.centr.ru/index.php?showtopic=231
глезенето
Re: глезенето
като изходим от това ,какво иска всяка жена,то друг контекст освен сексуалния има ли?doktorka написа:В сексуален контекст ли да коментирам или по принцип ? :)Strunz написа:там е цялата работа...doktorka написа:Напротив, просто пробвам дали имаш нужда задължително от емотикон в това, което четеш от мен за да не се връзваш.
нема да се връзваме,ако искаме...
ако ни отърва обаче да сме вързани на фльонга,защото тогава задължително имаме нужда от равързване...,тогава се връзваме и без повод...
ади като един спец да кажеш..не е ли така?
Виж, явно всички сме разгонени. Дай да сменим темата :)
Ахъм, и искаме да е в жълто, ама.. пусто съм шубеpocti_bezobidna написа: Готино за татуировка, наистина!
Абе някои се връзват и само заради спорта... и в двата смисълаdoktorka написа: ако ни отърва обаче да сме вързани на фльонга,защото тогава задължително имаме нужда от равързване...,тогава се връзваме и без повод...
Виж, явно всички сме разгонени. Дай да сменим темата :)[/quote]
:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
работа ме е подгонила...
разгонена или не...
лека вечер на всички...
Чаве,
книжката си я бива..на мен ми хареса
( Хари потър )
работа ме е подгонила...
разгонена или не...
лека вечер на всички...
Чаве,
( Хари потър )
Знам, бе, Дарлинг, ама Кака ме мъчи със Стефан Цанев, пък мноооого жега за негоdoktorka написа: Чаве,
( Хари потър )
Аре от мен
Аз го изчетах край басейна и двата му тома на хрониките...много бързо се чете и на жега:)4avdar4e написа:Знам, бе, Дарлинг, ама Кака ме мъчи със Стефан Цанев, пък мноооого жега за негоdoktorka написа: Чаве,
( Хари потър )
Аре от мен
Да, бе, да, ама на жега край басейна, а не на жега в 00Strunz написа: Аз го изчетах край басейна и двата му тома на хрониките...много бързо се чете и на жега:)
Много е интересно, наистина, навява разни мисли..
Я да ви питам - верно ви харесва Хари Потър?4avdar4e написа:Знам, бе, Дарлинг, ама Кака ме мъчи със Стефан Цанев, пък мноооого жега за негоdoktorka написа: Чаве,
( Хари потър )
Аре от мен
Аз ги изчетох всичките книжки, много ме радва, че и хлапетиите са палят по една толкова
"несъвременна" приказка - нема тутурутки вътре, ipod-и и тинтири-минтири...
Ето - инфантил съм си и това е!
ПС. Нарния още не съм я чела
vyara написа:Аз пък днес си купих тази книжка. Освен това е мъничка, като за жеги.
Така трудно да се прецени. Трябва да се прелисти
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А:-) сега я видях:winkw:
и какво за нея?
и какво за нея?
Последно промяна от frisky lioness на 24.08.07, 17:09, променено общо 1 път.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Довечера ще я почна. Ще кажа после как е.Strunz написа:vyara написа:Аз пък днес си купих тази книжка. Освен това е мъничка, като за жеги.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Автора нищо не ми говори:shy: Чела ли си нещо друго от него?vyara написа:Довечера ще я почна. Ще кажа после как е.Strunz написа:vyara написа:Аз пък днес си купих тази книжка. Освен това е мъничка, като за жеги.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
"Кака"?!?!?!?4avdar4e написа: Знам, бе, Дарлинг, ама Кака ме мъчи със ....
Ама винаги съм си мечтала да яхна метлата кат Потър - ей за тва ми харесва и на мен книжлето и го предпочитам пред бат'ти Стефо, ама пусто не излизат през три дена тъпите томове....
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Да ме погалят когато не очаквамdoktorka написа: кво е да ви глезят?
Аз пък тия игрички и наритвания хич не ги разбирам. И да си перя оперението не умея. То и не съм с някакви прекрасни пера, че да се перя. Всичко мое е на показ. Без игри завъртяни ,без скрити козове- всичко открито на масата. Който ме харесва така- ок, ако не- аре у лево и тва е.esti написа:Мислиш ли, че няма да ти схванат игричката и да те наритат?:lol:Strunz написа: Чакай да поясня. Наричаш я с противоположното на нейния коз.
Всички жени си знаят недостатъците и е тъпо да си играеш с тях.
По-добре да я удариш по нейния коз.
Например ако има хубави гърди, но криви крака - цяла вечер й гледай краката и отправи комплимент за тях и добави между другото "и слава богу, че не си падам по гърди..."
:)
Мен ме домързя да чета, но гледах последния филм - "ордена на феникса", или нещо такова.pocti_bezobidna написа:
Я да ви питам - верно ви харесва Хари Потър?
.....
Не че съм против, ама - слаба ракия, биха казали в село.
Закъснях.4avdar4e написа:Strunz написа: Например ако има хубави гърди, но криви крака - цяла вечер й гледай краката и отправи комплимент за тях и добави между другото "и слава богу, че не си падам по гърди..."
:):rotfl24: И директно получаваш един прав десен в носа..
Щрунце, изобщо не разбираш женската логика..
П.П. Мнемо, как беше лафа за логиката??
Кой точно?
Логиката логична - дело на всеки?
Panta rhei...
Я да отговоря по същество, че напоследък все се скатавам в спокойствието на спама.doktorka написа:замислих се какво значи да ме глезят?
а де!
мислих ,мислих ,мислих...
Б@си!..то изморително....
да ми купуват подарци-не е
да ме водят нагоре,надолу-не е
да не работя?!-ще полудея
да ме обсипват с внимание от нематрИален вид( но определено от физически и духовен -идва от душа/духм, а не от духане..само да уточня)?...виж това по-може
даааа.
тъкмо седях на кея и четях книжка,която си е чисто "глезене" по произход.
след дълбок размисъл...
глезенето за мен го има само очи в очи пряк физически контакт( насаме..;)..) и/или когато ме накарат да се почувствам топла и усмихната...
както например една вечер в една градина на ресторант дето ми се караха, че много високо съм се смеела, МОЛЯ ви се!
а за вас?
кво е да ви глезят?
Ама май не мога. Като се замисля - пък и както си попитала, - излиза, че глезенето е вид внимание, което не ти се случва често. Изключение.
В такъв случай наистина най-рядко ми се случва да се поглезя сама.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Според зависиdoktorka написа: кво е да ви глезят?
Понякога - да ме заведат в някое планинско градче, да ме качат с някой лифт до върха /защото напоследък съм се разкашкавалила...
А понякога - просто да ме оставят на мира...
maggot написа:"Кака"?!?!?!?4avdar4e написа: Знам, бе, Дарлинг, ама Кака ме мъчи със ....и "мъчи"?!?!?!?
в едно изречение?
Ама винаги съм си мечтала да яхна метлата кат Потър - ей за тва ми харесва и на мен книжлето и го предпочитам пред бат'ти Стефо, ама пусто не излизат през три дена тъпите томове....
Аз от два дни подхванах 7-та част в дирника, уффф, много е интересно, ама пусто не е като хАртия, освен да си разпечатвам някоя друга страница
Дето имало няколко вида логика, уффф, не се сещам:shy:Мнемозина написа: Закъснях.
Кой точно?
Хи-хи! Аз вече я свърших! Знам аккво става накрая, знам!!!4avdar4e написа: Аз от два дни подхванах 7-та част в дирника, уффф, много е интересно, ама пусто не е като хАртия, освен да си разпечатвам някоя друга страница
То и дятето ми я прочете (половината на български, половината на английски) и сега само се подхилква и ме пита докъде съм стигналаpocti_bezobidna написа: Хи-хи! Аз вече я свърших! Знам аккво става накрая, знам!!!
И аз така. Щото нямах търпение да чакам первода.4avdar4e написа: (половината на български, половината на английски) и сега само се подхилква и ме пита докъде съм стигнала
А докъде си стигнала?
Доби умряpocti_bezobidna написа: А докъде си стигнала?
ЦЪ! Аз шси я чакам да излезе на хАртия. Друго си е да наплюнчиш пръст...4avdar4e написа:![]()
Аз от два дни подхванах 7-та част в дирника, уффф, много е интересно, ама пусто не е като хАртия, освен да си разпечатвам някоя друга страница
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ааа, това ли?4avdar4e написа:Дето имало няколко вида логика, уффф, не се сещам:shy:Мнемозина написа: Закъснях.
Кой точно?
Че имало само два вида логика - математическа и диалектическа - и всичко останало било женска?
Даже се сетих и кой го е казал: Емил Кротки. Като му гледам името, доста изстрадана ще да е таз мисъл.
Panta rhei...
Хе-хе, сещам се от него (обаче за да цитирам точно ги изрових в нетя:shy:): "Мало быть правым. Надо быть правым вовремя." и "Делать муху из слона нерентабельно: слишком много отходов."Мнемозина написа: Даже се сетих и кой го е казал: Емил Кротки. Като му гледам името, доста изстрадана ще да е таз мисъл.
П.П. Бе ти как помниш толку многу????
То тук лесно се помни, като провериш където трябва.4avdar4e написа: Хе-хе, сещам се от него (обаче за да цитирам точно ги изрових в нетя:shy:): "Мало быть правым. Надо быть правым вовремя." и "Делать муху из слона нерентабельно: слишком много отходов."
П.П. Бе ти как помниш толку многу????
И като пишеш само това, което помниш, пък премълчаваш другото.
Panta rhei...