Честито!
70 000-
Re: 70 000-
Абе ти математик ли си?Мнемозина написа:ното мнение е това.
Честито!
И за много години!Мнемозина написа:ното мнение е това.
Честито!
Не.Звеневия написа:Абе ти математик ли си?Мнемозина написа:ното мнение е това.
Честито!
Хронист.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кат станат 100 се ОбадиМнемозина написа:ното мнение е това.
Честито!
Айде, аз въ оставя

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Тва зая математика е от един хубав стар вицМнемозина написа:
Не.
Хронист.
Порта!4avdar4e написа:Тва е от един хубав стар виц
Е трябва да питам ли?4avdar4e написа:Тва зая математика е от един хубав стар вицМнемозина написа:
Не.
Хронист.
Или ви е неудобно да ми го кажете?
Panta rhei...
Прибира се моряк от цяла година плаване. Посреща го жена му с бебе в ръцете.Мнемозина написа: Е трябва да питам ли?
Или ви е неудобно да ми го кажете?
Тя: Виж, скъпи, какво чудесно дете си имаме!
Той: Хъм, ама тя бременноста не е ли 9 месеца?
Тя: Ти математик ли си?
Той: Не, моряк съм.
Тя: Ами кво тогава се правиш на математик??
Любимият ми виц за моряци:4avdar4e написа: Прибира се моряк от цяла година плаване. Посреща го жена му с бебе в ръцете.
Прибират се трима от плаване и на следващата сутрин се срещат в болницата. Първият със счупена ръка, вторият със счупен крак, а третият - бинтован изцяло.
Първият:
- Ох, ужас. Прибрах се снощи, поговорихме си с жена ми, легнахме си и аз по едно време - по навик - вадя 50 долара и й ги оставям на нощното шкафче. Скандал, бой, и ето сега...
Вторият.
- Ооо, пък при нас какво стана! Аз - по навик - й давам 50 долара, а тя - по навик - ми връща 20... Бой, изтрепахме се!
Третият.
- А аз какво да кажа! Тъкмо си легнахме и се звънна на вратата. Тя - по навик - "Ау, мъжът ми!". Аз - по навик - през балкона... и като живеем на шестия етаж...
Panta rhei...
Имам си Много Сюрьозни Причини.vyara написа:Не четеш, Мнемо, не четеш. Разсеяла си се нещо.Мнемозина написа:Ха!
На всичкото отгоре съм ви излъгала. Ама това е, защото не съм математичка и се разсейвам.
Нищо де, до ден два ще ги закръглим... пак.
И Основания.
Обаче няма да ви ги кажа. Поне не сега.
Panta rhei...
аз ще напиша моята темаesti написа:Я да взема да дам принос към заветната цифра, че ако нещо има след това - томболка, наградка, авантичка...Да съм и аз в играта.Мнемозина написа:Малко пишете.
Няма да стане скоро така.
Айде бе!
номер 77777
пък дори от края на света ако ще
по мои прогнози някъде около следващия 7-ми февруари ще е
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
То ще е голям майтап, ако вземем сега да целим 70 000-ното мнение да се падне точно на годишнината.esti написа:Я да взема да дам принос към заветната цифра, че ако нещо има след това - томболка, наградка, авантичка...Да съм и аз в играта.Мнемозина написа:Малко пишете.
Няма да стане скоро така.
Айде бе!
Обаче и за това не сме достатъчно организирани.
Абе несериозна работа...
Panta rhei...
Аз пък пуснах 66666- тото мнение.
Много се зарадвах, че всички демони са с мене... 
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- сър Айвънхоу
Айде, пък да стомилионИ!Мнемозина написа:ното мнение е това.
Честито!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Ч'ш, альооо, двенките! Я фнимавайте! Има си цяла тема за вицове! Що не спазвате реда и дисциплината в училище, м?:blum:Мнемозина написа:Любимият ми виц за моряци:4avdar4e написа: Прибира се моряк от цяла година плаване. Посреща го жена му с бебе в ръцете.
Прибират се трима от плаване и на следващата сутрин се срещат в болницата. Първият със счупена ръка, вторият със счупен крак, а третият - бинтован изцяло.
Първият:
- Ох, ужас. Прибрах се снощи, поговорихме си с жена ми, легнахме си и аз по едно време - по навик - вадя 50 долара и й ги оставям на нощното шкафче. Скандал, бой, и ето сега...
Вторият.
- Ооо, пък при нас какво стана! Аз - по навик - й давам 50 долара, а тя - по навик - ми връща 20... Бой, изтрепахме се!
Третият.
- А аз какво да кажа! Тъкмо си легнахме и се звънна на вратата. Тя - по навик - "Ау, мъжът ми!". Аз - по навик - през балкона... и като живеем на шестия етаж...
Я веднага тез двата вица да ги сложите, където им е мястото!
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Сага ако кажеш, че и ти ще раждаш:blink::shocked: ще си помисля, че има някакъв вирус:shocked:Мнемозина написа:Имам си Много Сюрьозни Причини.vyara написа:Не четеш, Мнемо, не четеш. Разсеяла си се нещо.Мнемозина написа:Ха!
На всичкото отгоре съм ви излъгала. Ама това е, защото не съм математичка и се разсейвам.
Нищо де, до ден два ще ги закръглим... пак.
И Основания.
Обаче няма да ви ги кажа. Поне не сега.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти кво съ сбаждаш, кат все в командировки си:blum::winkw::lol::lol:Звеневия написа:Бе сигурно става и с вирус, но аз съм за метода с по-приятни изживявания!!!frisky lioness написа:...ако кажеш, че и ти ще раждаш:blink::shocked: ще си помисля, че има някакъв вирус:shocked:

Което ме подсеща за следния стар виц:Звеневия написа:Бе сигурно става и с вирус, но аз съм за метода с по-приятни изживявания!!!frisky lioness написа:...ако кажеш, че и ти ще раждаш:blink::shocked: ще си помисля, че има някакъв вирус:shocked:
Събрали се светиите да умуват как да зачене Мария.
Един предлага: да помирише цветенце!
Втори: на главата и да кацне пчеличка!
Трети: дъжд да я навали!
Мария седи и слуша как решават съдбата и, върти се неспокойно, премигва. И тогава се обажда Св. ЙоанМ
- Бе, както и да я мислите, тая работа без е***е няма да стане...
- Златна ти уста, Йоане! - провикнала се Мария.
И затова Св. Йоан е Златоуст...
- сър Айвънхоу
Ама-ха! Днес май ще почвам да раздавам картони! Я и ти веднага се насочвай към темата с вицове!pocti_bezobidna написа: Което ме подсеща за следния стар виц:
Събрали се светиите да умуват как да зачене Мария.
Един предлага: да помирише цветенце!
Втори: на главата и да кацне пчеличка!
Трети: дъжд да я навали!
Мария седи и слуша как решават съдбата и, върти се неспокойно, премигва. И тогава се обажда Св. ЙоанМ
- Бе, както и да я мислите, тая работа без е***е няма да стане...
- Златна ти уста, Йоане! - провикнала се Мария.
И затова Св. Йоан е Златоуст...
Тъй де! Ще е като "сборник" - на който му потрябва виц, отваря, чете и се представя където му е необходимо!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Знаех си аз, Вие, графе, ще ме подкрепите!caliostro написа:крайно време е да се изгони някой
некое банче
тва онова
то няма екшън маменцето му
са ако трябва да скова набързо някоя простотия
Винаги може да разчита човек на Вас!
Bella Ciao
Bella Ciao
200
Код за потвърждение: Избери целия код
Брой мнения: 67240 Мнения на ден: 197.09
Брой теми: 2366 Теми на ден: 6.94
Брой потребители: 153 Потребители на ден: 0.45
Старт на борда: 22.09.06, 12:00 Размер на папката с Аватарите: 694.83 KB
Размер на базата данни: 114.46 MB Gzip компресия: Включена114 меги дрънканици за няма година. При това с компресия. Това е вече постижение.
Re: 200
Благодаря.Remmivs написа:Това е заветното число, не 120. 200 на ден. Мнения. Нека са и евра. То това е ясно.Код за потвърждение: Избери целия код
Брой мнения: 67240 Мнения на ден: 197.09 Брой теми: 2366 Теми на ден: 6.94 Брой потребители: 153 Потребители на ден: 0.45 Старт на борда: 22.09.06, 12:00 Размер на папката с Аватарите: 694.83 KB Размер на базата данни: 114.46 MB Gzip компресия: Включена
114 меги дрънканици за няма година. При това с компресия. Това е вече постижение.
Ама ние тук ги гласяхме така, че 70 000-то мнение да се падне на 22 септември и Чавето рече, че ни трябвали по 120 на ден.
Panta rhei...