Миси за пожеланията! Да ти се връща и на теб (особено за белитеGaspode написа:ЧРД и от мен
С най-добри пожелания
И само бели да ти прави малката :)
ПП. Купихте ли вече подаръка или се назландисвате още? За оня четириколесния ми е думата...
Ш`ви доди акъла в главите...maggot написа: Още се кумим, дори почнахме да мислим за нещо като твоята, щото може да мине през фирма и дори да излезе по-евтино от останалите
Като гледам за Коледа може и да стане
Що я мъчиш с тия сметки? Па и константа забил там +5...Strunz написа:Баси, какво мазнене се мазнят на модератора :)
P.S.
ЧРД и от мен!
Пожелавам ти бели зъби, стегнат корем и винаги да изглеждаш на Y години ( Def R=Реални години, Y,R=Integer; Y = R/2 + 5)
Без лекарства!
Ако използваш аспирин да е след препиване или при туршия :)
то +5 за да е по-реално... а на шестнайстична...1F ли да казва...? :)Gaspode написа:Що я мъчиш с тия сметки? Па и константа забил там +5...Strunz написа:Баси, какво мазнене се мазнят на модератора :)
P.S.
ЧРД и от мен!
Пожелавам ти бели зъби, стегнат корем и винаги да изглеждаш на Y години ( Def R=Реални години, Y,R=Integer; Y = R/2 + 5)
Без лекарства!
Най-просто е да си казва годините по шеснайстичната :)
Две приятелки си говорят:
- Аз, муцка, няма да се омъжвам докът не стана на 28...
- Пък аз, муцка, няма да ставам на 28 докът не са омъжа...
Миси. Ама аз таман си разнувам 15-тия РД. Б@си... на 13 бях вечеStrunz написа:Баси, какво мазнене се мазнят на модератора :)
P.S.
ЧРД и от мен!
Без лекарства!
Е, до 29 шеснайстично спокойно може да си ги казва без ефове и пр. А след туй минава в друго клубче - там да и берат гайлето :)))Strunz написа:
то +5 за да е по-реално... а на шестнайстична...1F ли да казва...? :)
Аз това с криенето на годините не го разбирам.Gaspode написа:Е, до 29 шеснайстично спокойно може да си ги казва без ефове и пр. А след туй минава в друго клубче - там да и берат гайлето :)))Strunz написа:
то +5 за да е по-реално... а на шестнайстична...1F ли да казва...? :)
Пак по темата:
- Извинете, мадам, на колко години казахте, че сте?
- мрън-мрън-мрън (не чух точно)
- (замислено)... Мдааа, значи сте само с 3 години по-млада от сина си...
F1Strunz написа:то +5 за да е по-реално... а на шестнайстична...1F ли да казва...? :)

frisky lioness написа:Още една пропусната рожденничка....:shy:
абе ,аз не съм я пропуснала...
ама ОфициалнО да я поздравя...
![]()
![]()
![]()
( аз)
![]()
![]()
( Магот-а)
Какооооооо,
да си ни жива и здрава и малко по-проклета...