НавихтЪ мЪ!Strunz написа:Е що ще тъщата у вас да се къпе?:)caliostro написа: да кажа ли какво изпитах когато тъщата се изкъпа със шампоана на котката а
можеше и с препарата за миене на плочки но не би
Утре отивам да си купувам котка!
утрепах се да го мисля тоя слонlatrevw написа:Кот'О'дор или нещо такова - страшен е тоя слон, абе големи сте гадняри...caliostro написа:а ония със слона аDark написа:Линд е връх, Еверест да кажем
и то почти всички видове си ги бива
Милка-та дето хапнах ме слепна - с малини вътре
по ми харесват от линда
с един слон голям вирнал хоботче
супер е
Не бе, сещам се един виц дето връща се зетя вкъщи и гледа на дивана жена му завита през глава и спи. Тъй както спи събул й гащите и я изчукал гърбом. После станал и отишъл в кухнята и ...гледа жена си готви. ?!?. Питал я "Е кой спи в хола?" и тя 'Ами...мама"caliostro написа:е ти какво предлагашStrunz написа:Е що ще тъщата у вас да се къпе?:)caliostro написа: да кажа ли какво изпитах когато тъщата се изкъпа със шампоана на котката а
можеше и с препарата за миене на плочки но не би
да я пречукам ли
Абе, лани ме черпиха с един белгийски... не му помня името... помня само, че беше по евро на грам? Сто грамова разфасовка!!Remmivs написа:
Милката го докарват на големина и грамаж обаче май не са топ да ти кажа. Линдт му е шоколадката!
С гарнитура ли?ppi написа:
а за десерт пържола
в мола на стамболииски има некво магазинче за чудесии сладкисър Айвънхоу написа:Абе, лани ме черпиха с един белгийски... не му помня името... помня само, че беше по евро на грам? Сто грамова разфасовка!!Remmivs написа:
Милката го докарват на големина и грамаж обаче май не са топ да ти кажа. Линдт му е шоколадката!
Е, от тогава всички шоколади са ми еднакви... Този беше върхът...
По принцип избягвам мола... нещо не ми изнасят цените...caliostro написа:
в мола на стамболииски има некво магазинче за чудесии сладки
но все го подминавам
някакви впечатления от там?
Чети внимателно сега, няма да повтарям!!!ppi написа: може, брюкселско зеле със сметана и няколко вида сирене:blum:
Явно сме се засичали по некои кръчмета с готини мезета...Piqndurnik написа: Не знаех че се познаваме и от реала
Пий бира.ppi написа:Ми не щеш за секс да говорим, не искаш и за ядене, ми кат не мога да плета и да шия гоблени кво да правяStrunz написа:Жените само за ядене говорите:)ppi написа:Мнооого шоколад и ще ти мине, и бадеми може, а за десерт пържолаDark написа:слона на бонбони по шел-овете
мммм, гладна съм
Аз със варненки за секс не мога да говоря. Изобщо не разграничавате истинска ерекция от симулация на такава:)ppi написа:Ми не щеш за секс да говорим, не искаш и за ядене, ми кат не мога да плета и да шия гоблени кво да правяStrunz написа:Жените само за ядене говорите:)ppi написа:Мнооого шоколад и ще ти мине, и бадеми може, а за десерт пържолаDark написа:слона на бонбони по шел-овете
мммм, гладна съм
Ти нали ги подреждаше там в редици по 28..Strunz написа: Я кажи коя е с най-мръсното съзнание тук, не подсъзнание, а съзнание:)
Да не си губя времето с други:)
А и да не яде, че тез дето само ядат са с джобове по зъбите :)
Ти нали ги подреждаше там в редици по 28..Strunz написа: Я кажи коя е с най-мръсното съзнание тук, не подсъзнание, а съзнание:)
ок, зарязвам...vyara написа:Ти нали ги подреждаше там в редици по 28..Strunz написа: Я кажи коя е с най-мръсното съзнание тук, не подсъзнание, а съзнание:)
Освен това мога само за себе си да говоря, ама ти ще решиш, че те свалям...
Абе я зарежи
Strunz написа:
ок, зарязвам...
Ок, няма да говоря с теб, само да кажа, че симулативното изкуство явно добре са ти го преподали:-)Strunz написа:Аз със варненки за секс не мога да говоря. Изобщо не разграничавате истинска ерекция от симулация на такава:)ppi написа:Ми не щеш за секс да говорим, не искаш и за ядене, ми кат не мога да плета и да шия гоблени кво да правяStrunz написа:Жените само за ядене говорите:)ppi написа:Мнооого шоколад и ще ти мине, и бадеми може, а за десерт пържолаDark написа:слона на бонбони по шел-овете
мммм, гладна съм
Piqndurnik написа:Пий бира.ppi написа:Ми не щеш за секс да говорим, не искаш и за ядене, ми кат не мога да плета и да шия гоблени кво да правяStrunz написа:Жените само за ядене говорите:)ppi написа:Мнооого шоколад и ще ти мине, и бадеми може, а за десерт пържолаDark написа:слона на бонбони по шел-овете
мммм, гладна съм