Усет

Все същите
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

esti написа: Ми кат нямаш, що се натискаш да ми казваш кое как е, а?:blum:
Защото имам глава на раменете си и я ползвам по предназначение... т.е. мисля! Това в много случаи замества усета :blum:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Ести, кака, след всичките ти писаници си мисля, че е най-добре никога да не ме виждаш.:lol:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа:Ести, кака, след всичките ти писаници си мисля, че е най-добре никога да не ме виждаш.:lol:
А, обЯсни на мацето, както така, аз, какъвто си мислех, че си, такъв и те видях наживо?!
Няма усети, няма глупости... Просто от думите на един човек можеш да разбереш какъв е...:winkw:
Bella Ciao
esti

Мнение от esti »

сър Айвънхоу написа:
esti написа: Ми кат нямаш, що се натискаш да ми казваш кое как е, а?:blum:
Защото имам глава на раменете си и я ползвам по предназначение... т.е. мисля! Това в много случаи замества усета :blum:
Бих се обидила ако бях сигурна, че осъзнаваш какво ми казваш.:blum:
Или ако бях някоя фръцла.
esti

Мнение от esti »

БоЕВ написа:Ести, кака, след всичките ти писаници си мисля, че е най-добре никога да не ме виждаш.:lol:
Защо бе Боев?:crying:
Аз и на кафе те поканих, а ти сега....:crying::crying::crying:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Е, теб нали те видяхме... Или забрави "черният гарван"... :lol:
Аватар
Глас в пустиня

esti написа:
Защо бе Боев?:crying:
Аз и на кафе те поканих, а ти сега....:crying::crying::crying:
Ами защото образите които си градим, твърде често се оказват пясъчни кули.:lol:
Аватар
Глас в пустиня

сър Айвънхоу написа:
А, обЯсни на мацето, както така, аз, какъвто си мислех, че си, такъв и те видях наживо?!
Няма усети, няма глупости... Просто от думите на един човек можеш да разбереш какъв е...:winkw:
Де, да, знам, аз определено се изненадах. седиш срещу съвършено непознат човек, а в същото време имаш чувството, че се познавате от години...
esti

Мнение от esti »

БоЕВ написа:
Ами защото образите които си градим, твърде често се оказват пясъчни кули.:lol:
Май предпочитам да имам някакъв образ, който да се окаже пясъчна кула, отколкото въобще да нямам образ, както се случи днес.

А ти си голям образ.:lol:
Аватар
Глас в пустиня

[unknown] написа:
Е, теб нали те видяхме... Или забрави "черният гарван"... :lol:
да, зад черното оперение се опитвам да скрия, колко е бяла душата ми!:blum:
Аватар
Глас в пустиня

esti написа:
А ти си голям образ.:lol:
Няколко образа, даже понякога с цяла програма.:lol:

Образ се гради подобно на къща, чуто/прочетено, видяно(наблюдение)...зрънце по зрънце, докато схванеш и най-дребният детайл...всичко останало са само видения в мъглата, плод на собствените ти очаквания.:-)

пп И зодийте тук нямат нищо общо.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

esti написа: Бих се обидила ако бях сигурна, че осъзнаваш какво ми казваш.:blum:
Или ако бях някоя фръцла.
Всеки се обижда от истината, затова и не се обиждаш! :blum:
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа:
Де, да, знам, аз определено се изненадах. седиш срещу съвършено непознат човек, а в същото време имаш чувството, че се познавате от години...
Изненада се от мен като външност, или като държание? :winkw:
Bella Ciao
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

БоЕВ написа:[

А аз понякога крия обратното, май. Като наближи полунощ и ме обземат демоните. И тогава усещам, че трябва да спра да пиша.
Паднал ангел...
Аватар
Глас в пустиня

сър Айвънхоу написа:
БоЕВ написа:
Изненада се от мен като външност, или като държание? :winkw:
Изказването ми беше по принцип - виртуално/реално. Ако кажа, че на 100% съм очаквал да те видя точно такъв, това означава да излъжа, а истината е, че е по-добре да се контактува с теб реално и на маса, отколкото тук и на думи.
Аватар
Глас в пустиня

[unknown] написа:
БоЕВ написа:[

А аз понякога крия обратното, май. Като наближи полунощ и ме обземат демоните. И тогава усещам, че трябва да спра да пиша.
Паднал ангел...
Всеки е, и ангел, и демон, няма начин да си само едното...не ми се вярва през деня да вадиш зъби, а през ноща да събираш души.:winkw::blum:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа:
Изказването ми беше по принцип - виртуално/реално. Ако кажа, че на 100% съм очаквал да те видя точно такъв, това означава да излъжа, а истината е, че е по-добре да се контактува с теб реално и на маса, отколкото тук и на думи.
:shy: Благодаря за топлите думи, въпреки, че май си ги изпросих...
Естествено, че не можеш да "усетиш" :blum: човека на 100% само чатейки си, дори и да му видиш снимката... Но все пак голяма част от него разбираш...
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа:
Всеки е, и ангел, и демон, няма начин да си само едното...не ми се вярва през деня да вадиш зъби, а през ноща да събираш души.:winkw::blum:
А може би и през деня и през нощта вади... през деня зъби, през нощта - души... или пък... тук май, какво вади нощем, требе да питаме Нийчето! :blum:
Bella Ciao
Аватар
Глас в пустиня

сър Айвънхоу написа: Но все пак голяма част от него разбираш...
Да, тая част която той е решил да ти покаже...и тук отново Ести е в мъглата...:grin:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа: Да, тая част която той е решил да ти покаже...и тук отново Ести е в мъглата...:grin:
Ако питаш мен, ести Е мъглата, ама карай! :rotfl24:
Bella Ciao
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

БоЕВ написа:
Да, тая част която той е решил да ти покаже...и тук отново Ести е в мъглата...:grin:
вече си мислех, че само аз съм на това мнение :-)
приятно е да знаеш, че не си сам :kiss:
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

БоЕВ написа: а през ноща да събираш души.:winkw::blum:
Не, но ми се иска. :winkw:
Аре и едно "Лека нощ" от мен :-)
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

[unknown] написа:
БоЕВ написа: а през ноща да събираш души.:winkw::blum:
Не, но ми се иска. :winkw:
Аре и едно "Лека нощ" от мен :-)
Лека, Док!
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

snowprincess написа: вече си мислех, че само аз съм на това мнение :-)
приятно е да знаеш, че не си сам :kiss:
Хм! То и аз не съм сам... :shy:... още по рождение... ама... не си го признавам! :blum:

Да, прав е Боев! Напълно е прав, но пак винаги човек се "издава". Думичка тук, емотиконче там... и... всичко лъсва...
Така, че тук нещата не опират до усет, а до наблюдение и мислене!
Bella Ciao
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

сър Айвънхоу написа:
Хм! То и аз не съм сам... :shy:... още по рождение... ама... не си го признавам! :blum:

Да, прав е Боев! Напълно е прав, но пак винаги човек се "издава". Думичка тук, емотиконче там... и... всичко лъсва...
Така, че тук нещата не опират до усет, а до наблюдение и мислене!
и с това съм съгласна, не може вечно да лъжеш, преструваш или криеш и никой да не разбере,
но идеше реч за първото впечатление
:-)
Изображение
jazz

Мнение от jazz »

esti написа:
Винаги съм се учудвал на хора, като теб.
Няма да си пиеш кафето и да си лафиш, ами ще анализираш, разбираш, разучаваш, поставяш в групи .......
бррррррррррр, студ
esti

Мнение от esti »

Zmeu написа:
esti написа:
Няма да си пиеш кафето и да си лафиш, ами ще анализираш, разбираш, разучаваш, поставяш в групи .......
бррррррррррр, студ
Че е студ, студ е - аз съм си студена нормално е. Това съвсем сериозно.
А за кафето не си прав. Много сладко си го пихме и си говорихме.
Аз след това, докато си вървях към нас и изведнъж си дадох сметка, че този човек няма образ. Дори няма силует.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Zmeu написа:
бррррррррррр, студ
Е, ако имаш сериозни намерения към човека (например да го пуснеш в спалнята или сърцето си (или и двете :winkw:), е нормално да го попроанализираш...

А и я разбирам... не е толкова до анализиране и проучване... колкото понякога не усещаш един човек като реален, дори и да седи пред теб, да пие кафе и да лафи...
Bella Ciao
esti

Мнение от esti »

сър Айвънхоу написа:
БоЕВ написа: Да, тая част която той е решил да ти покаже...и тук отново Ести е в мъглата...:grin:
Ако питаш мен, ести Е мъглата, ама карай! :rotfl24:
Аз съм И мъгла и съм В мъгла - и двамата сте прави.:lol:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

esti написа: този човек няма образ. Дори няма силует.
Трябвало е да го огледаш дали хвърля сянка и дали се вижда в огледалото! :blum:

Майтапа на страна... наистина има такива хора, които толкова са "безлични" за нашите вкусове, че колкото и да сме говорили с тях, така и ни е трудно после да си спомним лицата им, когато ги няма...
Bella Ciao
jazz

Мнение от jazz »

esti написа: Аз след това, докато си вървях към нас и изведнъж си дадох сметка, че този човек няма образ. Дори няма силует.
реагираме по различен начин
аз ги забравям веднага, ти продължаваш да мислиш
лошо няма
Аватар
Avrora

Re: Усет

Мнение от Avrora »

esti написа:Винаги съм мислила, че го имам и не само го имам, а и е много точен.
Днес обаче разбрах, че май вече и това губя.
Пих кафе с човек, който познавам от над 4 години, но само виртуално.
Винаги ми е бил пълна мъгла.
Непредсказуем.
Не усещах какво мисли, как се чувства и т.н.
Бях сигурна, че ако се видим очи в очи ще ми стане ясен, ще придобие образ...
Да, ама не.
Видяхме се, пихме кафе, говорихме си, но този си остана там в мъглата, където винаги си е бил.
Все едно няма лице.

Сега ме е страх да се срещам с виртуални познати, защото май вече не мога да разчитам на усета си.
А винаги съм се надявала на него, поне за това, че да усетя ако срещу мен стои Джак Изкормвача.

Добре, че следващата ми среща е с Юрото, а тя няма как да е изкормвачка.
Хм......дали?:lol:
Привет esti,
ако позволиш :-)

Макар да не те "познавам" от много отдавна, си мисля, че все пак като човек прекарващ определено време пред нета, така или иначе ти се налага да си изградиш "образи" за хората от него (като всеки друг :-) ).
4 години са много дълъг период... Крачката коята си направила, със срещата между двама ви, показва, че виртуалното общуване е трябвало да премине в "нова фаза", било то и чисто реално приятелство. Може би , обаче, познатият е продължавал да се държи чисто виртуално -въпрос и на навик може би и това е оставило едно измамно чувство у теб , чувство на разочарование, че нещата са останали на същото ниво, въпреки надеждата за напредък.
Недей да се съмняваш в преценката си (Не бързай да си смениш мнението за някой, който познаваш отдавна- е казал поета). Понякога не е важна самата среща, а реакциите след нея. :friends: Въпрос на време...
Животът е прекрасен! Да, прекрасен...
І

Мнение от І »

esti написа: Не усещах какво мисли, как се чувства и т.н.
Ми аз съм ти казАл. Срещай се само с мене.. :grin: Аз поне съм предсказуем и обикновено се знае кво мисля.. :lol: :blum:

п.п. "модел Ести с дантели" вече е нарицателно в речника ми за бельо.. :winkw:
esti

Мнение от esti »

Avrora написа: Привет esti,
ако позволиш :-)

Макар да не те "познавам" от много отдавна, си мисля, че все пак като човек прекарващ определено време пред нета, така или иначе ти се налага да си изградиш "образи" за хората от него (като всеки друг :-) ).
4 години са много дълъг период... Крачката коята си направила, със срещата между двама ви, показва, че виртуалното общуване е трябвало да премине в "нова фаза", било то и чисто реално приятелство. Може би , обаче, познатият е продължавал да се държи чисто виртуално -въпрос и на навик може би и това е оставило едно измамно чувство у теб , чувство на разочарование, че нещата са останали на същото ниво, въпреки надеждата за напредък.
Недей да се съмняваш в преценката си (Не бързай да си смениш мнението за някой, който познаваш отдавна- е казал поета). Понякога не е важна самата среща, а реакциите след нея. :friends: Въпрос на време...
Ох, ох задръж малко.:lol:
Какво разочарование, какви крачки, какви нови фази...Пича просто имал работа насам и ми звънна да пием кафе, защото имал да убие час-два.
Тук няма надежди за нови нива или разни други чудесии.
Това го уточнявам, защото тълкованието ти би било вярно, но само ако е по една друга линия.
Този човек ми е просто познат, като всички тукашни зо4омъжове например.
А темата беше за това, че аз в този случай просто нямам преценка, така че няма как да я сменя - нито прибързано, нито със закъснение.:-)
І

Мнение от І »

esti написа:Пича просто имал да убие за час-два...
Пращай го насам! :grin: Двамата със Звеневия имаме поръчка. :lol:
esti

Мнение от esti »

Topper Harley написа:
esti написа: Не усещах какво мисли, как се чувства и т.н.
Ми аз съм ти казАл. Срещай се само с мене.. :grin: Аз поне съм предсказуем и обикновено се знае кво мисля.. :lol: :blum:

п.п. "модел Ести с дантели" вече е нарицателно в речника ми за бельо.. :winkw:
Ти си ми стара либоф, знаеш.:grin:
Освен това някъде преди 12.09 вероятно ще намина през ваше село и ще ти звънна да ме повозиш на самолета. Обещал си ми.:blum:
Ся само не почвай пак да ми изброяваш колко пъти си го чувал това.:shy:
Този път силно се надявам черните котки да са преяли и да не им се занимава с мен.
Така че гледай до тази дата да не излетиш нанякъде.
За съжаление ще съм за кратко и едва ли ще мога да се видя с повече хора, но...друг път надявам се и това ще стане.

ПП Маймун.:lol:
esti

Мнение от esti »

Topper Harley написа:
esti написа:Пича просто имал да убие за час-два...
Пращай го насам! :grin: Двамата със Звеневия имаме поръчка. :lol:
Абе за вас отровни гъби няма ли, че ще се набутвате и с пари за наемник.:lol:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

esti написа: Освен това някъде преди 12.09 вероятно ще намина през ваше село и ще ти звънна да ме повозиш на самолета. Обещал си ми.:blum:
Ся само не почвай пак да ми изброяваш колко пъти си го чувал това.:shy:
Този път силно се надявам черните котки да са преяли и да не им се занимава с мен.
Така че гледай до тази дата да не излетиш нанякъде.
За съжаление ще съм за кратко и едва ли ще мога да се видя с повече хора, но...друг път надявам се и това ще стане.
:unibrow:
Panta rhei...
esti

Мнение от esti »

Мнемозина написа:
:unibrow:
:lol:
Аватар
Avrora

Мнение от Avrora »

esti написа:Ох, ох задръж малко.:lol:
Какво разочарование, какви крачки, какви нови фази...Пича просто имал работа насам и ми звънна да пием кафе, защото имал да убие час-два.
Тук няма надежди за нови нива или разни други чудесии.
Това го уточнявам, защото тълкованието ти би било вярно, но само ако е по една друга линия.
Този човек ми е просто познат, като всички тукашни зо4омъжове например.
А темата беше за това, че аз в този случай просто нямам преценка, така че няма как да я сменя - нито прибързано, нито със закъснение.:-)
estiii :harhar: ,
Даже и по комсомолска линия - на 1 ръка разстояние :grin: , пак има нотка, щипка, повей и т.н. на съмнение.
За 4 год. , все някакъв положителен образ ще си си измислила, който от 1 кафе, няма как да изчезне и да заборавиш като как точно да възприемаш виртуалните люде :winkw:
Давай, макар и със закъснение :grin: , му "лепмем" етикет - щом ще е като 3о4о-те все ще е със знак +...М? :-)

П.П. Пък от толкова време драскане с него, задай си въпросът право в аватара му :grin: - Абе, какво беше това кафе дето го пихме? Изтри ми се профила за теб? :Wkez:
Животът е прекрасен! Да, прекрасен...
Публикувай отговор