............
Re: Мъже,
както и очаквах, в малкият клас ('тапети не лепим' и 'яйцами на очами') съм се представил зле. ама като не ме влече и нямам добри познания - така ще е[unknown] написа:проверете си знанията!
Ваш результат 8 из 18
Излагация:)
Мани, и аз се изложих...Strunz написа:Ваш результат 8 из 18
Абе, има полза да се знае. Например искаш да купиш секси бельо, а не знаеш кой размер... Лошо. Трябва да показваш на продавачката със шепички...Zmeu написа:както и очаквах, в малкият клас ('тапети не лепим' и 'яйцами на очами') съм се представил зле. ама като не ме влече и нямам добри познания - така ще е[unknown] написа:проверете си знанията!
Вие се смеете, обаче:
На времето една състудентка ни беше помъкнала - четири моми - на гости у нейния кръстник в Германия.
Особен, саможив човек, стар ерген (или май разведен беше, не помня вече), тогава отиваше към седемдесетте.
Едно от първите неща, които направи, когато отидохме у тях, беше делово и безпристрастно да огледа горните части на телата ни и да обяви на висок глас коя кой номер сутиен носи.
Доста се шашнах и се зачудих това пък сега какво е. После се оказа, че всички познати му българки непрекъснато го молели да им носи свестни сутиени от Германия и той развил безпогрешен окомер.
Поне за мен беше познал де, другите не ги питах.
На времето една състудентка ни беше помъкнала - четири моми - на гости у нейния кръстник в Германия.
Особен, саможив човек, стар ерген (или май разведен беше, не помня вече), тогава отиваше към седемдесетте.
Едно от първите неща, които направи, когато отидохме у тях, беше делово и безпристрастно да огледа горните части на телата ни и да обяви на висок глас коя кой номер сутиен носи.
Доста се шашнах и се зачудих това пък сега какво е. После се оказа, че всички познати му българки непрекъснато го молели да им носи свестни сутиени от Германия и той развил безпогрешен окомер.
Поне за мен беше познал де, другите не ги питах.
Panta rhei...
- Piqndurnik
Не, ве! Ти па! Много дедуктивна мисла искаш!Strunz написа:Все едно да се събуем голи да ни снимат слабините и отдолу анкета "Кой от посочените по-горе кара Голф 3" :)
"На кой палците на краката са най-космати" - това по-бива
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- snowprincess
Консултирах се с Рем, при чашки Z би трябвало да си влияете взаимно със притеглянето на земята, да не говорим за приливите и отливите :)snowprincess написа:я не се шашкайте, и при мен теста не се получи, а съм минала през всички букви