Докторка да внимава със скорпионите!
Днес сЪм мноо лигав!
Re: Днес сЪм мноо лигав!
и с тях....doktorka написа:с мъжете скорпиони ли?![]()
![]()
- Dark Angel
- Dark Angel
- Dark Angel
- Dark Angel
Re: та как намирате сивия цвят??
Връзките сам ли си ги стягаш или ти помагат?Звеневия написа: Без ТОВА не вАжи!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти не предпочиташе ли бялоDark написа:
това е по темата, щото съм малко в отровните гъби днеска
На мене точно това сиво не ми харесва, поне на снимката. Прилича ми на замърсено, по-точно захабено:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
Кат излезеш от ВИРТУАЛА, сама ще видиш!ppi написа:Връзките сам ли си ги стягаш или ти помагат?
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Имах спомени, че харесваш бяло бельо, но явно съм сгрешила:-) Това от един разговор преди време. Верно, като каза бяла риза и се сетих за такава с черен сутиен под неяDark написа:бяло за риза и за сутиена под нея - не съм фен да изглеждам като медицинска сестра

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
Blond legs? :)Звеневия написа:Обичам хората, които ме познават отраз!Dark написа:сам си ги стягаш, обличаш го през главата, затягаш връзчиците, обуваш пола, чорапи, обувки на ток, риза, сако и отиваш на работа да си играеш с огъня![]()
![]()
Ако знайш, само, ква колекция бои за коса имам... :eek: Няма да заспиш от завист.
- Dark Angel
Звеневия написа:Обичам хората, които ме познават отраз!Dark написа:сам си ги стягаш, обличаш го през главата, затягаш връзчиците, обуваш пола, чорапи, обувки на ток, риза, сако и отиваш на работа да си играеш с огъня![]()
![]()
Ако знайш, само, ква колекция бои за коса имам... :eek: Няма да заспиш от завист.
- Dark Angel
недей моля те да говориш за бои за косаЗвеневия написа:
Обичам хората, които ме познават отраз!![]()
![]()
леко съм подтисната, в момента съм чернокоса - фризьорката просто се престара. като стана от леглото съм като манга героиня

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Белите дрехи, всъщност съвсем светлите такива винаги са ми напомняли за западняшките пенсионери-туристи. Кат одъртея подобаващо и тръгна да миткам по света ще ходя само така облечена и с фото на вратаDark написа:харесвам, харесвам - бяло най много нося
дрехи обаче не

- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И от кога тва?:blink::shocked:4avdar4e написа:Да, ама е модерно - бяла блузка с нещо цветничко отдоле, било то и черно.frisky lioness написа:Верно, като каза бяла риза и се сетих за такава с черен сутиен под нея
За пореден път съм извън времето и модата:lol::lol::lol:

- Dark Angel
неее, представи си с много бледо розови костюмчета, 3 реда перли, големи слънчеви очила и гледаме Великата Пирамидаfrisky lioness написа: Белите дрехи, всъщност съвсем светлите такива винаги са ми напомняли за западняшките пенсионери-туристи. Кат одъртея подобаващо и тръгна да миткам по света ще ходя само така облечена и с фото на врата