Та, да кажа, ако не можете да заспите - слушайте туй радио
Z рок
Z рок
Най-страхотното радио на света.. Пускаме на бебЕто разни детски песнички, то не са български, не са руски, тцъ, не му харесват. А на Зи рок спи като пън. Те това е достоен наследник
Re: Z рок
4avdar4e написа:Най-страхотното радио на света.. Пускаме на бебЕто разни детски песнички, то не са български, не са руски, тцъ, не му харесват. А на Зи рок спи като пън. Те това е достоен наследник![]()
На моя му дай Малкълм да гледа:)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Бебето ли, бе?:blink::shocked:Strunz написа:На моя му дай Малкълм да гледа:)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Да, нещо уникално е.frisky lioness написа:Бебето ли, бе?:blink::shocked:Strunz написа:На моя му дай Малкълм да гледа:)
Буди се например сутринта към 07:00 от глад. Щото е заспал в 23:00 и не е гъкнал и не се е будил цяла нощ.
И измрънка два пъти да го нахраниш. Ако до 3 минути не го нахраниш му става ясно, че съня ти е нещо важно и
пак заспива до към 08:30...
През деня си игра сам, пее, крещи...
Ако му пуснеш ТВ гледа...
Наскоро гледаме текат му лигите нещо докато се хили...а той изкарал 2 зъба отдолу...бебе-мечта, чукам на дърво...не сдържах да не се изфукам:))))
- сър Айвънхоу
Strunz написа:Нали знаеш, кротките бебета стават палави дЕца! А "шумните" са си кротки после!frisky lioness написа:
Да, нещо уникално е.
Буди се например сутринта към 07:00 от глад. Щото е заспал в 23:00 и не е гъкнал и не се е будил цяла нощ.
И измрънка два пъти да го нахраниш. Ако до 3 минути не го нахраниш му става ясно, че съня ти е нещо важно и
Наскоро гледаме текат му лигите нещо докато се хили...а той изкарал 2 зъба отдолу...бебе-мечта, чукам на дърво...не сдържах да не се изфукам:))))
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Не е вярно. Моя малкия беше такъв и сега пак си е душица.сър Айвънхоу написа: Нали знаеш, кротките бебета стават палави дЕца! А "шумните" са си кротки после!
(да се изфукам и аз
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не просто мечта, ами направо СБЪДНАТА мечта:-)Strunz написа:
Да, нещо уникално е.
Да ви е живо и здраво и все така самичко да се гледа:winkw: Баси и бебето:blink::shocked: а мойто кво беше......

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
сър Айвънхоу написа:Нали знаеш, кротките бебета стават палави дЕца! А "шумните" са си кротки после!
Може, знам ли...
Аз днес имам и друг повод да му се радвам.
Правиха му малка операцийка, но под пълна упойка.
А нали знаеш на 6 месечно пълна упойка как звучи...три дни бях със студена пот... и го мислиш дали няма да стане фал да не се събуди
а той излезе с рев от операционната....щот бил гладен:)
И чак като се наяде и се ухили.
И като нов :)
Душичка! Да ти е жив и здрав.Strunz написа: Може, знам ли...
А нали знаеш на 6 месечно пълна упойка как звучи...три дни бях със студена пот... и го мислиш дали няма да стане фал да не се събуди
- сър Айвънхоу
Да ти е живо и здраво и това да му е последната среща с докторите!Strunz написа:
Може, знам ли...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Знам бе, знам - моето си гардже е най-доброто и хубавато!vyara написа: Не е вярно. Моя малкия беше такъв и сега пак си е душица.
(да се изфукам и аз)
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
Тоя па, намерил на кого да се фалиStrunz написа: отдолу...бебе-мечта, чукам на дърво...не сдържах да не се изфукам:))))
И батковците бяха такива, ама Ела го виж сега среднио дзвер, бъррр
това не го разбрах4avdar4e написа: От 21 до 06 - пълен мрак
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Той все още си е малък:blum::winkw:vyara написа:Не е вярно. Моя малкия беше такъв и сега пак си е душица.сър Айвънхоу написа: Нали знаеш, кротките бебета стават палави дЕца! А "шумните" са си кротки после!
(да се изфукам и аз)

Кво не си разбрал, бЭ???Strunz написа:това не го разбрах4avdar4e написа: От 21 до 06 - пълен мрак
Спим на тъмно - пестим за ексурзия до Кан.
Зацепих. По-добре заснемете някой хоум муви за вестивала, ще ви поканят:)Звеневия написа:Кво не си разбрал, бЭ???Strunz написа:това не го разбрах4avdar4e написа: От 21 до 06 - пълен мрак
Спим на тъмно - пестим за ексурзия до Кан.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Как ги раждате такива дяца, бре:blink::shocked:4avdar4e написа:Тоя па, намерил на кого да се фалиStrunz написа: отдолу...бебе-мечта, чукам на дърво...не сдържах да не се изфукам:))))От 21 до 06 - пълен мрак
![]()
И батковците бяха такива, ама Ела го виж сега среднио дзвер, бъррр
Требе да са нещо генно модифицирани. Друго обяснение не може да има

Всичко е от ПИжо и ПЕнда!frisky lioness написа:Требе да са нещо генно модифицирани. Друго обяснение не може да има
ПробвАхме, ама не влезнА в ни една категория, щото "много се бил клател оператора" ( те не знаеха, че ние на статив).Strunz написа: По-добре заснемете някой хоум муви за вестивала, ще ви поканят:)
И ся на собствени разноски. Дет се вика вместо със щит - на щит! (Щ-то уместно ли го употребих тук?)
:)))Звеневия написа:ПробвАхме, ама не влезнА в ни една категория, щото "много се бил клател оператора" ( те не знаеха, че ние на статив).Strunz написа: По-добре заснемете някой хоум муви за вестивала, ще ви поканят:)
И ся на собствени разноски. Дет се вика вместо със щит - на щит! (Щ-то уместно ли го употребих тук?)
Свали статива от леглото, бе дилетант:))
Като каза щит се сетих за един лаф дето чух наскоро - "такива ми ти и немити работи" :)))
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ай, не си изземвай цялата заслуга:-)Звеневия написа:Всичко е от ПИжо и ПЕнда!frisky lioness написа:Требе да са нещо генно модифицирани. Друго обяснение не може да има![]()
![]()

На койшвикаш ДИЛЕТАНТ, бе, аланкоолу, статива беше на 6 метра, а камерата на зуум!Strunz написа:Свали статива от леглото, бе дилетант
Ние сме в стара кооперация и можем да си позволим бароков интериор!!!
Ма той нали в командирвка, бе, Фрискиfrisky lioness написа: Ай, не си изземвай цялата заслуга:-)
Някъде да си видяла ЗВЕНЕВИЯ - ( нали съм командировъчни, пусто)frisky lioness написа:Ай, не си изземвай цялата заслуга:-)
ПИЖО. ПЕНДА. Няма ЗВЕНЕВИЯ!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Щом го е немАло, оставате трима-Пижо, Пенда и ТИ4avdar4e написа:Ма той нали в командирвка, бе, Фрискиfrisky lioness написа: Ай, не си изземвай цялата заслуга:-):rotfl24:

Признах тЪ! :)Звеневия написа:На койшвикаш ДИЛЕТАНТ, бе, аланкоолу, статива беше на 6 метра, а камерата на зуум!Strunz написа:Свали статива от леглото, бе дилетант
Ние сме в стара кооперация и можем да си позволим бароков интериор!!!