Тя вече си отива таз мода, ти още не си я разбрала! Я се зЕми Уръце!frisky lioness написа:
И от кога тва?:blink::shocked:
За пореден път съм извън времето и модата:lol::lol::lol:
Днес сЪм мноо лигав!
- сър Айвънхоу
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ЗабрАви шапкитеDark написа:неее, представи си с много бледо розови костюмчета, 3 реда перли, големи слънчеви очила и гледаме Великата Пирамидаfrisky lioness написа: Белите дрехи, всъщност съвсем светлите такива винаги са ми напомняли за западняшките пенсионери-туристи. Кат одъртея подобаващо и тръгна да миткам по света ще ходя само така облечена и с фото на врата

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
С всичките моди ми се случва едно и тоже:lol::lol::winkw:сър Айвънхоу написа:Тя вече си отива таз мода, ти още не си я разбрала! Я се зЕми Уръце!frisky lioness написа:
И от кога тва?:blink::shocked:
За пореден път съм извън времето и модата:lol::lol::lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
frisky lioness написа:Споко... то вас, готините мацета, и с демоде дрешки ви аресваме!сър Айвънхоу написа:
С всичките моди ми се случва едно и тоже:lol::lol::winkw::blum:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ако знаеш какъв винилов черен бански щях да си купя преди два дни...Dark написа:Оуу, шапкаfrisky lioness написа: ЗабрАви шапките
отивам на плаж с черен бански, черни джапанки, черна очила и черна сламена шапка с голяяяяма периферия - минавам и около мен настава тишина...
и всички гледат.....

- Dark Angel
Веднъж се живее бе...ако трябва купи го пък после покани си тайфата на гости, одрънкай бутилка мастика и дефилирай по новия бански за отзиви :))frisky lioness написа:Ако знаеш какъв винилов черен бански щях да си купя преди два дни...Dark написа:Оуу, шапкаfrisky lioness написа: ЗабрАви шапките
отивам на плаж с черен бански, черни джапанки, черна очила и черна сламена шапка с голяяяяма периферия - минавам и около мен настава тишина...
и всички гледат.....:shocked:Страхотия
В момента има зверски намалиния
Ама многооооо садо-мазо ми се стори, че ще изглеждам кат започна да се шитри-пиркам с тази кожа по плажа догодина, щот за тази.....финито:-):winkw:
- Piqndurnik
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Може:? Ама ако много съм се окръглилаDark написа:звучи добре, и на виниловия бански бих си сложила винилово розово червило и слънчевите очила...
догодина може и да се ядосаш като се сетиш за банския

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мандалото лопна:(:crying: Аз съм в Пловдив, банският в ПриморскоStrunz написа:
Веднъж се живее бе...ако трябва купи го пък после покани си тайфата на гости, одрънкай бутилка мастика и дефилирай по новия бански за отзиви :))

frisky lioness написа:Може:? Ама ако много съм се окръглилаDark написа:звучи добре, и на виниловия бански бих си сложила винилово розово червило и слънчевите очила...
догодина може и да се ядосаш като се сетиш за банскияедва ли...Тва е за божествени тела..Смятам да си купувам цели
Как си на ръст и кг? Водя си бележки тук...че ще сменям Дарк щото не ми говори :)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да ти кажа, ама може инфото да не е актуално кат се видим:lol::lol::lol: Не ми стана ясно какво общо имат кг. и ръстът с говоринето:blink::shocked:Strunz написа:frisky lioness написа:Може:? Ама ако много съм се окръглилаDark написа:звучи добре, и на виниловия бански бих си сложила винилово розово червило и слънчевите очила...
догодина може и да се ядосаш като се сетиш за банскияедва ли...Тва е за божествени тела..Смятам да си купувам цели
Как си на ръст и кг? Водя си бележки тук...че ще сменям Дарк щото не ми говори :)

Аз да се обадя, че тя ни е срамливаStrunz написа: Как си на ръст и кг? Водя си бележки тук...че ще сменям Дарк щото не ми говори :)
сега по-добре да кажа, че си ме затапила откоколкото да викам Звеневия да ти обяснява за пчеличките :)frisky lioness написа:Да ти кажа, ама може инфото да не е актуално кат се видим:lol::lol::lol: Не ми стана ясно какво общо имат кг. и ръстът с говоринето:blink::shocked:Strunz написа:frisky lioness написа:Може:? Ама ако много съм се окръглилаDark написа:звучи добре, и на виниловия бански бих си сложила винилово розово червило и слънчевите очила...
Да не е от онез префърцунени скенджи дето само си просят комплименти? :)4avdar4e написа:Аз да се обадя, че тя ни е срамливаStrunz написа: Как си на ръст и кг? Водя си бележки тук...че ще сменям Дарк щото не ми говори :)Хубава, висока, слаба, последно беше чернокоса, ся казва, че на червенко бие. Мацка, та дрънка. Ама иначе и тя опява всяко лято преди морето кооооолко била дебела
:rotfl24:
Ако ти падне такава - бой с джапанките! :)
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мълчи, че ще си помисли някой че ти плащам....4avdar4e написа:Аз да се обадя, че тя ни е срамливаStrunz написа: Как си на ръст и кг? Водя си бележки тук...че ще сменям Дарк щото не ми говори :)Хубава, висока, слаба, последно беше чернокоса, ся казва, че на червенко бие. Мацка, та дрънка. Ама иначе и тя опява всяко лято преди морето кооооолко била дебела
Малиии. Голяма черпня имаш от мен, че съм такава в твоите очи

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Сега по-добре да кажа, че съм те разбрала, за да не съм съвсем кат някоя блондинка:-) Ти ли беше онзи с кошерите?Strunz написа:
сега по-добре да кажа, че си ме затапила откоколкото да викам Звеневия да ти обяснява за пчеличките :)

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Префърцунена, та дрънка:lol::lol::lol: Обаче нося и на бой, шъ знайш:blum::winkw:, е не колкото на пиене:winkw:Strunz написа:Да не е от онез префърцунени скенджи дето само си просят комплименти? :)4avdar4e написа:Аз да се обадя, че тя ни е срамливаStrunz написа: Как си на ръст и кг? Водя си бележки тук...че ще сменям Дарк щото не ми говори :)Хубава, висока, слаба, последно беше чернокоса, ся казва, че на червенко бие. Мацка, та дрънка. Ама иначе и тя опява всяко лято преди морето кооооолко била дебела
Ако ти падне такава - бой с джапанките! :)

/me as now known as Remmius4avdar4e написа:Какво значи това??:shocked:Strunz написа:скенджи
Скенджа – уред, стискало за измъчване на затворници
Сега се използва за много слаб човек.
Справки : www.remmius.org
Banners : Google vs Remmius - fight of the century, "Remmius remembers all remedies and remarks on Rembrandt.....for more click here"
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Значи току що бях сравнена със затворнически уред, така ли:blink::shocked: Б@си:crying::crying::crying:Strunz написа:/me as now known as Remmius4avdar4e написа:Какво значи това??:shocked:Strunz написа:скенджи
Banners : Google vs Remmius - fight of the century, "Remmius remembers all remedies and remarks on Rembrandt.....for more click here"

Не бе, нали казаха, че си слаба...тук така викаме на злобно слабите, ама викам като цитирам да видя какво пише в уикипедияfrisky lioness написа:Значи току що бях сравнена със затворнически уред, така ли:blink::shocked: Б@си:crying::crying::crying:Strunz написа:/me as now known as Remmius4avdar4e написа:Какво значи това??:shocked:Strunz написа:скенджи
- frisky lioness
- Обратна връзка:
т.е. кожа и косми както му викат? :)esti написа:Не мога и аз да не се обадя.Strunz написа: понякога на много дръгливите кобили викаме скенджи:))
За Фриски не върви да се каже скенджа.
Тя едно такова прекрасно дългокрако създание, което си има всичко без излишъци и натрапващи се форми.
Женствена до костите на мозъка си!:lol:
Шегувам сееееее....
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не:-) Аз нося на майтап, питай чаветоStrunz написа:Фриски, ти да не се засегнеш нещо?
Чешем езиците
Чешем ги.....
"Чешем всико що сърби"