Тъ, значииииии, давайте по ред!
Койтшъ плюй - те тука е плювалника.
Койтша праща водка, щот мноу мъ убича, да я праща на адреса на тавана, (има само аз ключ) щот и жената налита - нема се облажим лично!
Наздраве!
Верно съм се разлигочил днес!
Честитаа, Чаве, честита и на Звеневи,4avdar4e написа:Същото... Понеже му се "насладихме" 30 дни и днес е всенароден празник. Ура, другари, честита нова годинаStrunz написа: Средното от ЦДГ ли?![]()
Душичка ни е то, ама таковаааа плямпало и винаги има вихър около него. Да се чудиш на кого ли се е метнало?!?
Щяхме, обаче инвестирахме в ремонтinj написа:Абе то някой щеше да идва на почивка. Аз се бях приготвил с водка и какво ли не на 6-ти да празнуваме няколко празника, ама.... Сега водката сам трябва да си я пия:shocked:
Да бе гледам вчера в календаряя съм записалаа, че трябва да ви чакам....4avdar4e написа:Щяхме, обаче инвестирахме в ремонтinj написа:Абе то някой щеше да идва на почивка. Аз се бях приготвил с водка и какво ли не на 6-ти да празнуваме няколко празника, ама.... Сега водката сам трябва да си я пия:shocked:
Циклене на подовете, три ръце лак, боядисване на стаите ... И още има... И парите за моренце утекоха.
:crying:Ама няма начин, мъничето като почне да пълзи и да щъка, не трябва да мислим поне за треските по дюшемето... Пък сега идва купуване на учебници, блях
Та такива едни битовизми, кво да прайш
Пък то празнуването нивгаш не се губи
Б@@@@си! То човек дан ти направи комплимон, бе!Звеневия написа:Викам си аз, мноо популярен съм станАл, туй, ако бях в Америка до ся да съм въшлясал... (И от към банкова сметка)
Тъ, значииииии, давайте по ред!
Койтшъ плюй - те тука е плювалника.
Койтша праща водка, щот мноу мъ убича, да я праща на адреса на тавана, (има само аз ключ) щот и жената налита - нема се облажим лично!
![]()
Наздраве!![]()
Верно съм се разлигочил днес!
Абе Звеневи, мно си духовит днес, запази малко дух и за 14-15-ти а?Верно съм се разлигочил днес!
Мен техните дупета не ме кефят:)bibilyana написа:Честитаа, Чаве, честита и на Звеневи,4avdar4e написа:Същото... Понеже му се "насладихме" 30 дни и днес е всенароден празник. Ура, другари, честита нова годинаStrunz написа: Средното от ЦДГ ли?![]()
Душичка ни е то, ама таковаааа плямпало и винаги има вихър около него. Да се чудиш на кого ли се е метнало?!?
адииади дупе да им яко на лелите от ЦДГто
нямам търпение да го събера с Марко.4avdar4e написа:Същото... Понеже му се "насладихме" 30 дни и днес е всенароден празник. Ура, другари, честита нова годинаStrunz написа: Средното от ЦДГ ли?![]()
Аз бих се прибрал сам:)doktorka написа:нямам търпение да го събера с Марко.4avdar4e написа:Същото... Понеже му се "насладихме" 30 дни и днес е всенароден празник. Ура, другари, честита нова годинаStrunz написа: Средното от ЦДГ ли?![]()
такова слънчево дете е!...( Пу!)
разкъсвам се между желанието да се прибера сама-да скитам на воля и да си взема челядта и да им гледам сеира като се съберат с други тям подобни разбойници...
че моите са и шумни като майка си....
ах тьi,........кавбой!doktorka написа:[Щото иначе няма да ми повярва никой, че най-после съм сефтосал :)
Чшааааааааааааааааааааалоу - явихте си Вие двамата и ми усехихте темата. Няма ли да има и едно глезенчеНце за продуцента, мамка ВИ?!!!doktorka написа:ах тьi,........кавбой![Щото иначе няма да ми повярва никой, че най-после съм сефтосал :)
и да се гледаш после обичаш....!
знам аз към кого да се насоча
Чшааааааааааааааааааааалоу - явихте си Вие двамата и ми усехихте темата. Няма ли да има и едно глезенчеНце за продуцента, мамка ВИ?!!![/quote]Звеневия написа:ах тьi,........кавбой!doktorka написа:[Щото иначе няма да ми повярва никой, че най-после съм сефтосал :)
и да се гледаш после обичаш....!
знам аз към кого да се насоча
Чакай да ти я напиша на развален испански, като онзи граф... :))Звеневия написа:Я ми прЕведи псувнята, да ти я върн по ицкЮто на руски!!!Strunz написа:Ел Звеневи, ай ке трабахо ме куеста керерте комо те киеро:)))