жива и здрава!
Ести!
ЧРД
Да си жива и здрава и винаги усмихната.
Извини ме, че чак сега те поздравявам, но страдам от разтапяне на лагерите и едва сега смогнах да прелетя през форума.

Извини ме, че чак сега те поздравявам, но страдам от разтапяне на лагерите и едва сега смогнах да прелетя през форума.
- Глас в пустиня
Re: Ести, честито и от мен!
Благодаря ти Семи!Semiramis написа:Ести!
честито...подмладяване, разкрасяване, по-мъдряване, по-лудяване и много по-желания за най-!
Много ми хареса идеята за полудяването. Май ми е време.
Re: Ести!
Благодаря ти Принцесо!snowprincess написа:Безброй уловени мигове щастие, Ести! Честито!
Тук между вас редовно си улаваям такива мигове.
Благодаря ти Бийд!bead_ написа:ести, чрд на патерица!
жива и здрава!
Re: ЧРД
Ако съм винаги усмихната, дали няма да ме освидетелстват някъде...Remmivs написа:Да си жива и здрава и винаги усмихната.
Благодаря ти Рем.
И гледай по-често да ти се разтапят лагерите, но не от многото работа.
- Green Light
ЧРД и от мен. Сори за закъснението, но пък пожеланията ми са най-искрени,с много либоффф, грижи с малко преносимо гардеробче/шкафче, банкова сметка...Мнемозина написа:Да не си помисли, че ще пропусна?
Или че няма да издържа до толкова късно?
Е, не знам дали ще закова точно в 12, но поне ще опитам.
Честит рожден ден!
И аз няма да редя пожелания.
Обаче ще ти подаря тортичка. Туй било Жар птица, ама аз съм го нарекла да е феникс. Шоколадов, естествено.
И после една весела китка:
За да ти се оправят всичките усети и да не се съмняваш вече в тях.
И все така готино да пишеш! Цунк!!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Не се карайте за последното място, докога да ви уча - последните остават до края, а края с една жена е винаги кошмаааааарно далеч.ELBI написа:Аз съм последен - ти не се предреждай. Макар и да имах мерак да съм първи... ама Мнемото... кво да ти разправям...Green Light написа:ЧРД Ести!
На опашката, последен, но от сърце
Благодаря ви за честитките момчета!
Ех, Доки помниш...
Благодаря ти!

Благодаря ти!