ЧРД, lilly!!!
- сър Айвънхоу
- Piqndurnik
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: ЧРД, lilly!!!
Здраве, щастие, късмет и много, много сбъднати мечтисър Айвънхоу написа:Да си здрава, весела и щастлива!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
Честито и от мен!!
На колко става каката?
На колко става каката?
То бива бива, ама твойто...Strunz написа:На колко става каката?
Имам безпогрешен метод да определяне на възрастта на жената.Звеневия написа:То бива бива, ама твойто...Strunz написа:На колко става каката?
Значи, пипаш я долу и.... (останалото на бележка, че ще ме баннат) :)
Аре бе, мишката шчупИх, да проверявам личните...Strunz написа:(останалото на бележка, че ще ме баннат) :)
- Dark Angel
Сложи къса пола и ме чакай на Козирката.lilly написа:Благодаря ви на всички. Много сте мили и много приятно ме изненадахте!
от днес вече спокойно мога да си пиша във вашия клуб - вече ставам негов пълноправен потребител
(Щрунц какъв е този метод за определяне и важи ли за мъже)
Носи шише водка за да те позная и ще го обсъдим:)
Ей ся пускам Молба, образец от Подпис и урина, пред Чавето и хуквам с Дарки, Сериозно!Strunz написа:В офиса имаме 4 вида алкохол. Ила, ила....едното от тях едва ли си го бил.Звеневия написа:Връзкар - докато дода, само етикета ще остане!Strunz написа:Носи шише водка за да те позная и ще го обсъдим:)
Бяло снежно вино пил ли си?
Пък тя после нека ми боядисва ПИжо и ПЕнда!
Чакай да ти потекат лигите малко. Това вино се прави от специален сорт грозде, което зрее много късно и се бере на първи сняг. И като се бере прилича на ставиди. Много захар има в него. И ферментацията е бясна. И за да спрат го заравят в снега. И понеже от много стафиди става малко вино и затова е по-скъпо.Звеневия написа:Ей ся пускам Молба, образец от Подпис и урина, пред Чавето и хуквам с Дарки, Сериозно!Strunz написа:В офиса имаме 4 вида алкохол. Ила, ила....едното от тях едва ли си го бил.Звеневия написа:Връзкар - докато дода, само етикета ще остане!Strunz написа:Носи шише водка за да те позная и ще го обсъдим:)
Бяло снежно вино пил ли си?
Пък тя после нека ми боядисва ПИжо и ПЕнда!
А и е сладко, десертно, пък не боли глава.
- Stranniche
- Обратна връзка:
- snowprincess
- Nejimaki-dori
- Глас в пустиня
- Green Light
ЧРД и от мен, макар и със закъснение!!!сър Айвънхоу написа:Да си здрава, весела и щастлива!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.