1 година 3o4o.net
- Piqndurnik
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: ехааа
Де го калиостро, да се изкаже професионално по тази новинаГлен написа:Ехаааа,
вижте какво намерих:)))
http://science.actualno.com/news_77486.html
Малееееееееееееееееееей,
треперят ми гащичките:)))
могат да имат психични проблеми, както и такива със зрението и слуха Това предполагам, че би могло да е ефект от недостатъчно качествен алкохол

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Re: 1 година 3o4o.net
при менЗвеневия написа:А при кого ще престояваме?frisky lioness написа:Ти ще си по огранизирането/посрещането, аз по изпращането:winkw:
хахахахахаааааааааааfrisky lioness написа:Де го калиостро, да се изкаже професионално по тази новинаГлен написа:Ехаааа,
вижте какво намерих:)))
http://science.actualno.com/news_77486.html
Малееееееееееееееееееей,
треперят ми гащичките:)))
могат да имат психични проблеми, както и такива със зрението и слуха Това предполагам, че би могло да е ефект от недостатъчно качествен алкохолПосле, сори, ама имаше затълнение:lol::lol:ДръШки:blum: , то след петата ракия всико се затъмнява
:rotfl24:
статията е ..
Както казва Фриски:
All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
не знам за вас, но според мен от тоя по очеваден знак няма как да се даде
грехота е да го пропуснем просто
ПП
Не се пиша още поради пристрастия към места, леснодостъпни с обществен транспорт
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Значи станахме...ДВЕ.Semiramis написа:
ПП
Не се пиша още поради пристрастия към места, леснодостъпни с обществен транспорт

Re: 1 година 3o4o.net
Може. И голямо пиене за администратора !!!Remmivs написа:Дами и господа, другарки и другари, гражданье и селянье!
На 22-ри Семтември 2007 г. се навършва една годинка от създаването на това местенце - нашето 3o4o.net!
Предлагам да спретнем един голям купон на самата дата (събота е)!
Има достатъчно време за планиране на мероприятието с оглед на националното и интернационалното (евентуално) участие.
Така че нека преброяването започне сега!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Тъй като дори и срокът да беше 22.09.2008 г. пак
нямаше да се накумим какво точно и как ще си позволя да поема отговорността, вината, мезетата и всички активи и пасиви на едно решение, а именно:
Определям мястото за провеждането на първата (интер)национална 3о4о среща да бъде Пловдива града голема.
Назначавам:
1. Проф. дзн д-р Ънноун Незнайни за отговорник по културно-масовата дейност, избирането на кръчма и нощно заведение;
2. Лейди Фриски от рода на Лъвиците за отговорник по избирането на (щаб)квартира и настаняването;
3. Лейди Семирамис за отговорник по посрещането и координацията на дейността на ПА във връзка с провежданото мероприятие;
4. Лейди Ния за супервайзър на 3о4о в Пловдивската околия и завеждащ възторга (и без това е началник на Ънноун
).
Моля, вземете присърце поставените ви задачи и направете обходимото, така щото да имаме ясна план-програма до 14.09.2007 г.
Подпис и печат

Определям мястото за провеждането на първата (интер)национална 3о4о среща да бъде Пловдива града голема.
Назначавам:
1. Проф. дзн д-р Ънноун Незнайни за отговорник по културно-масовата дейност, избирането на кръчма и нощно заведение;
2. Лейди Фриски от рода на Лъвиците за отговорник по избирането на (щаб)квартира и настаняването;
3. Лейди Семирамис за отговорник по посрещането и координацията на дейността на ПА във връзка с провежданото мероприятие;
4. Лейди Ния за супервайзър на 3о4о в Пловдивската околия и завеждащ възторга (и без това е началник на Ънноун
Моля, вземете присърце поставените ви задачи и направете обходимото, така щото да имаме ясна план-програма до 14.09.2007 г.
Подпис и печат
Re: Тъй като дори и срокът да беше 22.09.2008 г. пак
Урааааа....Remmivs написа:нямаше да се накумим какво точно и как ще си позволя да поема отговорността, вината, мезетата и всички активи и пасиви на едно решение, а именно:
Назначавам:
4. Лейди Ния за супервайзър на 3о4о в Пловдивската околия и завеждащ възторга (и без това е началник на Ънноун).
Подпис и печат
Шсъ постараем!
Моля, моля - само с писмо с обратна разписка!Remmivs написа:Моля, вземете присърце поставените ви задачи и направете обходимото, така щото да имаме ясна план-програма до 14.09.2007 г.
Подпис и печат
Тъй кат гледам - май едни 5 Б-роя ще се присъединят отма!
- сър Айвънхоу
ЗАЯВКАRemmivs написа:нямаше да се накумим какво точно и как ще си позволя да поема отговорността, вината, мезетата и всички активи и пасиви на едно решение, а именно:
Назначавам:
4. Лейди Ния за супервайзър на 3о4о в Пловдивската околия и завеждащ възторга (и без това е началник на Ънноун).
Подпис и печат
за участие в джамборе у Пловдива града голема
от сър Айвънхоу - рицар
С настоящото заявявам, че ще участвам в джамборето в Пловдива града голема на 22.09.2007 година.
Моля, учредителите, организаторите и другите отговорни лица да ме зачислят към групата на празнуващите.
С приятелски привети:
сър Айвънхоу
/рицар/
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
За другите не знам, но за вас поне е ясно къде се настаняватеЗвеневия написа:Моля, моля - само с писмо с обратна разписка!Remmivs написа:Моля, вземете присърце поставените ви задачи и направете обходимото, така щото да имаме ясна план-програма до 14.09.2007 г.
Подпис и печат
Тъй кат гледам - май едни 5 Б-роя ще се присъединят отма!

- сър Айвънхоу
К'во другите, а?! Под постовете на р.Марица ли да се настаняваме, м?frisky lioness написа:
За другите не знам, но за вас поне е ясно къде се настанявате:blum:
Bella Ciao
Bella Ciao
Щото сме си дали заявка от миналата година!frisky lioness написа:За другите не знам, но за вас поне е ясно къде се настанявате:blum:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мммм, аз....таковата:shy:Remmivs написа:
Подпис и печат
Имам въпрос
Ако желаещите за среща имат различни претенции към категорията на спалните, кво правим?
Ние като тук пребиваващи за постоянно се предполага, че нямаме поглед върху хотелите, с които разполага града. Няма ли да е по-лесно тези от клубарите, които са посещавали подобни странноприемници да предложат нещо
Чаве, вие бяхте доволни от онова място, нали?

Абсолютно, и цените бяха изключително сносни. Ей ся ще издиря линка, може анблок там да се настаняваме..frisky lioness написа: Чаве, вие бяхте доволни от онова място, нали?
Военния хотел [URL=http://hotel_plovdiv.eamci.bg/bg/index.htm]Инфо тук! [/URL]frisky lioness написа:Чаве, вие бяхте доволни от онова място, нали?
Като за една нощ е т р е п а ч !!!
Виждаш ли, че сама знаеш решението. Питаш и те ти го Цариград - на. А пък имаш в прерогатива да кажеш това е мястото, което се предлага за удобство от ПА. Ако някой не го харесва да се такова с вибратора, който също да си избере сам.frisky lioness написа: Мммм, аз....таковата:shy:
Имам въпрос
Ако желаещите за среща имат различни претенции към категорията на спалните, кво правим?
Ние като тук пребиваващи за постоянно се предполага, че нямаме поглед върху хотелите, с които разполага града. Няма ли да е по-лесно тези от клубарите, които са посещавали подобни странноприемници да предложат нещо
Чаве, вие бяхте доволни от онова място, нали?
А - не! Аз имам среща!4avdar4e написа:Може анблок там да се настаняваме..
- frisky lioness
- Обратна връзка:
С оглед бурните тържества, които предстоят можем да наемем само една-две стаи, в която по-уморените да отмарят за по малко по графиксър Айвънхоу написа:К'во другите, а?! Под постовете на р.Марица ли да се настаняваме, м?frisky lioness написа:
За другите не знам, но за вас поне е ясно къде се настанявате:blum:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мисля, че е най-добре цялата група да е на едно място, ама....и другите да си кажат:-)4avdar4e написа:Абсолютно, и цените бяха изключително сносни. Ей ся ще издиря линка, може анблок там да се настаняваме..frisky lioness написа: Чаве, вие бяхте доволни от онова място, нали?

- сър Айвънхоу
frisky lioness написа:Съгласен, само ако има някоя нежна лъвица да ми пее приспивни песни... и не само!сър Айвънхоу написа:
С оглед бурните тържества, които предстоят можем да наемем само една-две стаи, в която по-уморените да отмарят за по малко по график
Bella Ciao
Bella Ciao
Цените са намален спрямо миналата година и хващаме точно периода преди панаираfrisky lioness написа: Мисля, че е най-добре цялата група да е на едно място, ама....и другите да си кажат:-)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ами да започваме записването
1. Сър Айвънхоу-1 бр.
2. Чавдарче+ Звеневи+ група (от колко:winkw:)
3. Пловдивски доктор + Ния + (или без)
4. Фриски+мъж на Фриски + (още не е ясно)
5. Рем + Кралица
6. Магот+Питка+2 бр. (евентуално)
7. Гаспод+жена на Гаспод+2 бр.
Други? Кой и колко? Казвайте! Ше добавяме:-)
1. Сър Айвънхоу-1 бр.
2. Чавдарче+ Звеневи+ група (от колко:winkw:)
3. Пловдивски доктор + Ния + (или без)
4. Фриски+мъж на Фриски + (още не е ясно)
5. Рем + Кралица
6. Магот+Питка+2 бр. (евентуално)
7. Гаспод+жена на Гаспод+2 бр.
Други? Кой и колко? Казвайте! Ше добавяме:-)
Последно промяна от frisky lioness на 10.09.07, 10:34, променено общо 5 пъти.

Дабеда- най много нЭкой ОВЕН да ти хълца и п*рди, умерено!сър Айвънхоу написа:Съгласен, само ако има някоя нежна лъвица да ми пее приспивни песни... и не само!
Ей, ако искаш шсъ напънем и ще увеличим групата с една оплодена клетка, дотогава!frisky lioness написа: 2. Чавдарче+ Звеневи+ група (от колко:winkw:)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
сър Айвънхоу написа:Ако си доведеш или намериш някояfrisky lioness написа:Съгласен, само ако има някоя нежна лъвица да ми пее приспивни песни... и не само!сър Айвънхоу написа:
С оглед бурните тържества, които предстоят можем да наемем само една-две стаи, в която по-уморените да отмарят за по малко по графикстава:winkw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Задръж това забавление за хотела или поне за следващата командировка:blum::lol:Звеневия написа:Ей, ако искаш шсъ напънем и ще увеличим групата с една оплодена клетка, дотогава!frisky lioness написа: 2. Чавдарче+ Звеневи+ група (от колко:winkw:)

Не става! Имам да наторявам Пловдивските "клумбочки цветочков", цяла нощ ще има да подтичвам напред - назад...frisky lioness написа:Задръж това забавление за хотела или поне за следващата командировка:blum::lol:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Значи незнайния да ти подсигури подходящ за тази цел ланшафт:lol::lol::lol:Звеневия написа:Не става! Имам да наторявам Пловдивските "клумбочки цветочков", цяла нощ ще има да подтичвам напред - назад...frisky lioness написа:Задръж това забавление за хотела или поне за следващата командировка:blum::lol:

Кой не чите - не чите, тфа е!
maggot написа:Бройте ни и нас с Геврека, заедно евентуално с две пипирутки. Начи - 2+2. Ма не е 100% сигура, щот по туй време горе-долу ни мислят поредното извънработно работене.
Ма сме навитаци, де. Стига да не е около морето и вместо да пием, да трамбоваме по прекрасните пътища на милата ни Татковина.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ОК:-)maggot написа:Кой не чите - не чите, тфа е!maggot написа:Бройте ни и нас с Геврека, заедно евентуално с две пипирутки. Начи - 2+2. Ма не е 100% сигура, щот по туй време горе-долу ни мислят поредното извънработно работене.
Ма сме навитаци, де. Стига да не е около морето и вместо да пием, да трамбоваме по прекрасните пътища на милата ни Татковина.

- сър Айвънхоу
Батков... проблема е за... овена... щото аз съм подвижен гатер! Демек, който мисли да пребивава в една стая с мен, или трябва да е под здрава наркоза, или с тапи на ушите...Звеневия написа:
Дабеда- най много нЭкой ОВЕН да ти хълца и п*рди, умерено!
П.П. Това просто е намек, че е желателно да съм в самостоятелна стая!
П.П.П. Освен, ако няма някой "търсач на силни усещания"!!!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Ч'щщщ, альооооо... Я виж там какво е написал Негово Величество крал Рем I!!!frisky lioness написа:
Ако си доведеш или намериш някоястава:winkw:
Пише:
"3. Лейди Семирамис за отговорник по посрещането и координацията на дейността на ПА във връзка с провежданото мероприятие;
4. Лейди Ния за супервайзър на 3о4о в Пловдивската околия и завеждащ възторга"
Моля, посочените лица да се заемат със задълженията си и да решат тови важен проблем!!!
Bella Ciao
Bella Ciao
Ти не разбра ли, че всички ще бъдат семейно?!сър Айвънхоу написа:
П.П. Това просто е намек, че е желателно да съм в самостоятелна стая!![]()
Май няма да ти трябва самостоятелна стая.
Моля, моля нищо не съм крал!!!!! Да си имаме уФашението!сър Айвънхоу написа:Ч'щщщ, альооооо... Я виж там какво е написал Негово Величество крал Рем I!!!
Пише:
"3. Лейди Семирамис за отговорник по посрещането и координацията на дейността на ПА във връзка с провежданото мероприятие;
4. Лейди Ния за супервайзър на 3о4о в Пловдивската околия и завеждащ възторга"
Моля, посочените лица да се заемат със задълженията си и да решат тови важен проблем!!!:blum::blum:
Имам само кралица! Аз съм прозт поданик неин. Честен селяк и не крадна!
- сър Айвънхоу
Това предложение да си част от МОЕТО семейство ли е???esti написа: Ти не разбра ли, че всички ще бъдат семейно?!
Май няма да ти трябва самостоятелна стая.
П.П. Питам, защото аз лично съм си сингъл..
Bella Ciao
Bella Ciao
Това беше приятелски намек да не се надаш, че ще ти потрябва самостоятелна стая с цел приютяване на някоя клубарка.сър Айвънхоу написа:
Това предложение да си част от МОЕТО семейство ли е???
П.П. Питам, защото аз лично съм си сингъл..... поне за сега...
Всички ще са под строга охрана.
- сър Айвънхоу
Как да не си "крал"???Remmivs написа:
Моля, моля нищо не съм крал!!!!! Да си имаме уФашението!
Имам само кралица! Аз съм прозт поданик неин. Честен селяк и не крадна!
1. Си the king на 3о4о! (поне в моите скромни очи)
2. КраднАл си сърцата ни (поне като приятел де
3. Абе... к'во да ти разправям повече... няма да ти се обяснявам я! Я, колко дами има тук, те да го правят!
Bella Ciao
Bella Ciao