Благодарим, Ви че избрахте да ползвате услугите на СуперХостинг.БГ.
Имаме удоволствието да Ви съобщим, че СуперХостинг.БГ вече е със собствени независими IP мрежи. В тази връзка и с цел повишаване на качеството на предоставяните от нас услуги ще бъде извършена планова реорганизация в конфигурацията на сървърното и мрежовото ни оборудване. Един от етапите на този процес включва и промяна на част от IP адресите с нови. Промяната включва и сървъра, на който е разположен Вашия уеб сайт.
Единствения резултат, който би могъл да се получи от промяната на IP адреса е краткотрайни прекъсвания за период не по-дълъг от 10 минути и то само от определени места (мрежи). Промяната ще бъде извършена през нощта, когато сайтовете имат най-малко посещения.
Промяната на IP адресите ще има значение за работата на Вашия сайт (акаунт) само в случаите когато:
- IP адресът се ползва за собствени DNS записи на домейн;
- IP адресът е добавен в конфигурацията на дадено приложение, примерно firewall, посредством което се осъществява достъп до сайта .
В случай, че Вие сте използвал IP адреса по един от посочените по-горе два начина, моля свържете се с нас в най-кратки срокове, за да Ви предоставим новия IP адрес и да Ви уведомим за това, кога точно ще трябва да извършите промяната му.
Във всички останали случаи промяната на IP адресите няма да се отрази на работата на Вашия акаунт и от Ваша страна не се налага да бъдат предприемани никакви действия.
Промяната на IP адресите ще започне в петък 07.09.2007, вечерта от 23:00 часа и ще приключи в събота 08.09.2007 до 08:00 часа.
Екипът на СуперХостинг.БГ се извинява за създаденото неудобство на всички засегнати от промяната.
Ако имате допълнителни въпроси или нужда от съдействие в областта на предоставяните от СуперХостинг.БГ услуги, не се колебайте да се свържете с нас и на посочените по-долу телефони или посетете страницата ни с често задавани въпроси на адрес: http://help.superhosting.bg/
С уважение,
СуперХостинг.БГ
www.superhosting.bg
Промяна на IP адресите на сървърите
Единствения резултат, който би могъл да се получи от промяната на IP адреса е краткотрайни прекъсвания за период не по-дълъг от 10 минути и то само от определени места (мрежи). Промяната ще бъде извършена през нощта, когато сайтовете имат най-малко посещения.pocti_bezobidna написа:Сори за тъпия въпрос, ама какво значи това?
Начи, не се ***вам, ама смяна на IP адреЗа, нищо не ми говори...
Това е FYI дето се казва. Да не се окаже, че БАШ в тези 10-на минути имате нещо суперсмешно да правите из форума и ни пустосвате напразно и без вина.
може да се случи да заекне форума, да?Remmivs написа:Единствения резултат, който би могъл да се получи от промяната на IP адреса е краткотрайни прекъсвания за период не по-дълъг от 10 минути и то само от определени места (мрежи). Промяната ще бъде извършена през нощта, когато сайтовете имат най-малко посещения.pocti_bezobidna написа:Сори за тъпия въпрос, ама какво значи това?
Начи, не се ***вам, ама смяна на IP адреЗа, нищо не ми говори...
Това е FYI дето се казва. Да не се окаже, че БАШ в тези 10-на минути имате нещо суперсмешно да правите из форума и ни пустосвате напразно и без вина.
Следващия път кажи с думи прости, pls
е сега първо ме мързи да пиша като мога да пействам и второ ме мързи да резюмирам като мога да пействамpocti_bezobidna написа: може да се случи да заекне форума, да?
Следващия път кажи с думи прости, pls
знам аз че такова джувотно като задоволен юзър няма ама това е част от живота
ако не кажа що не каза
ако кажа кажи по-ясно
ако е по-ясно, сбито и кратко следват куп уточняващи въпроси и прочее
та поемам и тази вина, че не сдъвках съобщението а го пляснах дирекшън туканка на
пък ти следващия път чети
- Житената Питка
- BOFH