Мръсна...Дръжки:blum::winkw: Дъхам здраво на мляко с несStrunz написа:Ти с таз мръсната уста не се обаждай:)frisky lioness написа:Хора без работа:lol::lol:Strunz написа:
Ами като киснете по 20 форума наведнъж...
Защо така бе!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Защо така бе!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
О, да! Чета сума ти други места! Обикновено нищо от това, което прочитам не ми става ясно, защото е все нещо свързано с работа и все нещо ново и ...... майката.frisky lioness написа:Ха-ха-ха:rotfl24:
Обаче ако си турнете ръката на сърДцето ще признаете, че просто няма начин да сте само и единствено тук. В един и същ момент да, но никой не чете само тук....ай стига молъ ви съ.....
Форум само един чета. Нямам повече ресурс. То и за тук вече ми иде кът егати....
- frisky lioness
- Обратна връзка:
АааааRemmivs написа:.
Форум само един чета. Нямам повече ресурс. То и за тук вече ми иде кът егати....

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
и аз само един форум..тоз...Remmivs написа:О, да! Чета сума ти други места! Обикновено нищо от това, което прочитам не ми става ясно, защото е все нещо свързано с работа и все нещо ново и ...... майката.frisky lioness написа:Ха-ха-ха:rotfl24:
Обаче ако си турнете ръката на сърДцето ще признаете, че просто няма начин да сте само и единствено тук. В един и същ момент да, но никой не чете само тук....ай стига молъ ви съ.....
аз само по мъже ходя...повечко!
Ще ми трябва сериен убиец, моме хайдушко!frisky lioness написа:АааааНе може така. Кажи кого да убия:evil:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Добре. Може и на откосиRemmivs написа:Ще ми трябва сериен убиец, моме хайдушко!frisky lioness написа:АааааНе може така. Кажи кого да убия:evil:
Не ми харесва като липсваш:-):winkw:

Туй нали знаеш как се нарича: полигамна моногамностdoktorka написа: и аз само един форум..тоз...
:blum:
frisky lioness написа:Добре. Може и на откоси![]()
![]()
![]()
Злато си ти, Фриски, злато!
И на мен не ми харесва, душо!
Обаче след земните битки тук ми се струва още по-прекрасно местенце.
И се радвам, че ви имам. И ви обичам. Дори и когато ме няма.
Абе като се видите на живо пак ли така се обичате и "душо", "злато"...? :)Remmivs написа:frisky lioness написа:Добре. Може и на откоси![]()
![]()
![]()
Злато си ти, Фриски, злато!
И на мен не ми харесва, душо!
Обаче след земните битки тук ми се струва още по-прекрасно местенце.
И се радвам, че ви имам. И ви обичам. Дори и когато ме няма.
Аз ако почна така на живо и на 5-тата минута бельото ми около глезените...:)
Първосигналец такъв! Гларус безподобен!Strunz написа:Абе като се видите на живо пак ли така се обичате и "душо", "злато"...? :)
Нищо не разбираш от възвишеност и платоника!
Не бе, душа:)Remmivs написа:Първосигналец такъв! Гларус безподобен!Strunz написа:Абе като се видите на живо пак ли така се обичате и "душо", "злато"...? :)
С теб ще съм загащен до ушите, злато :)
Просто понеже не разбирам от платоничност и за това питам на живо как сте?
Щото мен ако ме пуснеш....след една седмица ще се върна в къщи със синина на рамото...дето се вял синджира:)
Бе човече, сърдце мое, единственото, което искам да ти кажа, и което искам да чуеш, е, че ние мъжете имаме и други глави, с които да чувстваме, мислим и действаме. На живо се обичаме също толкова, колкото и тук.Strunz написа:Не бе, душа:)
Щото мен ако ме пуснеш....след една седмица ще се върна в къщи със синина на рамото...дето се вял синджира:)
PS
Никога не съм те спирал за нищо, кукло моя ненагледна.
Баси какъв си праволинеен на моменти като петимата от Remmius :)Remmivs написа:Бе човече, сърдце мое, единственото, което искам да ти кажа, и което искам да чуеш, е, че ние мъжете имаме и други глави, с които да чувстваме, мислим и действаме. На живо се обичаме също толкова, колкото и тук.Strunz написа:Не бе, душа:)
PS
Никога не съм те спирал за нищо, кукло моя ненагледна.
Ето тук е разликата.
Значи ти в нета използваш горната глава за мислене, а на живо другата.
Докато аз тук се пищоля, а на живо правя подводни ядрени опити с едни пишлемета близо до Guinée française :)
Уф ама си. Какво очакваш от един близнак зодия теле? М?Strunz написа:Баси какъв си праволинеен на моменти като петимата от Remmius :)
Ето тук е разликата.
Значи ти в нета използваш горната глава за мислене, а на живо другата.
Докато аз тук се пищоля, а на живо правя подводни ядрени опити с едни пишлемета близо до Guinée française :)
Най-зле е когато съм петимата едновременно, аверо миа гранде!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А така. Казаха ли ти го:blum::winkw:Strunz написа:Не бе, душа:)Remmivs написа:Първосигналец такъв! Гларус безподобен!Strunz написа:Абе като се видите на живо пак ли така се обичате и "душо", "злато"...? :)
Само секс ви е в главите, ей..............

Че има ли нещо по-хубаво от него?frisky lioness написа:
А така. Казаха ли ти го:blum::winkw:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да. Спането следStrunz написа:Че има ли нещо по-хубаво от него?frisky lioness написа:

Жените спят след секс, мен не ме свърта.frisky lioness написа:Да. Спането следStrunz написа:Че има ли нещо по-хубаво от него?frisky lioness написа:
Още от пещерно време е заложено - след секс жената остава да лежи, за да не изтече семето и да може да зачене, а мъжа трябва веднага да изтрезнее от сексуално опиянение и да скочи да застане на входа на пещерата да я пази....
Аз и досега така...като свърша и скачам гол на вратата на терасата:))))))
Но наистина най-хубавите ми запивания и дискотеки са били след секс....Тогава просто се забавляваш, танцуваш....а не седиш като пукъл да оглеждаш задниците и да ловуваш
Последно промяна от Strunz на 05.09.07, 10:32, променено общо 1 път.
Ъ-ъ, колега... Май нещо се пообъркахте, мисля. Защо са им множествените ако заспиват веднага след секс? Прочее пещерата се пази от неопрашвалите още членове на клана, мъжът се търкаля в кожите и заспива, а жената е готова да поеме генетичния материал на следващия мачо. Какво ли не прави за едното разнообразие и оцеляване на вида жен.... ъ-ъ майката природа.Strunz написа:Жените спят след секс, мен не ме свърта.
Още от пещерно време е заложено - след секс жената остава да лежи, за да не изтече семето и да може да зачене, а мъжа трябва веднага да изтрезнее от сексуално опиянение и да скочи да застане на входа на пещерата да я пази....
Но наистина най-хубавите ми запивания и дискотеки са били след секс....Тогава просто се забавляваш, танцуваш....а не седиш като пукъл да оглеждаш задниците и да ловуваш
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А какво правиш ако няма тераса? Клечиш на перваза на прозореца ли:lol::lol::lol:Strunz написа:Аз и досега така...като свърша и скачам гол на вратата на терасата:))))))

Remmivs написа:Ъ-ъ, колега... Май нещо се пообъркахте, мисля. Защо са им множествените ако заспиват веднага след секс? Прочее пещерата се пази от неопрашвалите още членове на клана, мъжът се търкаля в кожите и заспива, а жената е готова да поеме генетичния материал на следващия мачо. Какво ли не прави за едното разнообразие и оцеляване на вида жен.... ъ-ъ майката природа.Strunz написа:Жените спят след секс, мен не ме свърта.
Както историята се изкривява според личното мнение на историка така и колкото хора толкова мнения за секса. Аз говоря за по-богатите пещери, където може и боксониера да е но се ползва само от една двойка. А ти говориш за по-ранен период, където избора е като в турска баня.
Не ми казвай, че си се хванал за това само и само да се оправдаеш защо заспиваш след секса :)
Не се оправдавам. Физиологията няма нужда от оправдания.Strunz написа:Както историята се изкривява според личното мнение на историка така и колкото хора толкова мнения за секса. Аз говоря за по-богатите пещери, където може и боксониера да е но се ползва само от една двойка. А ти говориш за по-ранен период, където избора е като в турска баня.
Не ми казвай, че си се хванал за това само и само да се оправдаеш защо заспиваш след секса :)
По-богатите пещери са на стотици хиляди години от комуните. Все още не са ни се променили заложбите. Обаче може би ти си предвестник на новите тенденции в хромозомите.
Взимаш ли такса "зяпане"?Strunz написа: Аз и досега така...като свърша и скачам гол на вратата на терасата:))))))
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Не говоря и за комуни. А и никакви трендове не виждам в хромозомите си. Харесвам и метрото и сексуалността, но не и метросексуалността:)Remmivs написа:Не се оправдавам. Физиологията няма нужда от оправдания.Strunz написа:Както историята се изкривява според личното мнение на историка така и колкото хора толкова мнения за секса. Аз говоря за по-богатите пещери, където може и боксониера да е но се ползва само от една двойка. А ти говориш за по-ранен период, където избора е като в турска баня.
Не ми казвай, че си се хванал за това само и само да се оправдаеш защо заспиваш след секса :)Признавам си също, че ми се доспива и като се нахраня. Еле пък по обяд.
По-богатите пещери са на стотици хиляди години от комуните. Все още не са ни се променили заложбите. Обаче може би ти си предвестник на новите тенденции в хромозомите.
Просто казвам, че сексуалното напрежение тегне, тегне....и като падне.....настъпва един живоооот. Това е.
Абе ти на кой си се метнал такъв устат?Remmivs написа:Не се оправдавам. Физиологията няма нужда от оправдания.Strunz написа:Както историята се изкривява според личното мнение на историка така и колкото хора толкова мнения за секса. Аз говоря за по-богатите пещери, където може и боксониера да е но се ползва само от една двойка. А ти говориш за по-ранен период, където избора е като в турска баня.
Не ми казвай, че си се хванал за това само и само да се оправдаеш защо заспиваш след секса :)Признавам си също, че ми се доспива и като се нахраня. Еле пък по обяд.
Незнам, ама ме препратиха в един чуждестранен форум, в който писането беше през такова цедило, че трудно се издържаше....
Първо пращаш код, след това някакви анкети, след това имаш право до еди колко си мнения само да отговаряш по темите и чак тогаз да пускаш нова тема. Имаш и лимит на мненията на ден.....
Пък форума не беше някой супер профи......
Първо пращаш код, след това някакви анкети, след това имаш право до еди колко си мнения само да отговаряш по темите и чак тогаз да пускаш нова тема. Имаш и лимит на мненията на ден.....
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Което ме подсеща, че винаги може да е по-злеlilly написа:Незнам, ама ме препратиха в един чуждестранен форум, в който писането беше през такова цедило, че трудно се издържаше....

ама ми отива,не ли?4avdar4e написа:Туй нали знаеш как се нарича: полигамна моногамностdoktorka написа: и аз само един форум..тоз...
Татко казваше, че хубав ат и под съдран чувал се вижда...doktorka написа: ама ми отива,не ли?
На теб всичко ти отива