някой я беше пускал преди време
дъждът вали
аз дълго...
благодаря
обичам... дъжд
същатаmaggot написа:...
Вали дъжда,
аз дълго се вглеждах за него,
аз чахах, чаках,
страхувах се и плаках
...
изтанцувал се казва, даскале:)
Strunz написа:изтанцувал се казва, даскале:)
Ще ти го изтанцувам ако не вярваш
ако си мацка и мязаш на човек може:)ppi написа:
както си искам тъй ще пиша. при следващия дъжд ще те чакам пред операта да тъ гледам как танцуваш:-)
Не мязам, ама кво ти пука, само аз ще гледам ти ще танцувашStrunz написа:ако си мацка и мязаш на човек може:)ppi написа:
както си искам тъй ще пиша. при следващия дъжд ще те чакам пред операта да тъ гледам как танцуваш:-)
Саагаш му едно десетаче в жартиера...ppi написа:и после ще кажа дали си е струвало
Звеневия написа:Саагаш му едно десетаче в жартиера...ppi написа:и после ще кажа дали си е струвало
Или поне пакет "Парламент"...
мен пък ми е грозен :)ppi написа:
Тцък, он е мамин убавец с такиви не танця:-)
абе фитка не е ли пуйка или пак не разбрах нещо
За теб нЕнагледни говоря, за теб:lol:Strunz написа:мен пък ми е грозен :)ppi написа:
Тцък, он е мамин убавец с такиви не танця:-)
абе фитка не е ли пуйка или пак не разбрах нещо
Че ти от къде знаеш аз на какво приличам?ppi написа:
За теб нЕнагледни говоря, за теб:lol:
ppi написа:За теб нЕнагледни говоря, за теб:lol:Strunz написа:мен пък ми е грозен :)
Ей, Мара подробнаатаааааа... чакай да я видим какво ще каже, бе :)Звеневия написа:ppi написа:За теб нЕнагледни говоря, за теб:lol:Strunz написа:мен пък ми е грозен :)
И той, и той,... за себе си говори!![]()
![]()
От приказки го докарваш, сега не смея да дойда на една среща значи. фрустрира мъ.Strunz написа:Че ти от къде знаеш аз на какво приличам?ppi написа:
Може да съм хъмпти дъмпти?
Ходи си спокойно, аз няма да идвам на сбирката...а и да дойда едва ли ще ти направя нещо дето не са ти го правили :)ppi написа:От приказки го докарваш, сега не смея да дойда на една среща значи. фрустрира мъ.Strunz написа:Че ти от къде знаеш аз на какво приличам?ppi написа:
за "той той" немам предположенияStrunz написа:Ей, Мара подробнаатаааааа... чакай да я видим какво ще каже, бе :)Звеневия написа:ppi написа:За теб нЕнагледни говоря, за теб:lol:Strunz написа:мен пък ми е грозен :)
И той, и той,... за себе си говори!![]()
![]()
не плюеш, нали? знаех си, че може да се разчита на тебStrunz написа:Ходи си спокойно, аз няма да идвам на сбирката...а и да дойда едва ли ще ти направя нещо дето не са ти го правили :)ppi написа:От приказки го докарваш, сега не смея да дойда на една среща значи. фрустрира мъ.Strunz написа:Че ти от къде знаеш аз на какво приличам?ppi написа:
Това не го зацепих.ppi написа:
не плюеш, нали? знаех си, че може да се разчита на теб
Strunz написа:Това не го зацепих.ppi написа:
Да не би да са те наплюли по време на секс?
Виж, понякога в страстта се захапва коса на партньора и се закашляш, едва ли е било умишлено.
Или си направила някой сексуален мурафет и са ти казала "Машалла! Пу, пу, да не ти е уроки" :))
Майната ти:)ppi написа:Strunz написа:Това не го зацепих.ppi написа:
Да не би да са те наплюли по време на секс?
Виж, понякога в страстта се захапва коса на партньора и се закашляш, едва ли е било умишлено.
Или си направила някой сексуален мурафет и са ти казала "Машалла! Пу, пу, да не ти е уроки" :)):rotfl24:
Иииии, най - мразя да обяснявам, вземи се подостри малко
Strunz написа: Майната ти:)
аз рИвах два денаppi написа:Strunz написа: Майната ти:)грубиян такъв, само това ли успя? сега има да рива цели 2 сек.
ма немой тако, молим те, държа си на ушитеmajemela4ka написа:аз рИвах два денаppi написа:Strunz написа: Майната ти:)грубиян такъв, само това ли успя? сега има да рива цели 2 сек.
ама кат ви прочетох и ми мина
сега вече ще дърпам уши
Ти пък що рева?majemela4ka написа:аз рИвах два денаppi написа:Strunz написа: Майната ти:)грубиян такъв, само това ли успя? сега има да рива цели 2 сек.
ама кат ви прочетох и ми мина
сега вече ще дърпам уши