Пак ни моа са сдържа да ви кажа ина рабута.
Ако не сте чели "Афродита" на Исабел Алиенде, да ви кажа, че ме изкефи:)
Ма ко да ма прай чувек кат ни мога да са кунтрулирам
В оригинал?!?!Strunz написа:Ти мязай на аватаря си пък ако трябва и монголския кодекс на труда ще прочетем :)
Не е трудно, на кирилица еpocti_bezobidna написа:В оригинал?!?!Strunz написа:Ти мязай на аватаря си пък ако трябва и монголския кодекс на труда ще прочетем :)
Много си хитър, бе! Пак на работата лекото!Strunz написа:Не е трудно, на кирилица еpocti_bezobidna написа:В оригинал?!?!Strunz написа:Ти мязай на аватаря си пък ако трябва и монголския кодекс на труда ще прочетем :)
не съм я челГлен написа:Ей ме на!
Суперско!Strunz написа:Иначе "Дъщеря на съдбата" и "Ева Луна" ми харесаха...
Туй ни гу разбрафStrunz написа:Ти мязай на аватаря си пък ако трябва и монголския кодекс на труда ще прочетем :)
Ай, давай гу насам тоз монголския, да му са не види!pocti_bezobidna написа:В оригинал?!?!Strunz написа:Ти мязай на аватаря си пък ако трябва и монголския кодекс на труда ще прочетем :)
И "Паула" хвалят, ама била тежка...Глен написа:Суперско!Strunz написа:Иначе "Дъщеря на съдбата" и "Ева Луна" ми харесаха...
Мерси ти, щот сега искам да са насоча и на нещо друго от нея.
Поздрави:)
Ми то туй не е чудно.caliostro написа:не съм я челГлен написа:Ей ме на!
даже и не съм и чул
Абе тя ти е под носа...сигурно и в един квартал живеете па още не сте си организирали среща на ВА.Strunz написа:Ти мязай на аватаря си пък ако трябва и монголския кодекс на труда ще прочетем :)
Абе като си женен нещата не стоят толкова лесно както го описваш.Topper Harley написа:Абе тя ти е под носа...сигурно и в един квартал живеете па още не сте си организирали среща на ВА.Strunz написа:Ти мязай на аватаря си пък ако трябва и монголския кодекс на труда ще прочетем :)
Кой кво сам си направи... нали знаеш
А гаджето е страхотно![]()
И Стария завет на санскритски ще прочетеш като я видиш...
Това за тримесечие ли ? Браво!Strunz написа: Освен ако не опиташ да свършиш 9 пъти :)))
Сега последно, приличаш ли на аватара си? Това ще е много определящо за срещатаГлен написа:Оффф,
аз пак ни разбраф.
Сега ще се събираме ли нейде си във Врна или няма да се събираме.
Аз съм от скоро тук и не познавам много заведения,но Хепи ми се струва добре.
Аз викам да се срещаме:)
Аре и тоя !!!Wishes написа:Сега последно, приличаш ли на аватара си? Това ще е много определящо за срещата
Ай да па пусрещаме мъжжж:)Wishes написа:Сега последно, приличаш ли на аватара си? Това ще е много определящо за срещатаГлен написа:Оффф,
аз пак ни разбраф.
Сега ще се събираме ли нейде си във Врна или няма да се събираме.
Аз съм от скоро тук и не познавам много заведения,но Хепи ми се струва добре.
Аз викам да се срещаме:)
Устъй са!Звеневия написа:Аре и тоя !!!Wishes написа:Сега последно, приличаш ли на аватара си? Това ще е много определящо за срещата
Абе, ВИЕ следностатистически момета не покривате ли, бе аймани???
Тц, средностатистическите са за средностатистическитеЗвеневия написа:Аре и тоя !!!Wishes написа:Сега последно, приличаш ли на аватара си? Това ще е много определящо за срещата
Абе, ВИЕ следностатистически момета не покривате ли, бе аймани???
Това за телефоните на повикване не го разбрах, да не искаш да кажеш, че мога да си повикам аватара ти по телефона?Глен написа:
Ай да па пусрещаме мъжжж:)
Другото ще го оправим. Има телефони на повикване;)
Няма страшно. Знайш:)!
Оф, чи си буквалистичеееееееееен:)Wishes написа:Това за телефоните на повикване не го разбрах, да не искаш да кажеш, че мога да си повикам аватара ти по телефона?Глен написа:
Това ми е една от хубавите черти на характераГлен написа:Оф, чи си буквалистичеееееееееен:)Wishes написа:Това за телефоните на повикване не го разбрах, да не искаш да кажеш, че мога да си повикам аватара ти по телефона?Глен написа:
Купон да става бе човек
За чиртите разбраф!Wishes написа:Това ми е една от хубавите черти на характераГлен написа:Оф, чи си буквалистичеееееееееен:)Wishes написа:Това за телефоните на повикване не го разбрах, да не искаш да кажеш, че мога да си повикам аватара ти по телефона?Глен написа:
Купон да става бе човек
кой иде? Мъжжж ли? аз пак не съм разбралаГлен написа: За чиртите разбраф!
Кажи ся де ш са събираме:)Че няма време вече.Утре иде човека.
Пусни си тел-а (за повикване)Глен написа:
За чиртите разбраф!
То и ний всички сме болни у дома. Аз така разбрах, че ще дойде. То не ни отива да не се организираме някак си. Освен пак да го питаме колективно:)latrevw написа:кой иде? Мъжжж ли? аз пак не съм разбралаГлен написа: За чиртите разбраф!
междудругото и Гаспода е тук и искаше сбирка, ако организираме нещо ще е много хубаво. Ние не можем да дойдем, че имаме заразно болно дете, но Гаспода ще се радва, а пък може ние да метнем детето някъде
Става,разбира се, само да остане до петък тоз Мъжж:)latrevw написа:аз предлагам в петък вечер да се съберем, Глен ще е връзката с Мъжж, че аз нямам такава
сега остава и кръчма да измислим
часът е 19,30
става ли, Глен?
Мерси:)Remmivs написа:гадини
мразя ви
кучета и котки може прасета не, така ли
що не се събрахт(м)е джулай ВА?
PS
И бързо всички да оздравяват! До един!
опитвам се да установя връзка с Гаспода, за всеки случай хайде да се разберем, утре да пуснем тук точното място на срещата, че сега не мога да го измисля.Глен написа:Става,разбира се, само да остане до петък тоз Мъжж:)latrevw написа:аз предлагам в петък вечер да се съберем, Глен ще е връзката с Мъжж, че аз нямам такава
часът е 19,30
става ли, Глен?
Че още не е дал сигнал.
Изгорях вечеlatrevw написа:опитвам се да установя връзка с Гаспода, за всеки случай хайде да се разберем, утре да пуснем тук точното място на срещата, че сега не мога да го измисля.Глен написа:Става,разбира се, само да остане до петък тоз Мъжж:)latrevw написа:аз предлагам в петък вечер да се съберем, Глен ще е връзката с Мъжж, че аз нямам такава
часът е 19,30
става ли, Глен?
Че още не е дал сигнал.
ако искаш, дай си телефона на Уишес, че изгаря:winkw: и ще се чуем
и на пепел ще станешWishes написа:
Изгорях вече
За аватара й - готов дори и на специални услуги, думайlatrevw написа:и на пепел ще станешWishes написа:
Изгорях вече
ние се разбрахме вече и телефона й ще ти го дам само срещу някои специални услуги:blum: