Тогава... да се пазят "охранителите"esti написа: Това беше приятелски намек да не се надаш, че ще ти потрябва самостоятелна стая с цел приютяване на някоя клубарка.
Всички ще са под строга охрана.
1 година 3o4o.net
- сър Айвънхоу
Re: Тъй като дори и срокът да беше 22.09.2008 г. пак
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Не моа да ви мисля. Оправяйте се.сър Айвънхоу написа:Тогава... да се пазят "охранителите"esti написа: Това беше приятелски намек да не се надаш, че ще ти потрябва самостоятелна стая с цел приютяване на някоя клубарка.
Всички ще са под строга охрана.![]()
- сър Айвънхоу
esti написа:"Охранителите" ли да оправям, или "охраняемите обекти"???сър Айвънхоу написа: Не моа да ви мисля. Оправяйте се.
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Няма ли да дойдеш:(esti написа:Не моа да ви мисля. Оправяйте се.сър Айвънхоу написа:Тогава... да се пазят "охранителите"esti написа: Това беше приятелски намек да не се надаш, че ще ти потрябва самостоятелна стая с цел приютяване на някоя клубарка.
Всички ще са под строга охрана.![]()

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Не.frisky lioness написа:
Няма ли да дойдеш:(
- сър Айвънхоу
esti написа:Не.frisky lioness написа:
Няма ли да дойдеш:(
Bella Ciao
Bella Ciao
Нидей рива - ще я отвлека с чувал на главата!сър Айвънхоу написа:esti написа:Не.frisky lioness написа:
Няма ли да дойдеш:(![]()
![]()
![]()
В твойта стая ли да я доставя!?
- сър Айвънхоу
Ами... понеже... таковата... ти си с... "охранител"... явно ще е в моята!Звеневия написа: Нидей рива - ще я отвлека с чувал на главата!![]()
В твойта стая ли да я доставя!?
Bella Ciao
Bella Ciao
Яноооо!Звеневия написа: Нидей рива - ще я отвлека с чувал на главата!![]()
Виждал си ми снимката и те е страх да ме погледнеш повторно.
Не съм! Не ме страх! Ще те отвлека, може и с тюлен балдахин и нови жартиери... (къв цвят шти отива на ириса?)esti написа:Виждал си ми снимката и те е страх да ме погледнеш повторно.
- сър Айвънхоу
Ще му купим едно огледало, за да те гледа през него, докато слага чувала... За да не го вкамениш с поглед!esti написа: Яноооо!
Виждал си ми снимката и те е страх да ме погледнеш повторно.
Bella Ciao
Bella Ciao
Ултравиолетов!Звеневия написа: (къв цвят шти отива на ириса?)
(това не е мой лаф..)
Ти откъде знаеш, че мога да вкаменявам?сър Айвънхоу написа:вкамениш с поглед!
Оня ден ми казаха, че вледенявам обстановката около мен.......чудя се, дали да се замислям над това.
- сър Айвънхоу
Ами... писаха във в-к "Лютеница" за теб... Нещо говореха за "Леданата царица"esti написа: Ти откъде знаеш, че мога да вкаменявам?
Оня ден ми казаха, че вледенявам обстановката около мен.......чудя се, дали да се замислям над това.
П.П. Ама аз знам, че не си такава... щот си пич! Само се правиш на страшна, ама си от нашата кръвна група - демек готина!!!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Споко, той ще мине Тобалан... пардон Звеневия... да я отмъкне с чуваля!bibilyana написа:Естииииии, илааааа
и ний не знайм дали ще одим, ама ако требе ще додим да та земим и тебе!
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
Е, аз сега попразниците това ще правя - ще бродирам!!!Dark написа:чувала требе да се избродира преди това
сетих се как крадоха П.Андерсън
Bella Ciao
Bella Ciao
Значи, ако до десетина дни се преброим и знаем колко ще сме горе- долу, ще ни е по- лесно на пловдивската агитка да изберем заведение. Аз мисля, че е по- добре някое малко заведение, което вечерта да бачка само за нас, в смисъл- да успеем да го запълним цялото. По- уютно ще ни е мисля. Звеневи, тва което предлагаш- ще ни смъкнат кожите, братче.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Като гледам на тази етап няма много желаещи:([unknown] написа:Значи, ако до десетина дни се преброим и знаем колко ще сме горе- долу, ще ни е по- лесно на пловдивската агитка да изберем заведение. Аз мисля, че е по- добре някое малко заведение, което вечерта да бачка само за нас, в смисъл- да успеем да го запълним цялото. По- уютно ще ни е мисля. Звеневи, тва което предлагаш- ще ни смъкнат кожите, братче.
Всера се сетих и за един друг проблем, който евентуално може да възникне, но ако това се случи ...никак няма да е малък
22-ри се пада събота преди откриването на панаира. Имам опасения, че хотелите вече ще са заети:blink::(

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Трябва да побързаме значи с хотела. А и със заведението.frisky lioness написа:Като гледам на тази етап няма много желаещи:([unknown] написа:Значи, ако до десетина дни се преброим и знаем колко ще сме горе- долу, ще ни е по- лесно на пловдивската агитка да изберем заведение. Аз мисля, че е по- добре някое малко заведение, което вечерта да бачка само за нас, в смисъл- да успеем да го запълним цялото. По- уютно ще ни е мисля. Звеневи, тва което предлагаш- ще ни смъкнат кожите, братче.
Всера се сетих и за един друг проблем, който евентуално може да възникне, но ако това се случи ...никак няма да е малък
22-ри се пада събота преди откриването на панаира. Имам опасения, че хотелите вече ще са заети:blink::(
- frisky lioness
- Обратна връзка:
С хотела определено. Мисля, че заведението ПО няма да е проблем[unknown] написа:Трябва да побързаме значи с хотела. А и със заведението.frisky lioness написа:Като гледам на тази етап няма много желаещи:([unknown] написа:Значи, ако до десетина дни се преброим и знаем колко ще сме горе- долу, ще ни е по- лесно на пловдивската агитка да изберем заведение. Аз мисля, че е по- добре някое малко заведение, което вечерта да бачка само за нас, в смисъл- да успеем да го запълним цялото. По- уютно ще ни е мисля. Звеневи, тва което предлагаш- ще ни смъкнат кожите, братче.

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Току-що се обадих. Там вече няма места за 22-ри:shocked:KJP написа:Военния хотел [URL=http://hotel_plovdiv.eamci.bg/bg/index.htm]Инфо тук! [/URL]frisky lioness написа:Чаве, вие бяхте доволни от онова място, нали?
Като за една нощ е т р е п а ч !!!
Кво праим? Не ми е приятно да го казвам, но ако искаме да има купон точно на 22-ри не знам дали няма да е по-сполучливо да преместим мероприятието....

Много лошо. Аз се обадих в Норд. Останали са им три двойни стаи за 22-ри...frisky lioness написа: Току-що се обадих. Там вече няма места за 22-ри:shocked:
Кво праим? Не ми е приятно да го казвам, но ако искаме да има купон точно на 22-ри не знам дали няма да е по-сполучливо да преместим мероприятието....
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Крайно недостатъчно ми се чинат... Знаеш ли, имаше някакъв хотел във Войводиново или в Труд. Не е в Пв., но пък е достатъчно близко:blink: Де да знам....[unknown] написа:Много лошо. Аз се обадих в Норд. Останали са им три двойни стаи за 22-ри...frisky lioness написа: Току-що се обадих. Там вече няма места за 22-ри:shocked:

Е как ще се прибират посред нощите, а????frisky lioness написа:
Крайно недостатъчно ми се чинат... Знаеш ли, имаше някакъв хотел във Войводиново или в Труд. Не е в Пв., но пък е достатъчно близко:blink: Де да знам....
Има и трети вариант. Всички, включително и Пв. агитка, си резервираме хотел на Бачково. Голям кеф ще е. Ще се веселим цяла вечер(кръчмите им са готини) , после ще спим, а на сутринта ще джиткаме по полянките, барбекюта, бирички, туй- онуй... Културно мероприятие- посещение на манастира и така. Навити ли сте, а?frisky lioness написа:
туй на мене много ми допадна - подкрепям!:winkw:[unknown] написа:Има и трети вариант. Всички, включително и Пв. агитка, си резервираме хотел на Бачково. Голям кеф ще е. Ще се веселим цяла вечер(кръчмите им са готини) , после ще спим, а на сутринта ще джиткаме по полянките, барбекюта, бирички, туй- онуй... Културно мероприятие- посещение на манастира и така. Навити ли сте, а?frisky lioness написа:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Предполагам както и от други хотели, ако заведението, където ще сме е далеч от хотела. Освен това в тези-"селските" хотели сигурно има и кръчми. Тогава ние ще трябва да се прибираме. Другия вариант е да има "щатни" шифьори, дет да не потребяват алкохол въпросната вечер[unknown] написа:Е как ще се прибират посред нощите, а????frisky lioness написа:
Крайно недостатъчно ми се чинат... Знаеш ли, имаше някакъв хотел във Войводиново или в Труд. Не е в Пв., но пък е достатъчно близко:blink: Де да знам....

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Така или иначе ако в Пловдив не намерим места следва да се измисли някакъв резервен вариант....[unknown] написа:Има и трети вариант. Всички, включително и Пв. агитка, си резервираме хотел на Бачково. Голям кеф ще е. Ще се веселим цяла вечер(кръчмите им са готини) , после ще спим, а на сутринта ще джиткаме по полянките, барбекюта, бирички, туй- онуй... Културно мероприятие- посещение на манастира и така. Навити ли сте, а?frisky lioness написа:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Какво ще кажете за това
http://www.novi-izvor.com/

Е, що не на Бачково? То предложения всякакви може да има, ама трябва около едно да се обединим.frisky lioness написа:Какво ще кажете за това
Абе ще дойдете накрая в Бургас, усещам аз.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не съм казала, че не искам Бачково...Където-там. Иначе наистина можем да си говорим така....до безкрай:-)[unknown] написа:Е, що не на Бачково? То предложения всякакви може да има, ама трябва около едно да се обединим.frisky lioness написа:Какво ще кажете за това

- frisky lioness
- Обратна връзка:
КАКВО СТАВА СКУПОНА?

Вие трябва да кажете!frisky lioness написа:КАКВО СТАВА СКУПОНА?
Градът е избран!
Датата - също.
Има началник, има ПР, има и Аниматор назначени!
Чакаме ви на 22 - ри дан пусрещате с пита, сол и медец...
Баси хората сте тва начи
Човек да ви изпусне за седмица от поглед и веднага става неразборията
И не четете дори даже
Писал съм се още в самото начало - мен ме бройте за четирима... за сега 90%... щото има една малка вероятност да не можем да додим... ама поне за яденето и пиенето ще сме там де...
И за щатен шафиьор може да ме броите ако чак пък толкоз нали таковата няма друК начин...
ПП. Бачково е супер идея. Абе където е купона, там съм и аз :)
Човек да ви изпусне за седмица от поглед и веднага става неразборията
И не четете дори даже
Писал съм се още в самото начало - мен ме бройте за четирима... за сега 90%... щото има една малка вероятност да не можем да додим... ама поне за яденето и пиенето ще сме там де...
И за щатен шафиьор може да ме броите ако чак пък толкоз нали таковата няма друК начин...
ПП. Бачково е супер идея. Абе където е купона, там съм и аз :)