Навън вали, а от всичкото нагоре от време на време ми се струва, че минава към сняг!
Някой да си е извадил зимните дрехи?
Тук е към 28'Сmaggot написа:Б@си... в момента в Софето е 10 градуса по целзий...
Навън вали, а от всичкото нагоре от време на време ми се струва, че минава към сняг!
И при вас ще дойде... Смятай се за предупреден!Strunz написа:
Тук е към 28'С
Супер. Скоро ще мога да пробвам новите си ски и обувкиmaggot написа:Б@си... в момента в Софето е 10 градуса по целзий...
Е, тъкмо...за пръв път ми писва лятото...сър Айвънхоу написа:И при вас ще дойде... Смятай се за предупреден!Strunz написа:
Тук е към 28'С
Не ви е срам, начи! Дайте поне по едни ски, егати.. и без това скоро няма да ви потрябват.Strunz написа: Тук е към 28'С
Вие като не ползвате презервативи да не би да ни ги пращате?:)maggot написа:Не ви е срам, начи! Дайте поне по едни ски, егати.. и без това скоро няма да ви потрябват.Strunz написа: Тук е към 28'С
Аз не съм ги прибирала.maggot написа:Б@си... в момента в Софето е 10 градуса по целзий...
Не си казАл, не сме пратИли, бря! Виж аз как си цинкям...Strunz написа: Вие като не ползвате презервативи да не би да ни ги пращате?:)
Надай са Ленче! Това дъждовалене (доколкото познавам нрава на София) може да продължи безпаметно дълго.ELBI написа: Супер. Скоро ще мога да пробвам новите си ски и обувки
Ти кога се премести?Мнемозина написа: Аз не съм ги прибирала.
Не съм се местила, тук съм си.maggot написа:Ти кога се премести?Мнемозина написа: Аз не съм ги прибирала.
Кво спокойно? Помислих че си зачезнала за Аляска... или Канада.Мнемозина написа:Не съм се местила, тук съм си.maggot написа:Ти кога се премести?Мнемозина написа: Аз не съм ги прибирала.
Чакай, спокойно.
Ооо, честито!bead_ написа:хем студ, хем духа!:blink:
хем от близкия строеж са надули "ти си бурята в душата миииии"
То добре, че живея набилизчко от бач-а. Та къмто обяд попритичах да си взема якето. Заранта беше поне с 10 градуса по-топло, да го и времето да го и чудото!4avdar4e написа: А некои хора са навън по тениска![]()
Пък аз съм болна и с жестока храма:crying::(maggot написа:Б@си... в момента в Софето е 10 градуса по целзий...

Искаш ли препечена филийка и кейк?Strunz написа:Като свършите да обсъждате времето, кажете нещо и за пътищата.
Да ва таковам в англичаните :))
Файв ъклок тий :)
Оправиха ли Цариградско шосе ? :)pocti_bezobidna написа:Искаш ли препечена филийка и кейк?Strunz написа:Като свършите да обсъждате времето, кажете нещо и за пътищата.
Да ти заделя малко, че иконома обикновенно се грижи за килограмите на кучето..
ББ днес с друго е заетStrunz написа: Оправиха ли Цариградско шосе ? :)
Strunz написа: Оправиха ли Цариградско шосе ? :)
Ъ?Борисов определи моста като съвременен метод за избягване на задръстванията в София.
не ги дразни, че сега зъзнат и псуват на македонски :)latrevw написа:Strunz написа: Оправиха ли Цариградско шосе ? :)
а аз да докладвам, че говорих с Гаспода преди малко се прибираха от плажа, защото ужасно ги напекло и им омръзнало да се къпят в морето цял ден
Strunz написа: Оправиха ли Цариградско шосе ? :)
Гаднярка! Биваше ли това точно тук да го треснеш?!?!?!?!?!?!:shocked:latrevw написа:
а аз да докладвам, че говорих с Гаспода преди малко се прибираха от плажа, защото ужасно ги напекло и им омръзнало да се къпят в морето цял ден
Ей сега се връщам от пътя, и за малко емблемата на Мицубиши да се окаже последното дето съм видяла:evil: да ги .....бързаците смотаниStrunz написа:Като свършите да обсъждате времето, кажете нещо и за пътищата.
те ти на и за времето и за пътищата:blum:Strunz написа:Като свършите да обсъждате времето, кажете нещо и за пътищата.
Виж, за Варна само хубави неща ще говориш:)bibilyana написа:те ти на и за времето и за пътищата:blum:Strunz написа:Като свършите да обсъждате времето, кажете нещо и за пътищата.
Офф бе хораа то влажно, жежко и задушно - а такъв мощен и бърз летен дъжд като днеска отдавна май не бях виждала да се изливаа - такива морета трябваше да преплавам днес със колата баш след дъжда - .....мамааа й на от/наводнителната система, че колтаа започна да пушии ама мнооого да пуши, водата влезе отвсякъде, за малко и през праговете на колата, абее лодка, ко да ви разправям, само час след това нямаше и следа от дъжда и от мокрото дажее - толкова горещо,че се изпарилоо, не че наводнителната система си свършила работата....ейй такива работи с туй време
Тъй че Маготич, май аз ти завиждам в тоз момент....за 10те градуса